Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Luxurius.pl [Dedyk] [Easy]

von Lorenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mnie się fajnie gra, dalej sie spinajcie o jakieś mało ważne rzeczy :)

Jeśli u ciebie jest mało ważna rzecz że połowa serwa jedzie na is z bugowania sm  to Gratulacje dla ciebie.

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I jak tam serwer??? dalej buguja sm xD  xGofer  nie narzeka na gre helerem bo jak jest zbugowany że tyle z skila wali że 5 kładzie xD piękna była wojenka i jak tam bugowanie ci idzie . Połowa serwera ma is z buga hahahaha beka w uj .

Ps: Pozdrowienia dla (Kota)Pers..... popłakałeś na ts Lorenzowi i cie odbanował hehehehe .Lorenzo najpierw banujesz osoby co korzystały z buga a teraz dostają UB nie no jesteś wielki hahahaha. A ludzie ci mówili żebyś zrobił restart co z tego że pobanowałeś osoby a na innych kontach mają po 2k  w kuponach 500 sm  ;p

Restartu nie mam zamiaru aktualnie robić. Wiem kto korzystał z buga, a kto nie. Wszystkie kupony graczy zostały usunięte.

Opublikowano

Restartu nie mam zamiaru aktualnie robić. Wiem kto korzystał z buga, a kto nie. Wszystkie kupony graczy zostały usunięte.

Tak Tak a były tam smoki ??? Persa odbanowałeś no bo jak mogłeś zbanować wielkiego youtubera i kto by ci robił reklame ^^

Masz racje nie rób restartu przynajmniej nie musze na is wydać .

Opublikowano

I jak tam serwer??? dalej buguja sm xD xGofer nie narzeka na gre helerem bo jak jest zbugowany że tyle z skila wali że 5 kładzie xD piękna była wojenka i jak tam bugowanie ci idzie . Połowa serwera ma is z buga hahahaha beka w uj .

Ps: Pozdrowienia dla (Kota)Pers..... popłakałeś na ts Lorenzowi i cie odbanował hehehehe .Lorenzo najpierw banujesz osoby co korzystały z buga a teraz dostają UB nie no jesteś wielki hahahaha. A ludzie ci mówili żebyś zrobił restart co z tego że pobanowałeś osoby a na innych kontach mają po 2k w kuponach 500 sm ;p

Juz ci powtarzalem. Zrob najpierw eq a potem zacznij szczekac. Wiesz czemu wygralismy? Wszyscy bili bodziaka zamiast mnie bo mialem najwiekszy dmg. Co do bugu nie postac jest zbugowana tylko 1 item i to nie jest IS. Nie powiem co. Wczoraj ten bug przez przypadek odkrylem. Ja juz skonczylem gre, eq wywalilem bo reklamy jak nie ma to nie ma a graczy coraz mniej . Za 2dni bedzie tam grac moze z 50 osob.

Eq tez mozna latwo zrobic na bugu z bossami, gdzie po zabiciu respi Ci sie co chwile :).

Myslalem ze bedzie warto tu grac, ale sie mylilem. Milo sie gralo, ale serwer upada. Takie mohe zdanie:)

Opublikowano

Chciałem zagrać na serwie lecz widzę,że nie zbyt przyjemnie się dzieje.

Ogólnie to warto spróbować czy nie skoro niby pół serwera na bugach jedzie to czy nowy gracz ma po co zaczynać? 

mojasygnan.png

Opublikowano

A co z osobami takimi jak ja, które nie bugowały is tylko złapały dużo itemów z is od kogoś kto zbugował i wyrzucał to eq na ziemie? Ja tam mogę się do tego przyznać, bo serwer i tak mi się już znudził - na 121lvl eq tak wolno leci w porównaniu do wcześniejszych lvli, że aż odechciało mi się grać.

Opublikowano

A co z osobami takimi jak ja, które nie bugowały is tylko złapały dużo itemów z is od kogoś kto zbugował i wyrzucał to eq na ziemie? Ja tam mogę się do tego przyznać, bo serwer i tak mi się już znudził - na 121lvl eq tak wolno leci w porównaniu do wcześniejszych lvli, że aż odechciało mi się grać.

