Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Luxurius.pl [Dedyk] [Easy]

von Lorenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie pytanie. Heller bedzie jakos naprawiany tj jego skille? Leczenie 4-5k gdzie mam 60k+ hp gdzie od kogos dostaje po min 15k na czysto. Oczywiscie podkreslam ze tyle dostaje od osob ktore maja eq. Innym skillem jest zwiekszenie ataku serio ma byc tylko 54 wartosci? Troche malo jak na ilosc int w eq.

Innym tematem jeat lowienie ryv? Kiedys zostanie naprawiony bug z lowieniem? Ryb wgl nie bierze a lowilem z kolegami dobre 30min. Nie mowie ze futrzaki albo metki bo zanim to trafie to minie dobry tydzien nim oddam 1 misje.

I kiedy beda dungi naprawione? Na wyzszych bossach nie ma dropu i dobrze by bylo zniesienie lev max.

Pozdrawiam

Oczywiście, zredukujemy skille szamana, naprawimy dungeony oraz zniesiemy ich max. lvl. Sprawdzimy również łowienie.

Odbędzie się to przy najbliższej przerwie technicznej.

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@von Lorenzo

Można wiedzieć co jest takiego z serwerem, że jest tam jednak tylko +200 osób Online i taki mały odezw na mpcforum?

Czy po prostu jest to brak reklamy?

nlUSIa9.png

Opublikowano

Ktoś kto gra może ocenić czy ciekawy i warty uwagi? jakieś znaczne bugi lub inne niedociągnięcia? 

Opublikowano

@von Lorenzo

Można wiedzieć co jest takiego z serwerem, że jest tam jednak tylko +200 osób Online i taki mały odezw na mpcforum?

Czy po prostu jest to brak reklamy?

Ogólny brak reklamy ale sądzę że niedługo Lorenzo się tym zajmie.

Ktoś kto gra może ocenić czy ciekawy i warty uwagi? jakieś znaczne bugi lub inne niedociągnięcia? 

Serwer warty uwagi, bardzo przyjemnie się gra. Oczywiście są jeszcze rzeczy do poprawy ale wszystko z czasem zostanie naprawione 

Opublikowano

Lorenzo słowa "Reklama na dniach u ytberów 10k" wypowiada od startu, dzień w dzień.
Póki co reklamuje Perszing (Perserger), który ma mniej wyświetleń niż ludzi na serwerze online jest, śmiech na sali.

Na tym serwerze grałem juz z 4 razy, netmetinek i pare innych, ale sobie już nazwy przypomnieć nie mogę. Serwer jak dla mnie nie jest godny uwagi ze względu na administrację, która jest "pusta", a jeśli komuś już naprawdę się nudzi, to droga wolna, ale tylko marnujecie swój czas :)

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Ogólny brak reklamy ale sądzę że niedługo Lorenzo się tym zajmie.

Serwer warty uwagi, bardzo przyjemnie się gra. Oczywiście są jeszcze rzeczy do poprawy ale wszystko z czasem zostanie naprawione 

A jakieś ino kiedy dokładnie ruszy ta reklama ? bo grac przy 100 osobach online to trochę mija się  z celem :P 

@ Co do samego balansu jest w miarę? Czy znowu jedna klasa koksi przez cala grę, a administracja wpiera że na max lv jest balans? ( najbardziej chodzi mi o bodziaka, radzi sobie w pvp czy nie bardzo?) 

Opublikowano

Lorenzo słowa "Reklama na dniach u ytberów 10k" wypowiada od startu, dzień w dzień.

Póki co reklamuje Perszing (Perserger), który ma mniej wyświetleń niż ludzi na serwerze online jest, śmiech na sali.

Na tym serwerze grałem juz z 4 razy, netmetinek i pare innych, ale sobie już nazwy przypomnieć nie mogę. Serwer jak dla mnie nie jest godny uwagi ze względu na administrację, która jest "pusta", a jeśli komuś już naprawdę się nudzi, to droga wolna, ale tylko marnujecie swój czas :)

A ja widze, ze masz problem ze sobą, jak mówili tak robią https://www.youtube.com/watch?v=Vt_VC9xez-Qtakze nie mam im nic do zarzucenia ;) reklame robią, widać że sie starają.

