Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niezależny prywatny serwer Margonem.pl.

SfPrivatePl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz 15 lat, więc wiem że i tak nic z tego nie wyjdzie ;)

Co ma do tego wiek? Nie oceniaj innych swoją miarą - to że ty siedziałeś w jego wieku na dupie (lub nadal siedzisz) i nic nie umiałeś to nie znaczy, że inni też tacy są. Wiek != umiejętności.

Opublikowano

Co ma do tego wiek? Nie oceniaj innych swoją miarą - to że ty siedziałeś w jego wieku na dupie (lub nadal siedzisz) i nic nie umiałeś to nie znaczy, że inni też tacy są. Wiek != umiejętności.

Nie siedziałem na dupie, i też znałem się trochę na rzeczy. Ale jak to bywa, 15 latek najczęściej jest tylko mocny w gębie, dużo ambicji i niby z teorii dużo wie, ale i tak pewnie nic z tego nie będzie. I wspomnisz moje słowa za pare miesięcy jak projekt nawet nie ruszy :)

Opublikowano

Nie siedziałem na dupie, i też znałem się trochę na rzeczy. Ale jak to bywa, 15 latek najczęściej jest tylko mocny w gębie, dużo ambicji i niby z teorii dużo wie, ale i tak pewnie nic z tego nie będzie. I wspomnisz moje słowa za pare miesięcy jak projekt nawet nie ruszy :)

Wiem, że dużo osób robi tak jak powiedziałeś i wiem, że może być tak samo tutaj, ale nie pisałem nigdzie, że autor to dokończy. Zakwestionowałem tylko ocenianie umiejętności autora po wieku jaki ma.

Opublikowano

Wiem, że dużo osób robi tak jak powiedziałeś i wiem, że może być tak samo tutaj, ale nie pisałem nigdzie, że autor to dokończy. Zakwestionowałem tylko ocenianie umiejętności autora po wieku jaki ma.

jakbyś nie wiedział to co on ma można z google sciagnac lub zbadaj element pozmieniac to jest pare min roboty

moge to samo zrobnic u tu umiescic i nazwac temat robie priva bo zmienilem w zbadaj element!!! ludzie ogarnijcie

grupa graczy którzy zagrają na starym Metin2Global 2007 https://discord.gg/ygKzJfm

Opublikowano

jakbyś nie wiedział to co on ma można z google sciagnac lub zbadaj element pozmieniac to jest pare min roboty

moge to samo zrobnic u tu umiescic i nazwac temat robie priva bo zmienilem w zbadaj element!!! ludzie ogarnijcie

Nie znam się - nie wypowiem się. Ogólnie to chodziło mi o ocenianie umiejętności na podstawie wieku, nie chodzi mi dokładnie o autora tylko o sam fakt oceniania na podstawie wieku.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Masz 15 lat, więc wiem że i tak nic z tego nie wyjdzie ;)

Zgadza się. Nie pomyślałeś o tym, że mam już jeden z największych prywatnych serwerów shakes & fidget i stoi już prawie rok, mniejsza z tym.

Może zazdrości...

Ty jesteś tępy.. :/

Myślisz, ze jak zapiszesz źródło strony, sam kod html, to cokolwiek Ci ruszy? 

Tępy jesteś, czarny ekran będziesz miał zamiast mapki (W nowy silniku wykorzystują element "canvas", natomiast w starym nie.

Ja wolę tak jak to stary robi, czyli jako background dać tło mapy, a później na niej postacie. 

Samą walkę 1 vs 1 pisałem wiele godzin i nie jest skończona. 

Zrób, zrób tak, aby w ogóle Ci ten silnik działał - walka i całą resztą, powodzenia.

@Projekt mam zapisany na dysku, ale zmniejsza z tym, mam inny na głowie. Nie ustaliłem daty kiedy ruszy, napisałem że ruszy. Ale kiedy to mniejsza z tym.

­

Opublikowano

Zgadza się. Nie pomyślałeś o tym, że mam już jeden z największych prywatnych serwerów shakes & fidget i stoi już prawie rok, mniejsza z tym.

Może zazdrości...

Ty jesteś tępy.. :/

Myślisz, ze jak zapiszesz źródło strony, sam kod html, to cokolwiek Ci ruszy? 

Tępy jesteś, czarny ekran będziesz miał zamiast mapki (W nowy silniku wykorzystują element "canvas", natomiast w starym nie.

Ja wolę tak jak to stary robi, czyli jako background dać tło mapy, a później na niej postacie. 

Samą walkę 1 vs 1 pisałem wiele godzin i nie jest skończona. 

Zrób, zrób tak, aby w ogóle Ci ten silnik działał - walka i całą resztą, powodzenia.

@Projekt mam zapisany na dysku, ale zmniejsza z tym, mam inny na głowie. Nie ustaliłem daty kiedy ruszy, napisałem że ruszy. Ale kiedy to mniejsza z tym.

