Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Platyna

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aż mnie pokusiło żeby otworzyć temat i pokazać grę z serii. A więc krótka historia. Ja, vayne top, grałem na Jaxa, którego oczywiście ograłem

IbwIJtt.png

Następnie pomyślałem.. hej riot.. przecież to seria gracza..

YtekmQ4.png

What a game dude..

@@@@@@@___________________________________________________________________________________________

MhxzgWG.jpg

Cóż.. musiałem pójść adc żeby wygrać..

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Odświeże lekko. Miałem serie do p2, którą po wine przegrałem dwie gry przez dc i postanowienie mojej drużyny że strollujemy bo koleś ma serie, więc zagrałem jedną grę po serii, w której wyszedłem +40cs 2/1 z linii na 6/0 fiore, i 6/0 lee sina, tak się skończyło (wygrałem dwa 1v1 na vayne, padłem raz od niej ale to na ganku z 3x flash i tp od fiory):

vrG7GrM.jpg

Reszta gier:

hFL2jQM.png

S84ymcO.png

Widzimy się na Summoners rift, kiedyś.

Opublikowano

Odświeże lekko. Miałem serie do p2, którą po wine przegrałem dwie gry przez dc i postanowienie mojej drużyny że strollujemy bo koleś ma serie, więc zagrałem jedną grę po serii, w której wyszedłem +40cs 2/1 z linii na 6/0 fiore, i 6/0 lee sina, tak się skończyło (wygrałem dwa 1v1 na vayne, padłem raz od niej ale to na ganku z 3x flash i tp od fiory):

vrG7GrM.jpg

Reszta gier:

hFL2jQM.png

S84ymcO.png

Widzimy się na Summoners rift, kiedyś.

Nie graj w tą grę, nie ma to najmniejszego sensu. Każda gra polegająca na współpracy nigdy nie dojdzie do zamierzonego przez twórców skutku. Poziom spierdolenia ludzi w tej grze sięgnął dna, a nawet głębiej. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie graj w tą grę, nie ma to najmniejszego sensu. Każda gra polegająca na współpracy nigdy nie dojdzie do zamierzonego przez twórców skutku. Poziom spierdolenia ludzi w tej grze sięgnął dna, a nawet głębiej. 

WpV4USH.jpg

Ta haha, znowu to samo.

Opublikowano

Ja bym powiedzial ze sięgneła zenitu

­

Opublikowano

Ja bym powiedzial ze sięgneła zenitu

­

Miałem to na końcu języka. Riot chce zmieniać grę, ale to i tak na nic, jeśli poziom spierdolenia graczy nie zmieni się z gry na grę.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Każdy z nas ma takie problemy, jedni sobie z nimi radzą, inni nie :D

ilwbsq.jpg

Wstawiłem zdjęcie nie tej gry, lol. Jak zagram rankeda bo sie zaczął to zmienie :v.

Jrs4w4X.png

ja zawsze sb z takimi problemami radzę jeżeli chodzi o mnie, inni nie :P

Opublikowano

Czasami ja na swoim soloQ dostaje takie perełki a wtedy można sobie włosy powyrywać z głowy :D

6susCyZ.jpg

co to ma byc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...