Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] 5.19 Banwave xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem na L#/Bolu/Elo buddy i jest ban na p3 :D

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uwaga, uwaga, smurf zbanowany, main żyje. Na smurfie jebałem wszystko po kolei bez żadnych humanizerów i full evade. Na maine się kryłem. Sądzę że poszedł jakiś wielki ban za reporty, tickety.

Opublikowano

Z tego co widze to najwięcej osób poleciało z BR serwera, ale to raczej bany za tickety itp. Pewnie się wytłumaczą że to bany za cracka.

Opublikowano

No bo przecież nie zbanują wszystkich osób co używali w ostatnich patchach L#/BoLa/GoSa.. to byłoby by głupie. Oni specjalnie banują tak, aby nie było wiadomo za co to było i kiedy zostało się oflagowanym.

Nie ma bata, że mnie zbanowali [Plat5] za reporty, bo po co mieliby się przejmować jakimiś marnymi reportami na tak niskim elo. Na wyższym elo to wiem, że manualnie banują. Najbardziej podejrzewam hotfixy.

Opublikowano

Możliwe że to przez jeszcze wcześniejszy hotfix nie 5.18 :) Na czacie L$ ktoś napisał:

9001= manual ban due to tickets submitted, 2021 = hotfix[/size]

Nie ma banów z kodem 9001
Opublikowano

Nie ma banów z kodem 9001

Greetings konto2500,

Actions that have been performed on your account are in violation of the League of Legends Terms of Use. You can review these terms athttp://www.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

Due to the severity of this violation, your League of Legends account has been banned until Sun Feb 22 22:22:22 UTC 9001

If you have any questions, contact our Player Support team at https://support.leagueoflegends.com/home

Riot Games Player Support

Sure, nie ma takich banów :v

Opublikowano

Bana dostały tylko retardy (sorki ale taka prawda), którzy nie potrafią się powstrzymać, albo im nie zależy na koncie i grają z włączonym wszystkim co się da. Wszyscy wiemy jak łatwo jest wykryć kogoś kto gra na sharpie, BoL i Paidy w dobrych rękach i nie ma prawa Ci ktoś napisać że grasz na jakimś syfie. Mi nigdy nikt nie napisał, że gram na skryptach gdy używałem BoL'a. Na Sharpie już po 2 grach już się ktoś przyczepili(nie mialem evadeee po orbwalkerze było widać). Moje konta są czyste na jednym mam bana ale akurat to było scrackowane i grałem tam na L# elko

Opublikowano

Bana dostały tylko retardy (sorki ale taka prawda), którzy nie potrafią się powstrzymać, albo im nie zależy na koncie i grają z włączonym wszystkim co się da. Wszyscy wiemy jak łatwo jest wykryć kogoś kto gra na sharpie, BoL i Paidy w dobrych rękach i nie ma prawa Ci ktoś napisać że grasz na jakimś syfie. Mi nigdy nikt nie napisał, że gram na skryptach gdy używałem BoL'a. Na Sharpie już po 2 grach już się ktoś przyczepili(nie mialem evadeee po orbwalkerze było widać). Moje konta są czyste na jednym mam bana ale akurat to było scrackowane i grałem tam na L# elko

Grałem z włączonym wszystkim co się da i dopiero od poziomu diamentu zaczęli się przypierdalać o to, że wszystkiego na evade unikam i do tej pory gram na tych samych ustawieniach. Kilka razy mnie nagrywali, grozili reportami, bo wcześniej to sporadycznie ktoś miał z tym jakiś problem albo po prostu miał to w dupie i dalej bez bana. Baseulta używałem do plat 5 a i tak każdy jedyne co pisał, że to BoL, czy c**j wie co innego. W sumie jedyne bany jakie dostałem to na starych smurfach za zoomhacka. Gram głównie i w sumie tylko adc i nie raz miałem sytuacje, że mój support zaczął napierdalać na czacie, że lecę na skryptach i namawiał innych do reportowania mimo, że carrowałem grę

Opublikowano

Mam pytanie. Ponieważ wczoraj dostałem ban na 14 dni za flame. Czy jest możliwe, że banwave mnie ominie?

Nie. To jest masowy ban.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

dziwne... u mnie na poziomie golda co 2 mecz sie dowalali d dodge wynikajace z evadee

i nie, nie bylo to jakos mega predictable. dziwi mnie, ze wy tak mowicie, ze od diamentuXDX

tfu, na aramach 15 lvl ludzie potrafili cos powiedziec:D

787741420213763595569.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...