­

co ty pierdolisz on ma rację wystarczy pozmieniać w zbadaj element bo sam tak robiłem fejki na różnych stronach.ale nie mam zamiaru się z dzieckiem kłócić które myli zbadaj element z wyświetl źródło (ale radom wow ) skąd wy się bierzecie i zalewacie to forum takim shitem ze coraz bardziej mi się odechciewa czytać wasze wypociny i smarki nie długo skończę tu się logować bo po prostu syf kiła i mogiła wielki burdel 

nie uważaj się na najmądrzejszego bo nie dorastasz mi do pięt berbeciu

@topic prosił bym żeby założyciel tematu wrzucił jakiś filmik screeny lub proszę o jego zamknięciu bo to jest samo nabijanie postów 1 screen który jest prawdopodobnie zrobiony przez zbadaj element z nowego świata aldous z margonem. wrzucił link do swojego priva sf game (reklama nie w tym dziale co potrzeba)

oraz się ciągle przechwala swoim serwerem " shakes & fidget"  z tego co wiem tu tylko powinno się pisać o margonem a nie o innych grach

@Adzik

@Zarax

@Lord Makin

@Why

@Marselo

@tripipi

Opublikowano

­Na dniach Ci wrzucę filmik, skoro tak bardzo chcę, teraz mam inny projekt, a właściwie http://my-sfgame.pl
Nie uważam, że przez zbadaj element można skopiować bazę danych oraz kod php. 

Chodzenie, walka, przedmioty + kilka dupereli typu złoto itp jest już zrobione, ale mniejsza z tym.

Opublikowano

Nic się tutaj nie dzieje. Czyżbyś już zakończył ten projekt? Jak widze takie shity jak to, to po prostu mi się odechciewa wchodzić na te forum. Jedna wielka obietnica, że zrobią taki wielki, super, mega serwer, a po kilku dniach ani słychu ani widu. Z początku chciałem zagrać na tym, ale widać, że temat zrobiony tylko po to żeby nabijać posty.

Pomogłem? Daj plusika za udzielenie pomocy! :)

01011010 01100001 01101011 01101111 01100011 01101000 01100001 11000101 10000010 01100101 01101101 00100000 01110011 01101001 11000100 10011001 00100000 01110111 00100000 01000100 01101001 01100001 01100010 01101100 01101111 00100000 01001001 01001001 01001001 00100001

-

Xbox One: Praxtor19 - CoD BO III, Diablo III, Forza Horizon 3, Rainbow Six Siege (W te gry gram)

Można zapraszać do znajomych, chętnie zagram :)

Opublikowano

Tak czytam i myślę sobie: co z tego, że pokazujesz grafikę i piszesz, że prace trwają skoro grafiką można manipulować a postępu prac nawet nie widać? Grafike sobie można stworzyć od tak, a kodu czy czegoś nawet nie pokazujesz. Na przykład, mówisz, że system walki 1vs1 pisałeś pare godzin, ale skąd mamy wiedzieć, że to prawda? Daj jakieś video tak jak mówiłeś, bo na obecną chwile widocznego progressu nie ma. 

Opublikowano

­Proszę.

Oto kod walki, nie jest nie wiadomo jak zrobiony, ale dodaje. Nie jest on skończony, brakuje dropu i podliczania statystyk wszystkich z przedmiotów.

Mam inny projekt na głowie i mam też obowiązki, jak mam wolną chwilę to działam.

Co prawda, na ostatnim screenie mogłem użyć switch, no ale...

KOD NIE JEST SKOŃCZONE, MA WIELE BŁĘDÓW, ALE NA RAZIE ROBIĘ PODSTAWOWE RZECZY.

@nie będe tu wstawiał kodu gry, bao :*
Opublikowano

­Proszę.

Oto kod walki, nie jest nie wiadomo jak zrobiony, ale dodaje. Nie jest on skończony, brakuje dropu i podliczania statystyk wszystkich z przedmiotów.

Mam inny projekt na głowie i mam też obowiązki, jak mam wolną chwilę to działam.

Co prawda, na ostatnim screenie mogłem użyć switch, no ale...

KOD NIE JEST SKOŃCZONE, MA WIELE BŁĘDÓW, ALE NA RAZIE ROBIĘ PODSTAWOWE RZECZY.

@nie będe tu wstawiał kodu gry, bao :*

Po co zmienną pakujesz w kolejną zmienną zamiast użyć jej bezpośrednio?  o.O

Opublikowano

Po co zmienną pakujesz w kolejną zmienną zamiast użyć jej bezpośrednio?  o.O

Ten kod był pisany kilka miesięcy temu, co chwilę uczę się na błędach. Mówię, że w wolnych chwilach dopisuję coś.

