Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Luxurius.pl [Dedyk] [Easy]

von Lorenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie, co do serwera, tak jak powiedzial esej wyżej, Lorenzo przyszedł do nas na tsa i zaczął się spowiadać ile to SMów Perserga dostał z bazy za reklame, warto nadmienić, że IS'u doładować nie można, więc jedynie on korzysta. Także serwer dno, licznik kręcony, a GM plankton intelektualny, tyle można powiedzieć na temat tego syfu :)

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nasz bardzo nie doświadczony administrator (Lorenzo) mówił naszej gildii na TeamSpeaku że osoba top1 dostała smy choć nie można jeszcze doładować. Dostał te smy za pseudo "REKLAME' - gość jest w c**j do przodu z full isem, do tego w grze pisze że jest 170 osób a jak chodziłem wszędzie po spotach w m1 itd. to max 50 i to jeszcze tak MAX. MAX. 50 osób.  T_T

Oczywiście do tego 2 gości z którymi grałem byli czyści i nie grali na wspomagaczach ale oczywiście podpadli naszemu ukochanemu GM"owi i ich zbanował za WH.  :v

SERWER ROKU ! :)

Co do liczby osób to nie wypowiadaj się na temat, o którym nie masz pojęcia. Twój kolega dostał bana za WH i nie muszę Ci tego udowadniać, więc daj sobie spokój i nie broń kolegi.

Ogólnie, co do serwera, tak jak powiedzial esej wyżej, Lorenzo przyszedł do nas na tsa i zaczął się spowiadać ile to SMów Perserga dostał z bazy za reklame, warto nadmienić, że IS'u doładować nie można, więc jedynie on korzysta. Także serwer dno, licznik kręcony, a GM plankton intelektualny, tyle można powiedzieć na temat tego syfu :)

Zacznijmy od tego, że to Wy zaprosiliście mnie na ts, do tego nie wyjawiłem Wam szczegółów związanych z reklamą. Zapytaliście, dlaczego dostał SM, więc grzecznie Wam odpowiedziałem, tak jak wielu innym osobom. IS będzie dostępny maksymalnie do środy, gdyż nie zależy to ode mnie. Licznik kręcony? Jeżeli wiesz coś na ten temat, to możesz dać mi jakiś argument, a nie rzucać przypuszczeniami.

Opublikowano

Ciężko aż tak nie jest. Skończcie płakać, że ona ma isa, za pare dni będzie is i też sobie doładujecie, ale nie bo musicie być top1? Tylko top1 czego? Expa? Słaby ranking.
Polecam grę jak i administrację, zawsze odpisuję na każde pytanie. Więcej graczy bedzie to i urozmaici się gra :)

Opublikowano

Przecież ISa nie ma w ogóle hahahhaa myślcie czasem to nie boli, sm będzie mógł wykorzystać dopiero jak włączą

Opublikowano

Poruszę 2 kwestie.
1. Na TS zostałeś zaproszony w sprawie rzekomego grania na WH przez jednego z nas, gdzie przez te 30min zbyt rozmowny nie byłeś. Zażądaliśmy dowodu od Ciebie, że waithack u niego był, natomiast ty powiedziałeś, że masz logi, a nawet i tego nie otrzymaliśmy, bo wyszedłeś. Kolega nam zgłaszał wcześniej problemy z czarnym ekranem w red lesie itp., ale nie będę się rozpisywał na ten temat, bo to nie istotne. Ty, jako GM, czy jak Wy tam się zwiecie, powinieneś jednak jakiś dowód posiadać :)
2. Kwestia SM.

Przecież ISa nie ma w ogóle hahahhaa myślcie czasem to nie boli, sm będzie mógł wykorzystać dopiero jak włączą

Nie wypowiadaj się na temat, na który nie masz pojęcia. Mając SM możemy kupić itemy za SM u NPC w grze. A typ otrzymal sm z bazy od nich, jak Lorenzo powiedział.

Strasznie "źle" postąpiłeś, jeśli chodzi o graczy, z tymi SM'ami dla tego Pershinga, czy jak mu tam w tym top1. Przychodząc do nas na tsa zacząłeś mówić całą litanię na temat serwera, że zabezpieczenia słabe, bo trafiłeś na moment, jak gadaliśmy o sprawie WH, gdzie grało na nim 50% osób, co można było zaobserwować w v2/red las. 
Kończę z Tobą i z tym serwerem, nie jest godny uwagi, jak i Ty, cześć.

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Co do liczby osób to nie wypowiadaj się na temat, o którym nie masz pojęcia. Twój kolega dostał bana za WH i nie muszę Ci tego udowadniać, więc daj sobie spokój i nie broń kolegi.

