Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niezależny prywatny serwer Margonem.pl.

SfPrivatePl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

No ciekawe, ciekawe. Tylko pamiętaj, że skopiowane grafiki i interfejs to już nie pełna gra (bo zrobi się z tego drugie #MadameRPG), największa zabawa będzie dopiero w back-endzie. ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z całym szacunkiem dla Ciebie mistrzu, ale przeczytałem sobie cały ten temat i już teraz mogę śmiało powiedzieć, że nic z tego nie będzie.

1) Cały czas otwierasz coś nowego

2) Podajesz jakieś terminy których nie dotrzymujesz z ww. powodu

3) Podejmujesz się czegoś co niestety ale prawdopodobnie przewyższa Twoje możliwości

4) Działasz na grafikach żywcem skradzionych z margonem.pl, które są własnością Garmory i nie masz do nich prawa.

Powodzenia.

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał. Projekt nie ma szansy wypalić dopóki nie stworzysz swoich grafik bo Ci wytoczą sprawe i po tobie i twojej gierce. Zabierz się za coś porządnie, a nie co chwile coś nowego zapowiadasz. ;)­

Pomogłem? Daj plusika za udzielenie pomocy! :)

01011010 01100001 01101011 01101111 01100011 01101000 01100001 11000101 10000010 01100101 01101101 00100000 01110011 01101001 11000100 10011001 00100000 01110111 00100000 01000100 01101001 01100001 01100010 01101100 01101111 00100000 01001001 01001001 01001001 00100001

-

Xbox One: Praxtor19 - CoD BO III, Diablo III, Forza Horizon 3, Rainbow Six Siege (W te gry gram)

Można zapraszać do znajomych, chętnie zagram :)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał. Projekt nie ma szansy wypalić dopóki nie stworzysz swoich grafik bo Ci wytoczą sprawe i po tobie i twojej gierce. Zabierz się za coś porządnie, a nie co chwile coś nowego zapowiadasz. ;)­

nie mogą o grafiki człowieku zrozum sam w tej chwili łamiesz to prawo swoją profilówką ludzie ogarnijcie pizdę bo nie wiem czy płakać czy się śmiać.

ten berbeć robi sobie z wasz jaja zeby zareklamować swój zasrany sf-game który ma na gotowych plikach pare rzeczy zmienił/dodał zapewne z inncych plików i myśli ze jest w stanie napisać grę... porazka jak c**j. pozatym co to za problem zatrudnić programiste i ci taka gierke (silnik) zrobi za pare tysięcy zl ?

jak po roku ci się to zwróci.tylko trzeba mieć pomysł na grę a nie robić drugiego klona margonem który niby taką gra jest popularną a więcej osób gra w stara tibie niz w to gówno.przyuważ ze margonem teraz leci na sam hajs bez hajsu gówno osiągniesz a z hajsem rozjebiesz każdego.nawet w tibi nie kupisz tyle shitu niz w margonem za realna gotówkę.teraz thinker zero jebane dodaje jakieś k***a reborn system z tibi ściągnięty żywcem.kiedyś jak szukałem znalazłem grafike miecza (bodajże) identycznego jak w tibi więc oni też kradną i sprzedają czyjeś prace bez zgody.ale kto będzie szukał 1 grafiki w miliardzie podobnych bez sensu.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy jest sens w robieniu "plagiatu" Margonem. Firma jest dość majętna w tym momencie i szybko pewnie zapłacicie karę za prawa autorskie. Jeśli chcecie programować i się bawić - ok, wykupicie sobie licencję RPGMakera (nie jest chyba bardzo droga) i zacznijcie własny projekt, własnej gry z własnym interfejsem (może być zbliżony) i własnymi questami/mapami. Macie szansę stać się właścicielami czegoś fajnego, bez ryzyka wpadki za prawa autorskie, bo jestem pewna, że Garmory stać na proces :P

Nie wiem czy jest sens w robieniu "plagiatu" Margonem. Firma jest dość majętna w tym momencie i szybko pewnie zapłacicie karę za prawa autorskie. Jeśli chcecie programować i się bawić - ok, wykupicie sobie licencję RPGMakera (nie jest chyba bardzo droga) i zacznijcie własny projekt, własnej gry z własnym interfejsem (może być zbliżony) i własnymi questami/mapami. Macie szansę stać się właścicielami czegoś fajnego, bez ryzyka wpadki za prawa autorskie, bo jestem pewna, że Garmory stać na proces :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jesteś głupi jak buty mogą uzywać grafik nie mogą ich sprzedawać proste rozwiazanie uzywanie grafik z garmory ale sprzedawanie za relaną kase iwułącznie własne grafiki i c***a mogą zrobić wież mi ze udowodnienie ze ich to są grafiki będzie bardzo trudno nie wnikam w to ze mają pare grafik ciagle uzywanych z tibi oraz rpg makera sami łamią prawa autorskei ale nie wnikam 

Pozdrawiam KaszankaLubiZryć 

polajkuj

daj 5 gwiazdek w profilu to nic nei boli a zecieszy ryjka

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...