Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na zarobienie 150 zł ? :V

kulek000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz wiele opcji od najprostszych : Dziesiona, Prostytucja, Kradzież etc.

Do tych trochę bardziej skomplikowanych : Kup coś taniej , sprzedaj drożej

Po te bardzo skomplikowane : Otwórz własną stronę z czymś,  betting csgo etc.

Opublikowano

Możesz sprzedać zbędne rzeczy, możesz robić zlecenia związane z Twoją profesją, możesz odrabiać innym lekcje za pieniądze, możesz wziąć udział w jakimś konkursie.

Nie mam raczej takich rzeczy :v ,w tej chwili nie umiem na tyle aby wykonywać takich zleceń związanych z informatyką.

Opublikowano

Jak byś wczesniej pomyślał to grzyby zbierać trzeba było. 30zł/kg piechota nie chodzi a na podlasiu to pewnie zbierać jest gdzie. No ale teraz to już za późno.

Opublikowano

Jak byś wczesniej pomyślał to grzyby zbierać trzeba było. 30zł/kg piechota nie chodzi a na podlasiu to pewnie zbierać jest gdzie. No ale teraz to już za późno.

Mój tata chodził i zbierał,tak mało jak w tym roku to chyba nigdy w życiu nie nazbierał :v 

Opublikowano

­Opcji jest wiele. Zaczynając od prostych typu rozdawanie ulotek, po np. trudniejsze typu zostanie freelancerem. Zobacz z czym sobie radzisz, co jesteś w stanie robić, może uda Ci się na tym zarobić.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

­Opcji jest wiele. Zaczynając od prostych typu rozdawanie ulotek, po np. trudniejsze typu zostanie freelancerem. Zobacz z czym sobie radzisz, co jesteś w stanie robić, może uda Ci się na tym zarobić.

Ogółem nigdzie nie widzę w swoim mieści propozycji roznoszenia ulotek ;c

Opublikowano

Poszukaj pracy jako kelner. W dużych restauracjach (czy czymś), gdzie organizują wesela (ogólnie imprezy) zawsze przyda się ktoś. Przynajmniej u mnie tak jest, a 150zł to w jeden dzień idzie zarobić ;)

9zł/h a wesele (przygotowanie, obsługa i sprzątanie) trwa od 10 do 7 następnego dnia ;)

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Jak Ty chcesz sobie w życiu poradzić ? Tematów było sporo ale opcja szukaj boli. ",a teraz wywalać odrabiać lekcje... chcę normalne propozycję..." Zadajesz głupie pytania to i głupie odpowiedzi dostajesz ;d

ps:Pochodź, popytaj sąsiadów czy może potrzebna jest jakaś pomoc. Najlepszy spoób na "szybki" zarobek.

IDcncno.png

Opublikowano

1tech informatyk - naprawdę nie masz o tym żadnego pojęcia ? Często ludzie potrzebują pomocy w naprawdę prostych sprawach - format, instalacja systemu, konfiguracja, sterowniki, dobór sprzętu i składanie komputera, czyszczenie/konserwacja.

Zawsze możesz też popytać sąsiadów/znajomych/innych czy nie potrzebują pomocy przy jakichś pracach, ew. przypadkiem nadmienić, że pomożesz w sprawach sprzętowych.

Inne rozwiązanie na chwilę obecną, to chyba jedynie rozdawanie ulotek.

Ewentualnie, jeśli znasz angielski na poziomie bardzo dobrym, to można by pomyśleć o dorywczej pracy zdalnej(tutaj mogę pomóc).

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

1tech informatyk - naprawdę nie masz o tym żadnego pojęcia ? Często ludzie potrzebują pomocy w naprawdę prostych sprawach - format, instalacja systemu, konfiguracja, sterowniki, dobór sprzętu i składanie komputera, czyszczenie/konserwacja.

Zawsze możesz też popytać sąsiadów/znajomych/innych czy nie potrzebują pomocy przy jakichś pracach, ew. przypadkiem nadmienić, że pomożesz w sprawach sprzętowych.

Inne rozwiązanie na chwilę obecną, to chyba jedynie rozdawanie ulotek.

Ewentualnie, jeśli znasz angielski na poziomie bardzo dobrym, to można by pomyśleć o dorywczej pracy zdalnej(tutaj mogę pomóc).

Takie podstawy to ja umiem :v hmmm dzięki spróbuje może jakieś ogłoszenie napisać :v 

Opublikowano

O albo modny ostatnio sposób. Kupuj słodycze w biedronce i sprzedawaj w szkole z prowizją. Dobrze schodzą chupa chupsy i batony.

W związku ze słodyczową prohibicją interes jest świetny.

Uczę się w technikum a nie podstawówce ;-; 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...