Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Platyna

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FzVXFJa.png

Argvcpx.png

Gry z dzisiaj. Tyle gier dawno nie w dzień nie nagrałem. Zacząłem teraz serie i znowu się świetnie zaczyna:

ap6tlXE.jpg

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Granie adc jest niehonorowe, a jeżeli ktoś cieszy się że zdobywa wyższe dywizje powinien skończyć swój żywot.

Opublikowano

Granie adc jest niehonorowe, a jeżeli ktoś cieszy się że zdobywa wyższe dywizje powinien skończyć swój żywot.

Nie rozumiem czemu, ale dzięki.

yDceeIp.png

5dTxkjf.png

Seria wygrana. Dzięki za duo @1373230489-U611928.pngGamus (ostatnia gra).

Opublikowano

Nie rozumiem czemu, ale dzięki.

yDceeIp.png

5dTxkjf.png

Seria wygrana. Dzięki za duo @1373230489-U611928.pngGamus (ostatnia gra).

nikt nie  mainuje adc, jak zagrasz z 30/20 gier na wyższym elo to zapewno dopiero napotkasz się na dobrego adc.

Napewno tak masz że przegrywasz tylko wtedy kiedy mają lepszego adc od ciebie ale to zazwyczaj cheater, więc nie ma co się martwić. Czyli co 30 gier trafiasz na dobrego adc, a na te 20 trafiasz na cheatera. I teraz, przegrać adc idzie tylko wtedy kiedy:

- Support jest pojebany

- Twój team jest pojebany

No i oczywiście z wyżej podanych powodów. A jak zagrasz 5 gier z rzędu które okażą się zwycięstwem dostajesz promo, i jak po placementach masz 10/10 winów to zapewne dostajesz ~golda II. 5 meczy -> promo do golda I ponieważ 5 razy dostajesz 20 punktów albo więcej (tak jest w moim przypadku) i teraz zostaje tylko ugrać promo ponieważ twój team okaże się słabszy, czyli tak jak zawsze. Ale ugrywasz to promo, potem wbijanie platyny. I od platyny masz tak dobre mmr i win ratio że przeskakujesz o dwie dywizje. I w ten sposób gra zostaje z*********e ułatwiona. 

Chyba dobrze wytłumaczyłem ci o co chodzi w grze adc. 

Btw. Moim zdaniem nie powinno się dostawać punktów za granie adc 7 raz z rzędu.

Opublikowano

nikt nie  mainuje adc, jak zagrasz z 30/20 gier na wyższym elo to zapewno dopiero napotkasz się na dobrego adc.

Napewno tak masz że przegrywasz tylko wtedy kiedy mają lepszego adc od ciebie ale to zazwyczaj cheater, więc nie ma co się martwić. Czyli co 30 gier trafiasz na dobrego adc, a na te 20 trafiasz na cheatera. I teraz, przegrać adc idzie tylko wtedy kiedy:

- Support jest pojebany

No i oczywiście z wyżej podanych powodów. A jak zagrasz 5 gier z rzędu które okażą się zwycięstwem dostajesz promo, i jak po placementach masz 10/10 winów to zapewne dostajesz ~golda II. 5 meczy -> promo do golda I ponieważ 5 razy dostajesz 20 punktów albo więcej (tak jest w moim przypadku) i teraz zostaje tylko ugrać promo ponieważ twój team okaże się słabszy, czyli tak jak zawsze. Ale ugrywasz to promo, potem wbijanie platyny. I od platyny masz tak dobre mmr i win ratio że przeskakujesz o dwie dywizje. I w ten sposób gra zostaje z*********e ułatwiona. 

Ty tak serio, czy masz ból dupy że mu dobrze idzie?

W Lola idzie przegrać tylko wtedy kiedy:

- Twój team jest pojebany i tyle w temacie.

Opublikowano

Ty tak serio, czy masz ból dupy że mu dobrze idzie?

W Lola idzie przegrać tylko wtedy kiedy:

- Twój team jest pojebany i tyle w temacie.

lol ból dupy o to ze komuś dobrze idzie xD

Nie wiem czy tak na serio ale argument że mam ból dupy (bo ty wiesz czy mam z powodu który tak naprawdę c***a do mojego życia wnosi) bo komuś dobrze idzie to plzz

Bej dej łej- Wszystkie moja wypowiedzi argumentują że gra adc to brak przyjemności.

Opublikowano

lol ból dupy o to ze komuś dobrze idzie xD

Nie wiem czy tak na serio ale argument że mam ból dupy (bo ty wiesz czy mam z powodu który tak naprawdę c***a do mojego życia wnosi) bo komuś dobrze idzie to plzz

Bej dej łej- Wszystkie moja wypowiedzi argumentują że gra adc to brak przyjemności.

