Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Platyna

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

plz, ja to jednak mam farta, że takich teamków nie dostaję, a jedynie czasami mi się trafi jedno dziecko, które nie ma mózgu :v 

polecam zacząć grać duo, nawet z jakimś p4, który po prostu ogarnia na tyle, że nie fiduje i followuje o/ 

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

plz, ja to jednak mam farta, że takich teamków nie dostaję, a jedynie czasami mi się trafi jedno dziecko, które nie ma mózgu :v

polecam zacząć grać duo, nawet z jakimś p4, który po prostu ogarnia na tyle, że nie fiduje i followuje o/ 

cyzeqxK.jpg

Ale ja często gram z @1373230489-U611928.pngGamus . Kolejna gra gdzie team po prostu nie używa mózgu, nie bije się, nic. Wraz z nim przegrywam przez idiotów.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

No i gdzie jeszcze się pochwalisz, że jesteś taka wspaniała? Nie chwal się tym, gdziekolwiek możesz.

Vanosh, najlepiej nie grać jakiś czas rankedów i przeczekać, może coś się ustabilizuje, ja tak często miałem. Idzie Ci dobrze.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No i gdzie jeszcze się pochwalisz, że jesteś taka wspaniała? Nie chwal się tym, gdziekolwiek możesz.

Vanosh, najlepiej nie grać jakiś czas rankedów i przeczekać, może coś się ustabilizuje, ja tak często miałem. Idzie Ci dobrze.

Ale tutaj chodzi o to, że w 99% wygrywamy linię, albo nawet dwie, zależy na jaką idę, a reszta dostaję tak w dupsko, że schodząc z linii na mid game, grasz vs 6/0 mid i przykładowo 5/0 jungle, więc ciężko wycarrować 2v5. Czekanie nic nie da bo za miesiąc masz koniec sezonu, więc czekając jeszcze gorzej będzie.

Przykładowo dzisiaj na SoloQ miałem DC, wróciłem w 5 min, zaorałem linię i przy okazji inne, a przyszła 40 min, piszesz że nie mają throw, a taka Vayne i LB oczywiście musi i kończy mając w 50 min 20k dmg.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngSecretly o co Ci chodzi? Napisałam, że nie mam takich teamów = jestem wspaniała? Chyba masz jakieś zaburzone mniemanie o sobie jeżeli sądzisz, że się chwalę bo nie mam tak tragicznych teamów, ewentualnie już nie masz o co się przyczepić. Współczuję, a teraz wracaj na pszyrkę. 

Ale tutaj chodzi o to, że w 99% wygrywamy linię, albo nawet dwie, zależy na jaką idę, a reszta dostaję tak w dupsko, że schodząc z linii na mid game, grasz vs 6/0 mid i przykładowo 5/0 jungle, więc ciężko wycarrować 2v5. Czekanie nic nie da bo za miesiąc masz koniec sezonu, więc czekając jeszcze gorzej będzie.

Przykładowo dzisiaj na SoloQ miałem DC, wróciłem w 5 min, zaorałem linię i przy okazji inne, a przyszła 40 min, piszesz że nie mają throw, a taka Vayne i LB oczywiście musi i kończy mając w 50 min 20k dmg.

Dlatego opłaca się grać mid + jungle duo. Zawsze mid może zejść pomóc na bocie/topie, a jungle robi to w kółko. Gang na mida = kill, linia wygrana, bo generalnie problemem środka jest to, że jedna deska i już linię zaczynać przegrywać, a jak ktoś umie dobrze wykorzystać to co dostał, to już nie masz co liczyć na wygranie linii. >< 

Wgle platyny teraz to jest zbiorowisko zwierząt i boosterów, bo niedługo koniec sezonu, także nie ma się czym irytować i próbować, good luck chłopczyki, może się spotkamy w gierce kiedyś XDD. 

