Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi na EUNE

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ping 70 zamiast stałego 40, do tego lagi w c**j, podczas rzucania combosów etc...

Ale to nic, na drugim necie ping podobny a freezowało mi moją postać, natomiast wszystkich innych widzałem jak grali, gadałem skype etc. normalnie...

Sprawdziłem na 2 laptopach, przy 2 różnych netach. Na jednym necie wiesza mi "moją postać" na drugim mam lagi i opóźnione animacje - jednym słowem riot zrobił super patcha:)

League of Legends

Opublikowano

MICROLAGI K***A RIOT ZAJEBIE CIE K***A PSIE J****Y LECISZ NA KASE K***O A MASZ GOWNO NIE SERWY C**J CI WDUPE GLEBOKO RUCHMA CIE Z DISEM W DUPKE K***O Z NA JEBAC NA K***Y SZMATY JEBANE

Opublikowano

MICROLAGI K***A RIOT ZAJEBIE CIE K***A PSIE J****Y LECISZ NA KASE K***O A MASZ GOWNO NIE SERWY C**J CI WDUPE GLEBOKO RUCHMA CIE Z DISEM W DUPKE K***O Z NA JEBAC NA K***Y SZMATY JEBANE

Hahaha!

Jakieś informacje od Rito się pojawiały dot. lagów?

Opublikowano

Nie :) Olali bo nie każdy tak ma i tyle w tym temacie.

Jak nie każdy. Ja+e-znajomi całkiem z innym miast, części Polski, a sytuacja wygląda tak samo u 4 z 5 graczy.

Opublikowano

K***A ZAJEBANA JEGO MAC TYLKO W TYM SPIERDOLONYM LOLU TAK MOZE BYC ZE K***A LAGI SA CO KILKA DNI A W DOCIE ALBO HOTSIE NIE MA K***A ZADNYCH LAGOW BO TA GRA NIE JEST TAK NASTAWIONA NA HAJS JAK TO GOWNO PRAWDE WAM MOWIE ZE RIOT TO PIZDY I JADE Z EKIPA DO NA IM NAPIERDOLIC ZOBACZYCIE K***A 

Opublikowano

Jak nie każdy. Ja+e-znajomi całkiem z innym miast, części Polski, a sytuacja wygląda tak samo u 4 z 5 graczy.

Natomiast u mnie z jakichś 9 znajomych z którymi grałem, tylko jeden miał to co ja...

League of Legends

Opublikowano

­Są lagi już 2 dzień z rzędu po 160 ms mam... :)

U mnie to wygląda następująco: FPS ok. 60(normalna liczba na Moim PC), ping +/- 70ms(nienormalna liczba na Moim PC), a lagi jakbym miał z 2kms..

Opublikowano

Jakieś 2 tyg nie grałem w lola. Teraz wbijam zagrać sobie 1 meczyk. Wchodzę i co widzę? PIng 85. Normalnie miałem ping w wysokości 50, 63 max. A tak się śmiałem z tych typów, co lagowali wcześniej.. :)

/ fps w normie 200+

Opublikowano

FPSy w normie ( 80 - 90 ) jednak jesli chodzi o ping to tragedia, przez calutki mecz miałem równe 89 pingu i ta wartość nie zmieniała sie. Net z Neostrady i nie jest to spowodowane dostawcą, gdyż grając premade 5 wszyscy (przecwina druzyna także) odczuwali lagi. Denerwuje mnie to i wkur.. się czasami bo rankedów grać nie mogę a informacje o spadkach powoli dobiega końca ;)

mogNI2J.jpg

Opublikowano

SUPER PRZEGRALEM RANKEDA PRZEZ TO DZIEKI RIOT JAK JA MAM TU DOBIC DYWIZJE NA KONIEC SEZONU JAK TU LAGI CO 2 DZIEN MAJA TYLE KASY NIECH ZAINWESTUJA W SERWERY ŻĄDAM PRZEDLUZENIA SEZONU

Pamiętaj że jest jeszcze coś takiego jak drophack i też przez to możemy mieć lagi. Ja też co prawda mam od trzech tygodni albo wiecej 160 ms, ale nie mam opóźnień.

Opublikowano

Kontaktowałem się z polskim supportem w tej sprawie, bo również miałem z tym problem.
Dostałem wiadomość, że wiedzą w czym leży problem, ale nie wiedzą jak go naprawić aktualnie i, że cały czas pracują nad tym.
Dodatkowo w zamian poczęstowali mnie skinami na serwerze WEST jako nagroda ;)

qTyp0z6.png

Opublikowano

Kontaktowałem się z polskim supportem w tej sprawie, bo również miałem z tym problem.

Dostałem wiadomość, że wiedzą w czym leży problem, ale nie wiedzą jak go naprawić aktualnie i, że cały czas pracują nad tym.

Dodatkowo w zamian poczęstowali mnie skinami na serwerze WEST jako nagroda ;)

Jak cie ''poczęstowali'' skinami co ty gadasz ?

Niech szybciej sie zastanawiaja jak naprawić ten blad .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...