Zacznijmy od tego, że to Wy zaprosiliście mnie na ts, do tego nie wyjawiłem Wam szczegółów związanych z reklamą. Zapytaliście, dlaczego dostał SM, więc grzecznie Wam odpowiedziałem, tak jak wielu innym osobom. IS będzie dostępny maksymalnie do środy, gdyż nie zależy to ode mnie. Licznik kręcony? Jeżeli wiesz coś na ten temat, to możesz dać mi jakiś argument, a nie rzucać przypuszczeniami.

I tu się mylisz mówiłeś za co dostał Perserga sm ze dostał 1k sm za reklame serwa a co do bana tego kolesia to ja ci pisałem nie musisz udowadniać!!!! hmm to jak ci wbije na ts koleś żebyś mu pokazał dowód ze grał na wh to co zrobisz wyjdziesz z ts jak przedtem . ps: Słysząc takie coś grał na Wh  i .uj to zastanawiam się czy jesteście odpowiednimi osobami na tym stanowisku??????????????? zresztą mogliście zrobić lepszą kopie serwera a za tym powiem ci jedno Lorenzo strasząc się kolegami z mpc forum ze mnie dojeb.ia  hmmm widać ze te forum na psy schodzi.

Inteligencie is jest w kole i tam za sm można kupować.Tu chodzi o doładowania. Pisze ci jak BYK Itemshop

Opublikowano

Poruszę 2 kwestie.

1. Na TS zostałeś zaproszony w sprawie rzekomego grania na WH przez jednego z nas, gdzie przez te 30min zbyt rozmowny nie byłeś. Zażądaliśmy dowodu od Ciebie, że waithack u niego był, natomiast ty powiedziałeś, że masz logi, a nawet i tego nie otrzymaliśmy, bo wyszedłeś. Kolega nam zgłaszał wcześniej problemy z czarnym ekranem w red lesie itp., ale nie będę się rozpisywał na ten temat, bo to nie istotne. Ty, jako GM, czy jak Wy tam się zwiecie, powinieneś jednak jakiś dowód posiadać :)

2. Kwestia SM.

Nie wypowiadaj się na temat, na który nie masz pojęcia. Mając SM możemy kupić itemy za SM u NPC w grze. A typ otrzymal sm z bazy od nich, jak Lorenzo powiedział.

Strasznie "źle" postąpiłeś, jeśli chodzi o graczy, z tymi SM'ami dla tego Pershinga, czy jak mu tam w tym top1. Przychodząc do nas na tsa zacząłeś mówić całą litanię na temat serwera, że zabezpieczenia słabe, bo trafiłeś na moment, jak gadaliśmy o sprawie WH, gdzie grało na nim 50% osób, co można było zaobserwować w v2/red las. 

Kończę z Tobą i z tym serwerem, nie jest godny uwagi, jak i Ty, cześć.

I tu się mylisz mówiłeś za co dostał Perserga sm ze dostał 1k sm za reklame serwa a co do bana tego kolesia to ja ci pisałem nie musisz udowadniać!!!! hmm to jak ci wbije na ts koleś żebyś mu pokazał dowód ze grał na wh to co zrobisz wyjdziesz z ts jak przedtem . ps: Słysząc takie coś grał na Wh  i .uj to zastanawiam się czy jesteście odpowiednimi osobami na tym stanowisku??????????????? zresztą mogliście zrobić lepszą kopie serwera a za tym powiem ci jedno Lorenzo strasząc się kolegami z mpc forum ze mnie dojeb.ia  hmmm widać ze te forum na psy schodzi.

Inteligencie is jest w kole i tam za sm można kupować.Tu chodzi o doładowania. Pisze ci jak BYK Itemshop

Skończcie płakać i wypad z serwera jak się coś nie podoba. Tak krytykujecie ten serwer to co tu jeszcze robicie? Jest wiele innych lepszych to wiedzie gdzie są drzwi.

Serwer godny uwagi jak na 1 dzień gry, nie ma problemu ani z expem dropem czy ulepszaniem. Polecam jeszcze raz :)

Opublikowano

Pragnę poinformować, że Item-Shop został otwarty!

Aktualnie można doładowywać poprzez SMS, PayPal oraz przelew tradycyjny.

Aby doładować SM, należy wejść na stronę serwera, po czym zalogować się na swoje konto, następnie w panelu gracza widnieje opcja "Doładuj SM".

Zapraszamy do wspólnej gry. Pozdrawiamy!

