Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie rozgrywki.

MAT0x2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że krotko grasz w tą grę.

Famas jest bardzo prosty do opanowania jak i na bliskie dystanse jak i na te dalsze. Wystarczy mieć dobrego aima w ręce i szybko robić quickscope. (Szybko celujesz i strzelasz). Famas jest ogólnie dobry, polecam. Jeden z najlepszych karabinów w grze :)

Nawet gdybym grał w tę grę 3 lata to i tak miałbym podbne odczucia. Umiem używać tej broni, ale chyba nie zaprzeczysz, że łatwiej trafić head'a np. k2 niż famasem.

Opublikowano

Powiem wam tak, grałem obiema broniami i lepiej mi się obsługiwało Famasa , czułem jakby celownik sie sam nakierowywał na przeciwnika, natomiast K2 uszczeliłem z bardzo dużej odległości heada , i ogólnie precyzyjny jest :) to będzie trudny wybór .. (jak dozbieram ) 

Opublikowano

Chyba zakupię FAMAS , ponieważ k2 miałem na początku i jakoś super mi nie szło :P (choć to był początek, mój skill był jeszcze mały, ale mniejsza) a famas taka przyjemna broń  :) tylko jak mówiłem jestem rozdarty, bo inni mi mówią żebym jednak k2 kupił .. no i cóż robić 

Opublikowano

Chyba zakupię FAMAS , ponieważ k2 miałem na początku i jakoś super mi nie szło :P (choć to był początek, mój skill był jeszcze mały, ale mniejsza) a famas taka przyjemna broń   :) tylko jak mówiłem jestem rozdarty, bo inni mi mówią żebym jednak k2 kupił .. no i cóż robić 

To może zrób nowe konta na start dostaje się 30k sp kup sobie famasa przetestuj jak Ci się nim gra i potem ew kup na głównym koncie.

Opublikowano

To może zrób nowe konta na start dostaje się 30k sp kup sobie famasa przetestuj jak Ci się nim gra i potem ew kup na głównym koncie.

Miałem okazję przetestować te podwójne pistoleciki pp-2000 , świetna rzecz, kill za killem , kosztują 20k , ale ja jednak się chyba nie skusze :P no chyba że nagle dojdzie jakiś przypływ pieniędzy. Mam jeszcze jedno pytanie, czy za nowe levele są sp ? już 3 levele podrząd dzisiejszego dnia zdobyłem ,i nie zauważyłem by przybyło sp

Opublikowano

Miałem okazję przetestować te podwójne pistoleciki pp-2000 , świetna rzecz, kill za killem , kosztują 20k , ale ja jednak się chyba nie skusze :P no chyba że nagle dojdzie jakiś przypływ pieniędzy. Mam jeszcze jedno pytanie, czy za nowe levele są sp ? już 3 levele podrząd dzisiejszego dnia zdobyłem ,i nie zauważyłem by przybyło sp

Wejdź w karierę i w osiągnięcia i tam masz co jaki lvl dostajesz :)

Opublikowano

pp2000 jest dla botow , a nie graczy :) 

Mg , p90 , sg to samo.

Uzywaj normalnych broni i trenuj swojego aima.

Tutaj masz jak trenowac filmik. 2 tutoriale jak pikowac i trenowac aima.

Oczywiscie dodatkowo na tdm ustawiasz sobie poziom na rozgrzewke i ilosc botkow i probujesz uzyskac najlepszy wynik.

https://www.youtube.com/watch?v=BUDAgPRTCxQ

https://www.youtube.com/watch?v=JWYma25qpdo

Polecam tez obejrzec na yt filmiki z udzialem koreanskich graczy jak i japonskich :)

Jeden przyklad Koranskich pro graczy =

https://www.youtube.com/watch?v=0dRY_dUFHBA

Japonski famas player

https://www.youtube.com/watch?v=BAS2h_vbcag

Opublikowano

Dzięki panowie za te odpowiedzi :D zakupiłem k2 i jest wyśmienicie :D tylko no niestety wykrakaliście jeśli chodzi o lagi :P są niemiłosierne ostatnimi czasy, to w sumie dziwne bo wcześniej ich nie było :)

Opublikowano

Według mnie, szybko zmieniaj na pistolecik lub uniki "ninja" czyli skacz tu tam kucaj rozumiesz, w między czasie naładuje Ci się broń i tututuututututut :D

Hmm :D - Bierz K2. Naucz się strzelować w łeb i chłopie rządzisz w SKILLU ! :)

Skype nawet nie patrz, użyj TS3 (TeamSpeak3) ponieważ zazwyczaj każdy klan w skillu ma wymóg posiadania Team Speaka oraz po prostu on jest taki do gier :D Skype do rozmów prywatnych np. z ciocią za granicą.

