Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] 5.19 Banwave xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na EUW gralem sporo z l# ale bez evade  + volibot (wylaczylem opcje z evade zeby bylo widac ze normalnie gra bot ;f)(bostowanie kont glownie jest na euw ;]]) i poprostu ludzie piszali wyzej ze zostali sami retardy bany ..

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dziwne... u mnie na poziomie golda co 2 mecz sie dowalali d dodge wynikajace z evadee

i nie, nie bylo to jakos mega predictable. dziwi mnie, ze wy tak mowicie, ze od diamentuXDX

tfu, na aramach 15 lvl ludzie potrafili cos powiedziec:D

Nie wiem co by było w goldzie, bo z placementu rzuciło mnie od razu do platyny xD Raz ponad dwa miesiące nie grałem to spadłem do golda 1, ale i tak nie przypominam sobie, żeby ktoś miał pretensje o dodgowanie a jedynie baseulta, bo czasami w ciągu gry ult leciał idealnie 4-5 razy na resp  :v Były pojedyncze akcje, że ludzie pytali, czy używam skryptów, bo dostawali równo wpierdol. O unikanie skillshotów pierwszy raz ktoś zwrócił mi uwagę w plat 3 bodajże, później w plat 1 jak zacząłem grać częściej vayne a od diamentu w sumie co mecz albo 2 się plują i chcą mnie nagrywać

Opublikowano

Nie. To jest masowy ban.

Mam pytanie. Ponieważ wczoraj dostałem ban na 14 dni za flame. Czy jest możliwe, że banwave mnie ominie?

Po prostu sprawdź swoją skrzynkę pocztową i powinien być chyba e-mail od Riotu czy masz perma.

Opublikowano

Panowie powie mi ktoś skąd mogę pobrać L# tak ,żebym mógł pograć albo co mam pobrać ,żeby mi zadziałało bo pobrałem z głównej strony tego i mi błąd jakiś wyskakuje podczas ładowania pomoże ktoś?

Opublikowano

Panowie powie mi ktoś skąd mogę pobrać L# tak ,żebym mógł pograć albo co mam pobrać ,żeby mi zadziałało bo pobrałem z głównej strony tego i mi błąd jakiś wyskakuje podczas ładowania pomoże ktoś?

Dla free userow :

LeagueSharp will be enabled for free users in 1 days, 20 hours and 11 minutes

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Czyściutko, wbiłem na joduske a tu jakiś banwave, potem wbiłem na mpc tutaj też piszą, wbijam na lola z myślą że ja K***A nie dostałem bana. i jednak co się stało :C

NIE MAM BANA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...