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngSecretly o co Ci chodzi? Napisałam, że nie mam takich teamów = jestem wspaniała? Chyba masz jakieś zaburzone mniemanie o sobie jeżeli sądzisz, że się chwalę bo nie mam tak tragicznych teamów, ewentualnie już nie masz o co się przyczepić. Współczuję, a teraz wracaj na pszyrkę. 

Dlatego opłaca się grać mid + jungle duo. Zawsze mid może zejść pomóc na bocie/topie, a jungle robi to w kółko. Gang na mida = kill, linia wygrana, bo generalnie problemem środka jest to, że jedna deska i już linię zaczynać przegrywać, a jak ktoś umie dobrze wykorzystać to co dostał, to już nie masz co liczyć na wygranie linii. >< 

Wgle platyny teraz to jest zbiorowisko zwierząt i boosterów, bo niedługo koniec sezonu, także nie ma się czym irytować i próbować, good luck chłopczyki, może się spotkamy w gierce kiedyś XDD. 

6Be2yCT.jpg

Gdy gram mida, nie ma kto grać na ADC, czyli idiota jak widzicie którego nawet @1373230489-U611928.pngGamus nie mógł wycarrować. Problem w tym, że obecnie to jest loteria czy wygrasz czy nie.

txys6vc.jpg

Opublikowano

no Vanosh, xD powodzenia masz jeszcze z jakiś miesiąc albo mniej :D

graj duo bota, polecam

NVIOC7t.png

mg10cKy.jpg

:(

Opublikowano

hejka vanosz widze ze wruciles do ligi legend pamientaj ze to giera dla wytrwalych osub dlatego nie denerwuj sie gdy pszegrasz z kazdym meczem zwienkszasz swoje doswiadczenie pewnego dnia bendzie ono tak duze ze siengniesz szczyty samego krengu pretendenta!!!!!! i pamientaj dawid nie popelnij blendu ktury ja popelnilem w pszeszlosci, program bot of legend to wyjscie dla slabeuszy dlatego nieh cie matka boska hroni od tego dziadostwa!!!! pozdrawiam i zycze powodzenia w kolejnych zmaganiach na samoner srift

Opublikowano

hejka vanosz widze ze wruciles do ligi legend pamientaj ze to giera dla wytrwalych osub dlatego nie denerwuj sie gdy pszegrasz z kazdym meczem zwienkszasz swoje doswiadczenie pewnego dnia bendzie ono tak duze ze siengniesz szczyty samego krengu pretendenta!!!!!! i pamientaj dawid nie popelnij blendu ktury ja popelnilem w pszeszlosci, program bot of legend to wyjscie dla slabeuszy dlatego nieh cie matka boska hroni od tego dziadostwa!!!! pozdrawiam i zycze powodzenia w kolejnych zmaganiach na samoner srift

Dzięki za rade Maćku.  B)

9PfPzPn.jpg

A więc, nagle mam 74/74 staty, i tak zdobyłem 0lp.  :yay:

Opublikowano

Dzięki za rade Maćku.  B)

9PfPzPn.jpg

A więc, nagle mam 74/74 staty, i tak zdobyłem 0lp.  :yay:

Kiedy transfer na EUW jak bodajże w s3?  B)

Powodzenia, ta gra daje mi już raka. 

­

b_560_95_1.png

Opublikowano

Kiedy transfer na EUW jak bodajże w s3?  B)

Powodzenia, ta gra daje mi już raka. 

­

Śmieszne jest to że w S3 byłem high dia na EUNE, potem przeniosłem się na EUW i tam również wybiłem się do diamentu, ale obecnie siędze po prostu w Platynie 5 po spadnięciu z Platyny 3 i dostaje raka iż nie mogę wygrać z tymi drużynami, po prostu cholernie ciężko w midgame ugrać jako drużyna.. kilka ostatnich smutnych gierek:

y0Siopt.png

Y3jJ0es.png

Do tego mam 99lp za ostatnią grę, lol.