Wolno? 15min lev to wolno? Z reszta administracja ma wylane w serwer, bo kompletnie nic nie robi. Co prawda broniłem tego serwa, ale widzę, że nie było warto. Kompletna porażka. Nie polecam tutaj grać. Bug na bugu a forum postawili prawie tydzień po starcie, gdzie takie forum jest w 3h zrobione. Chcieli chyba kase tylko zgarnac ale coś im nie wyszło xD

Opublikowano

No i znowu serwer typu easy, prezentacja jest tragiczna; mało wyraźna, nie dopracowana według mnie. Dużo bugów. Nie zagram, nie polecam. Powodzenia w rozwoju. :)

sds.jpg

Opublikowano

Na serwerze grało mi się bardzo dobrze, szkoda, że serwer podupada i grają tylko 34 osoby ;d Jak dla mnie do poprawy jest kilka rzeczy i można startować z serwerem od nowa po restarcie (który wg. mnie jest wymagany po bugu z IS):
-poprawienie expa na niektórych mapach (na mapie od 100lvl szybciej wbiłem pół 122lvl niż na mapie od 120)
-poprawienie niektórych misji np. metinologia i badania rybaka

-poprawienie BS - po zminimalizowaniu BSa i kliknięciu w przycisk BS w eq otwiera on nam się drugi raz i wtedy nie da się nic wybonować bo miesza się 2 razy w tym samym czasie (przez to wiele osób ma problemy z BS)

-urozmaicenie dropu z metków 90+ (dropienie ciągle surowych smoczych kamieni może prowadzić do porzygu ;d)
-dodanie dropu od razu do eq na mapach 90+ bo dropi dużo skrzyń i ulepszaczy i długo to się podnosi

-utrudnienie expienia? (expiąc surą wp na mapach do 120lvl było jak krojenie masła gorącym nożem ;d)[to samo z biciem bossów]

Opublikowano

Raczej brak administracji. Jedna osoba na privie to kiepski pomysł, Lorenzo powinien przed startem poszukać 2-3 ogarniętych GM-ów a nie sam robić. Każdy z nas ma jakieś obowiązki, szkołę, pracę, hobby i wtedy nie da się samemu ogarnąć serwera, to proste i logiczne jak 2+2. Jak szybko nie wprowadzą gruntownych zmian to serwer padnie. A szkoda, bo to naprawdę jeden z lepszych privów na jakich grałem i na pewno jest sporo osób które tak samo myślą.

Opublikowano

Serwera nie polecam. Na serwerze już prawie nikt nie gra a Lorenzo już nigdy nie zrobi update. Nie chce mi się rozpisywać na temat tego serwera i były pogłoski, że dostałem 150k sm, ale powiem tylko, że dostałem więcej. Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

­Nie mam zielonego pojęcia, co komu właściciel tego serwera zrobił, ale strasznie słabe zabezpieczenia są na forum.

Polecam coś ogarnąć z tą wyświetlającvą się stroną, bo e-maile niektórych użytkowników forum mają w sobie imiona oraz nazwiska i wątpię, że teraz te osoby są zachwycone :)

stsdvsdjp_srrpxex.jpg

Nie wiem czemu 50, tyle tylko było zarejestrowanych? ;;

A następnym razem polecam zrobić PORZĄDNE zabezpieczenia. 

Opublikowano

­Nie mam zielonego pojęcia, co komu właściciel tego serwera zrobił, ale strasznie słabe zabezpieczenia są na forum.

Polecam coś ogarnąć z tą wyświetlającvą się stroną, bo e-maile niektórych użytkowników forum mają w sobie imiona oraz nazwiska i wątpię, że teraz te osoby są zachwycone :)

stsdvsdjp_srrpxex.jpg

Beka to jest to co Lorenzo robił na serwerze. Sam sobie zepsuł serwer a w dodatku mnie obwinia o to xD. Doszły mnie słuchy, że sprzedaje pliki luxuriusa. Hmm przecież to są gotowce XDDD

Opublikowano

stsdvsdjp_srrpxex.jpg

Dokładnie zgadzam się z Tobą, gdyż zabezpieczenie forum wykonała osoba niekompetentna, która nie posiada wystarczających umiejętności. Jak widać strona wraz z serwerem są do tej pory stabilne.

Beka to jest to co Lorenzo robił na serwerze. Sam sobie zepsuł serwer a w dodatku mnie obwinia o to xD. Doszły mnie słuchy, że sprzedaje pliki luxuriusa. Hmm przecież to są gotowce XDDD

Bardzo mnie interesuje Twoja opinia, którą słyszę już 30 raz.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...