Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwera Alexandrine.pl

Norbertsons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie co jest w tej paczce bo udostępniłeś pliki fajnie :D ale mogłeś je troche opisać co sie w nich znajduje ITP

Opublikowano

@Ɖasty

W paczce znajduje się wszystko co było na Srelexandrine.

Ten oczo***ny IS, obóz.

Są to najlepsze udostępnione pliki sfgame.

Zoptymalizowane oraz odbugowane (jest mały bug w 6 lochu, ale nie długo update zrobię).

Oraz poradnik jak będę miał czas. Może zrobię filmik, to przy okazji będzie można się pośmiać z głosu.

baner.png

Opublikowano

@Ɖasty

W paczce znajduje się wszystko co było na Srelexandrine.

Ten oczo***ny IS, obóz.

Są to najlepsze udostępnione pliki sfgame.

Zoptymalizowane oraz odbugowane (jest mały bug w 6 lochu, ale nie długo update zrobię).

Oraz poradnik jak będę miał czas. Może zrobię filmik, to przy okazji będzie można się pośmiać z głosu.

Nie podoba ci się obóz? Jeszcze kilka miesięcy temu próbowałeś go nieudolnie ukraść ;)

To nie są najlepsze plik. Stworzone one został tylko pod Alexandrine, nie są przeznaczone dla nikogo innego m.in ,dlatego że pożerają ogromne ilości zasobów.

Jeśli ktoś ich używa to na własną odpowiedzialność. Osobiście polecam pliki Zeusa lub moje, które zostały opublikowane (legalnie) w tym dziale.

Opublikowano

norbi już są dwie strony żebyś zrobił ten poradnik weź zrób poradnik i bedziesz miał spokój

Opublikowano

Przykro mi, ale autor nie zezwolił na publikację tych plików.

Temat zamykam i pozostawiam w dziale. Jakby ktoś chciał wyjaśnić zaistniałą sytuację - PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...