Pozdrawiam, Herexo.

No no, miałeś racje :D wymiatam teraz w skillu skromnie mówiąc :v 35/8/11 najlepszy wynik dotychczas :P  no i tak .. zaczeło się pisanie " cziter " :) a pozwólcie że się jeszcze jednego spytam, dlaczego czasem wywala mnie z serweru i jest napisane że wykryto nielegalny program, choc go nie mam (i nie zamierzam nigdy mieć ) 

Opublikowano

A powiedzcie mi, obawiać mam się kanału " alpha " ? bo mam zamiar z nowicjusza tam przejść , i nie wiem co mnie czeka :D 

Opublikowano

Czeka cie w sumie troche hackerow z duzymi lvlami sporo pr0 graczy lub pseudo Esl graczy z czitem :)

Ogolnie nieco wyzszy poziom gry , ale to zalezy od graczy jacy beda tam w danej chwili.

Czesto jest tam masa pierwszych lvli co dopiero zaczynaja i nie wiedza jak sie ruszac nawet ^^ 

PS;Jeszcze cos co do treningow Aima https://www.youtube.com/watch?v=1YTiZp-LlCk

Mozesz tak cwiczyc z wystrzeleniem calego magazynka i podniesieniem broni od bota i tak za kazdym razem po stracie magazynka to cie nauczy grac z kazda bronia , ale polecam ci jeden typ :) 

Opublikowano

Dla potomnych :D bierzcie pierw k2, potem hk417, ta druga broń czyni cuda :D multi kille wchodzą od tak :P natomiast dla tych początkujących to k2 tylko :P Famasa próbowałem ale odsprzedałem i dozbierałem do hk, famas to na razie najgorsza broń jaką grałem (tak wiem że mówiłem jak się nią świetnie nie gra, jak to mówią wrażenia bywają złudne) 

Opublikowano

Famas to jedna z najlepszych broni w grze, na początku trudno jest go opanować, ale potem to już masz taką wprawę jak koreański tenisista.

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Famas to jedna z najlepszych broni w grze, na początku trudno jest go opanować, ale potem to już masz taką wprawę jak koreański tenisista.

Famas to dla mnie udręka była, odrzut jest niesamowity więc jeśli od razu nie trafisz w przeciwnika to go nie zabijesz, za dużą trzeba mieć wprawę , ja byłem nauczony na zerowy praktycznie odrzut (k2 ) i famas to dla mnie przeciwieństwo, kupiłem hk417 i jestem bardzo zadowolony :) k2 i hk to najlepsze bronie według mnie

Opublikowano

Hk nie ma wcale prawie odrzutu jedynie ma rozrzut kul spory. Wiec musisz strzelac 3-4 kule i stop , zeby prosto lecialy do celu.

No czy ja wiem, ja tam ide na całego, nie chce mi się dodawać do tego matematyki czy strzelać jak z pistoletu seriami .. nie powiedziałbym że ma spory rozrzut kul, zazwyczaj zabijam przeciwnika 8 kulami nie trzeba nawet przerywac czy seriami strzelać w niego, hk jest świetna pod tym względem bo zadaje bardzo duże obrażenia, tak jak famas tylko jego ujarzmić nie mogę

Opublikowano

To strzel sobie w sciane full magazynkiem z hk i zobacz jak rozrzuca kule na boki... walac full auto liczysz na farta.

Ja gralem hk to jednym magazynkiem lajtowo seryjkami w glowki da sie zabic nawet 10 czy 12 osob same hs.

Ale coz rob jak uwazasz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...