Opublikowano

Śmieszne jest to że w S3 byłem high dia na EUNE, potem przeniosłem się na EUW i tam również wybiłem się do diamentu, ale obecnie siędze po prostu w Platynie 5 po spadnięciu z Platyny 3 i dostaje raka iż nie mogę wygrać z tymi drużynami, po prostu cholernie ciężko w midgame ugrać jako drużyna.. kilka ostatnich smutnych gierek:

eee a to nie było tak, że nie mogłeś wbić diamentu, miałeś ciągle p2-p1, potem przeniosłeś się na EUW i wbiłeś od razu d5? Ja tak to pamiętam xD

­

b_560_95_1.png

Opublikowano

eee a to nie było tak, że nie mogłeś wbić diamentu, miałeś ciągle p2-p1, potem przeniosłeś się na EUW i wbiłeś od razu d5? Ja tak to pamiętam xD

­

Niee, miałem już diament ale się zatrzymałem i powiedziałem że jak bodajże spadne znowu do D4 to się od razu przeniosę i dotrzymałem słowa. :D

Zacząłem tam nie wiem gdzie, na pewno w Platynie, z której się szybko wybiłem do diamentu, racja. W tedy były normalne tf'y, jungler i ta cała reszta.

ZdiYnxE.png

mUUaQAR.png

Chociaż nie ma już tej piątki..

Opublikowano

gg mordzia, grasz z kims duo czy generlanie soloq? I nie mów ze zawsze Ci ADC oddają ;d

Opublikowano

30KbgiU.png

Następne cztery gry. Bym wygrał wszystko gdyby nie idiota, która był AFK w lobby i nie dał mi swappa adc + drugi afk.. no cóż. Obecnie mam 47LP, ale dostałem za ostatnią grę +18 co jest.. śmieszne..

ECtuvcr.png

Opublikowano

7SZPsh0.png

qLUQbOr.png

gVsSPcV.png

Powróciłem do maina. Dwie najnowsze gry to seria;

RerbftE.png

Opublikowano

HAHAHAAHA jakbym widzial siebie przez caly sezon XDD to co sie dzieje w platynie jest nie do pomyslenia, jestem stuck pomiedzy p3 a p4, a w polowie sezonu mialem p1 i juz prawie promo... 80lp p1 i potem lose streak na 25gier z rzedu i teraz siedze... ludzie z ktorymi trzeba grac w platynie sa rakotworczy, juz nie moge wytrzymac i czasem jak widze taka ashe 0/5/0 30cs 10min to ide po prostu trolla...

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

HAHAHAAHA jakbym widzial siebie przez caly sezon XDD to co sie dzieje w platynie jest nie do pomyslenia, jestem stuck pomiedzy p3 a p4, a w polowie sezonu mialem p1 i juz prawie promo... 80lp p1 i potem lose streak na 25gier z rzedu i teraz siedze... ludzie z ktorymi trzeba grac w platynie sa rakotworczy, juz nie moge wytrzymac i czasem jak widze taka ashe 0/5/0 30cs 10min to ide po prostu trolla...

Mówisz o takim czymś? Gdzie twój własny support Cię je i bez powodu w********a w tf'a, a reszta ssie? Ta, znam to, łap kolejną grę;

O6NoAcJ.jpg

Opublikowano

Mi to już dawno nerwy by puściły, serio..
Nie wiem jakim cudem ty to wytrzymujesz, może w końcu uda Ci sie wbić to p1/d5 ale tam jest jeszcze gorzej. Dawaj vanosh, dawaj!

Opublikowano

Szkoda czasu i nerwów na rankedy w tym sezonie - mówiłem że P3-P5 elohell xD Dawno temu odpuściłem sobie tryhard do Diaksa wolę poczekać do następnego sezonu i ten kto nie zasłużył spadnie do Golda, albo jeszcze niżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...