Opublikowano

Podoba mi się to, że na serwerze jest jeden pet i jeden kostium do wszystkiego i nie trzeba cudować ze zmianami.

Prezentacja dosyć biedna - powiedziałbym wręcz amatorska. 

Z ulepszaniem tych KD przypomina mi trochę Ś.P. Metin5, ale zobaczymy co tam w trawie piszczy za ok tydzień, a teraz wbijam zająć nicki.

Powodzenia

nlUSIa9.png

Opublikowano

Dzisiaj o 3:30 przeprowadziliśmy krótką przerwę techniczną, mającą na celu wprowadzenie kilku drobnych poprawek:

- drop broni na 75lvl oraz pasów z wszystkich metinów został minimalnie zwiększony,

- dodaliśmy drop Yang, niektórym futrzakom,

- szkatułki z nowych map (90+) zostały całkowicie usunięte z dropu,

- ze szkatułki serwerowej zostały usunięte Eliksiry,

- do Handlarki Różności zostały dodane Fasolki Zen,

- kilka drobniejszych zmian.

Wkrótce pojawi się większa reklama!

Pozdrawiamy i zapraszamy na serwer!

Opublikowano

Ale z tym pajacem Persengą to wy macie pro reklame :D Przecież tego ścierwa nikt normalny nie bierze na serwer bo to idiota który gra na WH i jeszcze się tym jara , bo on nagrywa to go nie zbanują - już widziałem masę akcji z nim tego typu :D A jak go widzę to mam ochotę palnąć sobie w łeb  :) 

Do tego żal - serwer jest praktycznie idealną kopią NetMetina. Tak więc jeden wielki FAKE. I jedno wielkie guano a nie serwer - zrobiliście jako kolejni z ludzi idiotów. Zresztą frekwencja mówi sama za siebie - 2 tygodnie na serwie nie będzie nikogo. 

Nie polecam - NetMetin2 a raczej NetMetin1 z niewielkimi poprawkami. Serwer upadnie szybciej niż może się wydawać.

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

gdzie jest item shop na stronie nie widze ?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

No wczoraj po pracy troszkę pobalowałem i kac mnie męczy, ale sciągam i obakamy, mam nadzieję że headshot wczorajszy w moim wykonaniu nie wpłynie na moją opinię :D

Opublikowano

gdzie jest item shop na stronie nie widze ?

Musisz zalogować się na konto, następnie w panelu gracza jest opcja "Doładuj SM".

Wkrótce pojawi się Patcher, który zaktualizuje clienta.

Obecnie umieszczam łatkę, która poprawia potwory na mapie na 140lvl.

ŁATKA:

sss
Opublikowano

Nie mogę zalogować się do gry.

Gdy pojawia się postać klikam start i nic się nie dzieje

Dziwne, gdyż wszystko jest sprawne. Włącz ponownie clienta, bądź sprawdź na innej postaci.

Opublikowano

Ile jest aktualnie online ? Prosiłbym o dokładną liczbe :)

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Ile jest aktualnie online ? Prosiłbym o dokładną liczbe :)

Gdzieś koło 200 graczy. Rano koło 8 było 76 osób.

@ von Lorenzo

Zamierzacie organizować jakieś eventy na serwerze?

Opublikowano

Gdzieś koło 200 graczy. Rano koło 8 było 76 osób.

@ von Lorenzo

Zamierzacie organizować jakieś eventy na serwerze?

Tak, oczywiście eventy będą organizowane, lecz nie chcemy na sam początek doprowadzić do inflacji.

Chciałem również poinformować, iż możliwość dokonania płatności poprzez przelew tradycyjny został umożliwiony!

Opublikowano

Kto chce sprawdzić ile jest graczy niech wejdzie do gry ;)

Licznik Online.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Takie pytanie. Heller bedzie jakos naprawiany tj jego skille? Leczenie 4-5k gdzie mam 60k+ hp gdzie od kogos dostaje po min 15k na czysto. Oczywiscie podkreslam ze tyle dostaje od osob ktore maja eq. Innym skillem jest zwiekszenie ataku serio ma byc tylko 54 wartosci? Troche malo jak na ilosc int w eq.

Innym tematem jeat lowienie ryv? Kiedys zostanie naprawiony bug z lowieniem? Ryb wgl nie bierze a lowilem z kolegami dobre 30min. Nie mowie ze futrzaki albo metki bo zanim to trafie to minie dobry tydzien nim oddam 1 misje.

I kiedy beda dungi naprawione? Na wyzszych bossach nie ma dropu i dobrze by bylo zniesienie lev max.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...