Opublikowano

Myślisz, że wszystko zrobi się w 5 minut?

Znam już Twoje zdanie, więc możesz skończyć wypisywać swoje wypociny, nie posiadając znaczących argumentów. Następnym razem powiedz koledze, że nie należy używać wspomagaczy.

https://www.youtube.com/watch?v=Vt_VC9xez-Q

https://www.youtube.com/watch?v=Rm_-HNG3OUU

Wkrótce kolejni YouTube'rzy wrzucą swoje filmy.

Opublikowano

Gram i jest wart uwagi. Bardzo ciekawy system ulepszeń, serwer nie jest pod kase, za sms 11zł kupisz peta i 2 wierzchowce :). Pvp w miare jest wyrównane, ale wiadomo, nie można tego sprawdzić dokładnie jeszcze :)

Lorenzo mam jeszcze taki pytanko. Forum jeszcze nie ma i w tym czasie możecie na fb i stronie głównej informować o najbliższych aktualizacjach by było wiadomo, kiedy coś będzie zrobione? Przyda się każda informacja, że na serwerze coś się zmienia, wiem, że pracujecie i się staracie, bo to widać, ale zawsze informacja się przyda :)

Opublikowano

Gram i jest wart uwagi. Bardzo ciekawy system ulepszeń, serwer nie jest pod kase, za sms 11zł kupisz peta i 2 wierzchowce :). Pvp w miare jest wyrównane, ale wiadomo, nie można tego sprawdzić dokładnie jeszcze :)

Lorenzo mam jeszcze taki pytanko. Forum jeszcze nie ma i w tym czasie możecie na fb i stronie głównej informować o najbliższych aktualizacjach by było wiadomo, kiedy coś będzie zrobione? Przyda się każda informacja, że na serwerze coś się zmienia, wiem, że pracujecie i się staracie, bo to widać, ale zawsze informacja się przyda :)

Oczywiście, będziemy informować. 

Forum pojawi się na dniach, przepraszamy za opóźnienia. :(

Opublikowano

odbugujcie szamana healera... dodajcie mu wartości o wiele więcej i leczenia.... bo to przesada... jak to zrobicie to napiszcie na stronie glownej.. wtedy zaczne granie.

pozdrawiam.

.szaman healer da rade expic na lajcie i dropic przedmoty i chodzic samemu na dungii>>>???

Opublikowano

odbugujcie szamana healera... dodajcie mu wartości o wiele więcej i leczenia.... bo to przesada... jak to zrobicie to napiszcie na stronie glownej.. wtedy zaczne granie.

pozdrawiam.

.szaman healer da rade expic na lajcie i dropic przedmoty i chodzic samemu na dungii>>>???

Gram hellerem i bez problemu daje sobie rade. Tylko to leczenie i wart ataku na chwile obecna skille bezuzyteczne ;/

Opublikowano

Kiedy to forum ruszy? Zrobienie wszystkiego nie trwa pół najbliższego wieku, a jedynie maksimum kilka godzin, by doprowadzić je do jakiegoś użytku, a potem stopniowo poprawiać, bądź dorabiać cokolwiek.

Opublikowano

Małe pytanko Lorenzo - dlaczego ostatnio nie wbijasz na grę? Choćby na chwilę, od razu inaczej to wygląda gdy admin jest na privie.

@LoveTherapy

Słyszałem plotkę że podobno już dziś ma ruszyć.

Opublikowano

Forum otwarte ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Pytanie do Administracji serwera:
Stworzyliście NetMetina pod inną nazwą czy tylko im pliki zaje... ukradliście? 

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

I jak tam serwer??? dalej buguja sm xD  xGofer  nie narzeka na gre helerem bo jak jest zbugowany że tyle z skila wali że 5 kładzie xD piękna była wojenka i jak tam bugowanie ci idzie . Połowa serwera ma is z buga hahahaha beka w uj .

Ps: Pozdrowienia dla (Kota)Pers..... popłakałeś na ts Lorenzowi i cie odbanował hehehehe .Lorenzo najpierw banujesz osoby co korzystały z buga a teraz dostają UB nie no jesteś wielki hahahaha. A ludzie ci mówili żebyś zrobił restart co z tego że pobanowałeś osoby a na innych kontach mają po 2k  w kuponach 500 sm  ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...