O gustach się nie dyskutuje. Skąd możesz wiedzieć, że granie adc nie sprawia innym przyjemności?

Świetnie Wam idzie @1373230489-U611928.pngGamus i @Vanosh.

giphy.gif

Opublikowano

O gustach się nie dyskutuje. Skąd możesz wiedzieć, że granie adc nie sprawia innym przyjemności?

Świetnie Wam idzie @1373230489-U611928.pngGamus i @Vanosh.

Faktycznie trochę słabo złożyłem moją wypowiedź, ale głównie chodziło mi o to że granie adc jest nieprzyjemne ze względu że jak dochodzi do walki to można paść w kilka sekund.

btw @2xup w sumie też bym chcial się nauczyć gry adc ale argument z tej wypowiedzi przypomina mi dlaczego nigdy do tej nauki nie dochodzi.

Opublikowano

Faktycznie trochę słabo złożyłem moją wypowiedź, ale głównie chodziło mi o to że granie adc jest nieprzyjemne ze względu że jak dochodzi do walki to można paść w kilka sekund.

btw @2xup w sumie też bym chcial się nauczyć gry adc ale argument z tej wypowiedzi przypomina mi dlaczego nigdy do tej nauki nie dochodzi.

O to w tym chodzi. ADC to ciężka pozycja bo to ty należysz do głównych carry w teamie, czyli decydujesz o przebiegu gry, i masz racje, jeżeli przegram to przeważnie przez drużynę. Przykład na ostatnich grach z dzisiaj:

8byF9q4.png

Opublikowano

O to w tym chodzi. ADC to ciężka pozycja bo to ty należysz do głównych carry w teamie, czyli decydujesz o przebiegu gry, i masz racje, jeżeli przegram to przeważnie przez drużynę. Przykład na ostatnich grach z dzisiaj:

8byF9q4.png

riven lepsza

Opublikowano

- Support jest pojebany

08p4GSG.jpg

Łap kolejny przykład.

@ Jeszcze jeden. Fizz Ragequit, linia easy wygrana;

T1CnSkj.jpg

Opublikowano

Dobry poziom, życzę Diamentu przed końcem sezonu :P Kiedyś napiszę o jakieś duo  xD Dobrze Ci idzie, chociaż te timki nie bardzo do kernięcia. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

UiKPU7C.png

5E6Q7F5.png

Po ragequitach, i takich teamach się odechciewa klikać na "Play".  ;)

Opublikowano

Niestety, bez ludzi z odpowiednim podejściem do gry nic nie da się ugrać. Nawet wygrywając zrobisz jeden throw i gg :v

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tak to wygląda na linii, żeby nie było że sobie wmawiam:

QCDLxBu.png

AFK w teamie, a tak się gra kończy:

24TYwi1.jpg

Gdzie jest fun?

Opublikowano

Wygrana easy na linii, gdyby nie ten afk. Powinno być coś takiego, że odejmuje Nam znacznie mniej LP za afk'a, bo odejmuje tyle, ile normalnie za przegraną z całym teamem.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wygrana easy na linii, gdyby nie ten afk. Powinno być coś takiego, że odejmuje Nam znacznie mniej LP za afk'a, bo odejmuje tyle, ile normalnie za przegraną z całym teamem.

Albo jak w docie, że nic Ci nie odejmuje i dodatkowo możesz sobie wyjść z gry bez dostawania żadnej kary  :yay: 

Powodzenia we wbijaniu elo, dobrze Ci idzie Vanosh  ^^

­

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Albo jak w docie, że nic Ci nie odejmuje i dodatkowo możesz sobie wyjść z gry bez dostawania żadnej kary  :yay: 

Powodzenia we wbijaniu elo, dobrze Ci idzie Vanosh  ^^

­

Problemem jest Riot. On nigdy się do tego stopnia nie "zniży", aby ulepszyć graczom rozgrywkę.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

xjZoHZG.png

4oM54eF.png

W Platynie są gierki, które wygrywasz od początku do końca wygrywasz albo przegrywasz od samego początku(stomp).

Wiem bo sam tego doświadczam w każdej gierce :P

Opublikowano

Gdybym miał takie gierki jak ty to chyba rozbił bym sobie klawiaturę na głowie i wyjebał matce z myszki 

gjHIsZA.png

Szczerze, niech Riot się pierdoli, bo dostając AFK'a, nie mając jungli, nie mieć teamu, wygrać linie ale i tak przegrać grę i dostać -20 to jest szczyt chamstwa, nie licząc moich innych rankedów.

Wbicie diamentu jest proste, ale ciężkie jest po prostu wygranie gry z idiotami, bo bycie na poziomie diamentu nie jest wymagające, tylko dojście tam przez to stado bachorów jest nie możliwe.

Gra przed tą grą:

ABpRHpN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...