Ten kod i tak na końcu będę musiał przepisać jeszcze raz + na PDO się przestawić.

­

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie no nie mogę. Kolejny człowiek który obiecuje same cuda a tutaj chujem wieje. Kolejny niewypał. Na co wy to ludzie obiecujecie. Tym bardziej, że robi to jedna osoba. Zrozumiałbym jak by to robiło kilka osób, ale jak robi jedna osoba tak duży projekt to z daleka to śmierdzi porażką. :)­

01011010 01100001 01101011 01101111 01100011 01101000 01100001 11000101 10000010 01100101 01101101 00100000 01110011 01101001 11000100 10011001 00100000 01110111 00100000 01000100 01101001 01100001 01100010 01101100 01101111 00100000 01001001 01001001 01001001 00100001

-

Xbox One: Praxtor19 - CoD BO III, Diablo III, Forza Horizon 3, Rainbow Six Siege (W te gry gram)

Opublikowano

Nie no nie mogę. Kolejny człowiek który obiecuje same cuda a tutaj chujem wieje. Kolejny niewypał. Na co wy to ludzie obiecujecie. Tym bardziej, że robi to jedna osoba. Zrozumiałbym jak by to robiło kilka osób, ale jak robi jedna osoba tak duży projekt to z daleka to śmierdzi porażką. :)­

Aktualnie robię my-sfgame.pl

Robię je sam, sam od ok. wakacji i za kilka dni startuje.

Zatem Twoje twierdzenie jest mylne. Pliki mam na dysku D, leżą sobie.

Nie każdy ma czas na takie coś.

Mówiłem, robię w wolnych chwilach.

­

Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy. Według mnie projekt nie wypali.

-

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Aktualnie robię my-sfgame.pl

Robię je sam, sam od ok. wakacji i za kilka dni startuje.

Zatem Twoje twierdzenie jest mylne. Pliki mam na dysku D, leżą sobie.

Nie każdy ma czas na takie coś.

Mówiłem, robię w wolnych chwilach.

­

i znowu k***a j****y smerfie wypierdalasz reklamowanie swojego zajebanego my-sfgame.pl <.< a mnie to c**ja obchodzi ty zaj****y dziecio jebie. T_T k***a lepiej daj coś na temat a nie tworzysz temat do reklamowania swojego zajebanego zasranego gówna co na nikim nie robi wrazenia j****y cwelu napisanie silnika margonem to jest pare dni roboty B)  dla programisty więc nie wkurwiaj bo jeżeli byłby ktoś tu pełnoletni xD  i by chciał priv margonem to by zatrudnij programistę który by mu zrobił za trochę kasy silnik.  <.<

Chyba ci za bardzo stoi, bo ci się w głowie pierdoli  :lenny:

weź blachę i pierdolnij się w czachę 
weź kij i po jajach się bij 
nie pij tyle koli bo ci się w główce po pierdoli  :lenny:

do chrztu na widłach cie nieśli bo tak śmierdziałaś :lenny:

byłeś na kwalifikacji wojskowej lekarz nie mógł znaleźć twojej fujary pod masą smalcu który ci zwisał zapewne wpisał ze brak c**ja bo na nikim by to wrażenia nie zrobiło xD zadna laska cie nie chce bo jesteś niby taki z*******y co tu nie tworzysz jesteś slepy jak k***a w smole. :lenny:
no cóż ale taką drogę zycia obrałeś trzymaj fason ;) .PS nie chwal sie laską ze masz serwer w sf-game.pl bo żadnej na to nie wyrwiesz tylko sie poniżysz smarkam na ciebie synu szklarza.

rozjebują mnie tacy jak ty nie mają przyjaciół w realu to tworzą gry i chwalą sie na forach czego to oni nie zrobili a tak naprawdę c**ja to kogo obchodzi bez urazy utworzyłeś temat w dziale margonem co nic wspólnego z margonem niema.a moderatorzy mają regulamin do c**ja nie podobny. to forum to teraz syf kazdy moze wjebac co chce do kazdego działu.Jak moderatorzy,administracja i cała reszta jebie błędy i tak samo siebie nie karzą za nie przestegiwanie swojego regulaminu tylko tą osobę która się wypowie prawidłowo i na temat.

@SfPrivatePl idz k***a sie utop j****y klapouty zjebie co cie k***o wynosili w wiadrze obesrancu ty co całymi dniami siedzi przed pc i każe starej robić zarcie fajnie jest wykorzystywać innych? no nie.... :lenny:  :v

tylke sie wypowiedziałem i spadam na wakacje do Bugaju.Zycze ogarniecia pizdy i wziecie sie za siebie

PS:jak widzę takich pajaców jak wy jak próbujecie laski wyrywać na tę wasze (...rzeczy czy c**j wie jak to nazwać) to nie wiem czy mam płakać czy się smiać naprawdę  <.<

file.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...