Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PanZeus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam i zapraszam! :)

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Polecam! Za*****ta administracja, wszystko zostanie dopięte na ostatni guzik. Jeszcze raz gorąco polecam!­

Ale mówiąc, że z*******a administracja, samemu w niej będąc to chyba trochę przesada co?

sorry. pomyłka

Opublikowano

­Z wypowiedzi graczy z różnych tematów widać że administracja jest godna tego stanowiska.

Powodzenia na serwerze, oczywiście wejdę i zobaczę czy warty uwagi i może podam dalej :D.

fs4Hqh.gif

Opublikowano

Nareszcie startuje server, który ma klimat starego globala. Bez niepotrzebnego syfu. Polecam i zapraszam jutro do dłuuugiej rywalizacji :lenny:

Opublikowano

Polecam! Za*****ta administracja, wszystko zostanie dopięte na ostatni guzik. Jeszcze raz gorąco polecam!­

Nareszcie startuje server, który ma klimat starego globala. Bez niepotrzebnego syfu. Polecam i zapraszam jutro do dłuuugiej rywalizacji :lenny:

­Z wypowiedzi graczy z różnych tematów widać że administracja jest godna tego stanowiska.

Powodzenia na serwerze, oczywiście wejdę i zobaczę czy warty uwagi i może podam dalej :D.

Polecam, znam shiftuska parę miesięcy, a także Zeusa. Nie ma na tą porę lepszego harda :)

Dziękujemy za miłe słowa :D

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Opublikowano

Wpadnę zobaczyć jak się uda to zostanę :) Mam tylko ogromną nadzieje że po tygodniu administracja nie będzie miała wyjebane na serwer. Powodzenia. 

Sklepy offline będą? 

Opublikowano

Wpadnę zobaczyć jak się uda to zostanę :) Mam tylko ogromną nadzieje że po tygodniu administracja nie będzie miała wyjebane na serwer. Powodzenia. 

Sklepy offline będą? 

Nie martw się, traktujemy serwer bardzo poważnie.

Sklepów offline nie przewidujemy.

Opublikowano

Jak najbardziej polecam, administracja na wysokim poziomie, serwer w sobie też bardzo dobry.

Niestety nie zagram przez zakaz sprzedawania postaci za PLN, ale jeżeli komuś to nie przeszkadza, to nic tylko grać.

Opublikowano

Client z bety nieaktualny ? trzeba będzie na nowo ściągać ?

Nowy client będzie dostępny jutro o 16.

Opublikowano

Serwer zapowiada sie super chętnie bym pograł ale IS dopiero tydzien po starcie to nie wbijam wogóle a szkoda bo swietny serwer .. Powodzenia ! :D

Venum

Opublikowano

Serwer zapowiada sie super chętnie bym pograł ale IS dopiero tydzien po starcie to nie wbijam wogóle a szkoda bo swietny serwer .. Powodzenia ! :D

No w sumie lepiej wiedzieć na czym się stoi. Gracze poświęcą swój czas a potem się okaże że w isie jeden kostium 50 zł przelewem. Albo c**j wie co tam napchacie ;/

Opublikowano

Czy będą kolejne update serwera? Typu nowe sety broni, zbroi czy tam max lvl?

Udpaty na pewno będą, ale jeszcze nie planowaliśmy czy będziemy w nich dodawać bronie / zbroje.

No w sumie lepiej wiedzieć na czym się stoi. Gracze poświęcą swój czas a potem się okaże że w isie jeden kostium 50 zł przelewem. Albo c**j wie co tam napchacie ;/

Nie bójcie się o ceny w Is, bo na prawdę będą mega niskie.

Opublikowano

Nigdzie nie mogę znaleźć informacji o skillach. Ile ku do g? Co ile czyta się księgi? Są rady i egzo?

Wszystko napisane jest w prezentacji :)

Proszę:

forum.jpg

Rady i egzo znajdują się na serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...