Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Erbia.pl

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz, wali mi tu ściemą na kilometr ;) Co ma zwrot SM do ciągłego przesuwania startu ??

Coś mi się zdaje że na starcie będzie tu z 20 osób i tyle utrzyma się do końca działania serwera czyli przez jakiś tydzień... 

Skoro starty są przekładane z dnia na dzień świadczy tylko o tym że team jest żałosny i dziecinny jak na perwszej odsłonie. 

Podziękuję, mimo że serwer miał ambicje na coś fajnego - już pierwsza odsłona została zyebana, a ta zaczyna być psuta jeszcze bardziej. 

Jak co ma? Jeżeli nie mieliśmy bazy aktualnej kont no to chyba byście musieli tworzyć na nowo konta nie sądzisz? Powiedz mi czy ja źle pilnuje moich serwerów no ej... bez przesady.

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No tak... Zawiodłem się.. Nie wiem po jaką cholerę tak broniłem serwera. 

Dowiedziałem się że TEAM JEST TAKI SAM, tylko pod innymi nickami. Bona, taki sam technik jak był (Jemu tylko chodzi o zarobek na serwerze, wystarczy zobaczyć filmik który Kiken na yt zamieścił). 

Technik opierdala się i dlatego nie wyrobili się na start, ciekawych informacji można dostać na waszym ts. Tak jestem debilem łudzącym się na coś poważnego z tego serwera jednak nic nie będzie.

Będzie dokładnie tak samo jak było z pierwszą edycją. 

Pytanko się pojawia: Na jaką cholerę kłamiecie że jest nowy team jak team jest stary? Technik tak sam jak był, nic nie robił wtedy to i teraz nic nie będzie robić, taka prawda. 

Wybaczcie za moje posty w których uciekałem się od hejtu, ale wszyscy macie racje. Wystarczyło tylko to zrozumieć. 

Serwera nie polecam i szybko zmieniłem zdanie. 

Powodzenia... 

Kappa.

Opublikowano

Dowiedziałem się że TEAM JEST TAKI SAM, tylko pod innymi nickami. Bona, taki sam technik jak był (Jemu tylko chodzi o zarobek na serwerze, wystarczy zobaczyć filmik który Kiken na yt zamieścił). 

Technik opierdala się i dlatego nie wyrobili się na start, ciekawych informacji można dostać na waszym ts. Tak jestem debilem łudzącym się na coś poważnego z tego serwera jednak nic nie będzie.

Pytanko się pojawia: Na jaką cholerę kłamiecie że jest nowy team jak team jest stary? Technik tak sam jak był, nic nie robił wtedy to i teraz nic nie będzie robić, taka prawda. 

Wybaczcie za moje posty w których uciekałem się od hejtu, ale wszyscy macie racje. Wystarczyło tylko to zrozumieć. 

Powodzenia... 

O kur*a nastał ten dzień że polubiłem twojego posta :P

:) 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Powodzenia... 

Czyli jednak wkoncu na oczy przejrzałes.

Nie polecam z powodów wyżej

79160594027661829163.png

Opublikowano

Powodzenia...

Normalnie bym zapytał o jakiś dowód, ale skoro już nawet Ty tak piszesz, to jak wcześniej myślałem, że na serwer wbiję, to teraz nawet nie spróbuję. Jeśli rzeczywiście team się nie zmienił, to nie polecam.

Opublikowano

Oczywiście w piękne słówka surka łatwo jest uwierzyć i obiecanki cacanki. Rozmawiałem z pewną osobą która otworzyła mi oczy i poznałem cień prawdy. Z filmiku wynika że pierwsza wersja była zrobiona pod IS (sensual), chciał tylko zarobić. Tutaj pojawia się pytanie: dlaczego teraz ma nie być tak samo? Jakimi motywami kieruje się technik teraz, jeżeli kierował się takimi samymi w pierwszej edycji to nie powinno być inaczej teraz. Mimo tego że 1/10 rzeczy została ułatwiona to uważam że będzie tak samo. 

Przepraszam wszystkich za bronienie uzasadnionego hejtu który był prawdą, ale zamydlone oczy to ciężka sprawa. 

Kappa.

Opublikowano

Sureek nic z tego nie bedzie skoro nie jestes tu w teamie bedziesz zgarnial siano i mial wy**e w serwer, zaloze sie ze na moriesie u lemona tez mu troszke pomagales bo ten kretyn nie zrobilby nic samemu ale ze nie byles w teamie to sie wszystko posypalo oj oj oj nie polecam.

Opublikowano

Heh, widzę, że komentują tu gówna, które jedynie co potrafią to edytować. Spierdalać ode mnie. Jak chciałem zrobić serwer to zrobiłem go porządnie, a nie wciskałem ludziom gówna jak 3/4 tego forum. Serwer jest sprzedany, a ja mogę dodać, że mam płacone za zmiany od tego biznesmena SurKa.

I.. tak, jeszcze parę serwerów wypuszczę, pod kasę, ale chociaż bez bugów i wciskania ludziom gówna jak już wspomniane 3/4 tego forum.

Nie polecam. See u soon.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Oczywiście w piękne słówka surka łatwo jest uwierzyć i obiecanki cacanki. Rozmawiałem z pewną osobą która otworzyła mi oczy i poznałem cień prawdy. Z filmiku wynika że pierwsza wersja była zrobiona pod IS (sensual), chciał tylko zarobić. Tutaj pojawia się pytanie: dlaczego teraz ma nie być tak samo? Jakimi motywami kieruje się technik teraz, jeżeli kierował się takimi samymi w pierwszej edycji to nie powinno być inaczej teraz. Mimo tego że 1/10 rzeczy została ułatwiona to uważam że będzie tak samo. 

Przepraszam wszystkich za bronienie uzasadnionego hejtu który był prawdą, ale zamydlone oczy to ciężka sprawa. 

Szacun za przyznanie się do błędu!!!!!!!

A serwer ma marne szanse żeby nawet coś zarobić po takich opiniach i pierwszej serii.

Nie polecam żegnam :) 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Heh, widzę, że komentują tu gówna, które jedynie co potrafią to edytować. Spierdalać ode mnie. Jak chciałem zrobić serwer to zrobiłem go porządnie, a nie wciskałem ludziom gówna jak 3/4 tego forum. Serwer jest sprzedany, a ja mogę dodać, że mam płacone za zmiany od tego biznesmena SurKa.

I.. tak, jeszcze parę serwerów wypuszczę, pod kasę, ale chociaż bez bugów i wciskania ludziom gówna jak już wspomniane 3/4 tego forum.

Nie polecam. See u soon.

Robisz serwer pod kase i spierdalasz jak kot z podkulonym ogonem potem. I serwer idzie się j****? Bez bugów? Erbia byłą osrana bugami i nadal będzie.

Nie wciskasz gówna? A erbia co to było? - Lagi jak cholera od początku do końca serwera, no wybacz kolejne puste słowa. Każdemu może nie wyjść, ale pod czas stawiania serwera i gdzie są bugi/lagi jechać na wakacje? :8 Jeżeli się do czegoś zobowiązałeś to zrób to do końca a dobrze. Może teraz Ci się uda..

Tym postem potwierdziłeś że masz wpływ na serwer. Co oznacza że TEAM JEST STARY. To na uj Surek mówi że nowy? - blahhh.

Kappa.

Opublikowano

Robisz serwer pod kase i spierdalasz jak kot z podkulonym ogonem potem. I serwer idzie się j****? Bez bugów? Erbia byłą osrana bugami i nadal będzie.

Nie wciskasz gówna? A erbia co to było? - Lagi jak cholera od początku do końca serwera, no wybacz kolejne puste słowa. Każdemu może nie wyjść, ale pod czas stawiania serwera i gdzie są bugi/lagi jechać na wakacje? :8 Jeżeli się do czegoś zobowiązałeś to zrób to do końca a dobrze. Może teraz Ci się uda..

Tym postem potwierdziłeś że masz wpływ na serwer. Co oznacza że TEAM JEST STARY. To na uj Surek mówi że nowy? - blahhh.

Idź k***a zrób mamie awanturę, że Cię nie wzięła na łyżeczkę.

1. Erbia nie padła i stała dopóki ją SureK nie przejął, w żaden sposób nie zniknąłem z podkulonym ogonem.
  2. Bugów na Erbii nie było, jedyne co mogło tam być to jakieś niedokładności typu za słaby drop czy exp. 
  3. Lagi były spowodowane zmianami w Hosteam, zobaczymy jak teraz będą ogarniały nowe serwery, które tam będą startowały.
  4. Wielki c**j Ci do moich wakacji, bo wszystko miałem pod kontrolą, a Ty łykasz jak młody pelikan.
  5. Nie ja zawiniłem, jakby nie te pieprzone lagi i nieco lepsze ułatwienie to serwer cieszyłby się popularnością, a Ty lizałbyś mi jajka.

Post napisałem, bo mnie SureK poprosił, bananie. Więcej nie odpisuję, bo zgłupieję od tej bandy niedojebów.

p.s. Przepraszam za wulgarny język, jako administrator kilku serwerów nie powinienem używać takiego słownictwa. Bo po c**j, nie?

Your superman is here, bitch!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...