Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Erbia.pl

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurde jedyny serwer gdzie mozna popykac wilkiem a tu same takie komenty odrzucajace, bo w ten dziec startuja rowniez 2 inne easy

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SuReeK  lemon67   oraz niby Youtuber Małysz i serwer Team speak ts-lol. Już wszystko samo mówi za siebie, kolejne obietnice rzekome miliony reklam, a z tego co wyjdzie to pewnie kolejne zbugowane gówno na którym zaangażowanie i poświęcenie czasu ze strony administracji będzie trwało aż dwa pierwsze dni, potem zapewne gracze odkryją 1000 bugów i administracja zniknie i wyłoży się na serwer bo przecież hajs zgarnięty. Będzie tak samo jak z tym całym Moriesem który został opłacony na 6 miesięcy. Jasne że tak serwer opłacony 6 miesięcy może i owszem, a przez te 6 miesięcy zawita na nim 10 metinów które nawet pół miesiąca nie przestoją. No nic życzyć powodzenia i oczywiście NIE POLECAM. 

Ale przecież małysz nie reklamuje tego serwera, lemon co ma lemon do tego? Ja się pod tym serwerem podpisuje jako sponsor, a u mnie projekty nie są na 5minut więc stfu ok?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ciekawe kto jest tak głupi i zaufa znowu Administracji, a za kilka dni zaczną się już 1 problemy - czytanie ku zbugowane, bo to jest identyczna kopia co Aga**s.

Interesujące, serwer jeszcze nie wystartował a posiadacie 2k graczy online? To co wy tam macie? Niewidzialnych graczy?

12521124641628258511.png

Każdy musi jakoś zachęcić graczy. Serwer polecam godna administracje i mam nadzieję że postoi troszku :D . Powodzenia Surek :)

Opublikowano

Ciekawe kto jest tak głupi i zaufa znowu Administracji, a za kilka dni zaczną się już 1 problemy - czytanie ku zbugowane, bo to jest identyczna kopia co Aga**s.

Interesujące, serwer jeszcze nie wystartował a posiadacie 2k graczy online? To co wy tam macie? Niewidzialnych graczy?

12521124641628258511.png

"Pandora wraca" no k***a skisłem xD

Opublikowano

kurde jedyny serwer gdzie mozna popykac wilkiem a tu same takie komenty odrzucajace, bo w ten dziec startuja rowniez 2 inne easy

Komentarze odrzucające zawsze będą więc o to się nie martw. Będziesz mógł spokojnie grać tak jak na wersji pierwszej aby testować likana.

Każdy musi jakoś zachęcić graczy. Serwer polecam godna administracje i mam nadzieję że postoi troszku :D . Powodzenia Surek :)

Administracja na pewno utrzyma go dłużej przy życiu niż poprzednia. 

wezcie idzcie z tym szajskim serwerem :D

Skoro tak uważasz to nie graj, ciekawe czy zobaczę twój nick na serwerze? Każdy ma wybór. 

SuReeK  lemon67   oraz niby Youtuber Małysz i serwer Team speak ts-lol. Już wszystko samo mówi za siebie, kolejne obietnice rzekome miliony reklam, a z tego co wyjdzie to pewnie kolejne zbugowane gówno na którym zaangażowanie i poświęcenie czasu ze strony administracji będzie trwało aż dwa pierwsze dni, potem zapewne gracze odkryją 1000 bugów i administracja zniknie i wyłoży się na serwer bo przecież hajs zgarnięty. Będzie tak samo jak z tym całym Moriesem który został opłacony na 6 miesięcy. Jasne że tak serwer opłacony 6 miesięcy może i owszem, a przez te 6 miesięcy zawita na nim 10 metinów które nawet pół miesiąca nie przestoją. No nic życzyć powodzenia i oczywiście NIE POLECAM. 

Dobre informacje, ciekawe skąd je masz. Administracja jest nowa a stara pracowała o wiele dłużej niż dwa dni, więc nie mów takich rzeczy. Jeżeli chodzi o pieniądze to każdy wydaje tyle ile chce, nie każemy nikomu kupować sm ani innych itemków z itemshopu. Każdy serwer kiedyś upada i kasa przepada, to po prostu jej nie wydawaj skoro masz żałować.. 

Ktoś się stara aby coś zmienić i stworzyć coś lepszego, czasami nie wypala to k***a nie znaczy aby hejtować.. Raz się udaje a raz nie. Więc daj szanse wykazać się nowemu teamowi. 

Miejmy nadzieje że wszystko się uda i będzie o wiele lepiej niż na poprzedniej wersji. ;)

Kappa.

Opublikowano

To że ktoś sobie kupuje fanpage to chyba nie jest nic złego i promuje sie na tym nie sądzisz?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Komentarze odrzucające zawsze będą więc o to się nie martw. Będziesz mógł spokojnie grać tak jak na wersji pierwszej aby testować likana.

Administracja na pewno utrzyma go dłużej przy życiu niż poprzednia. 

Skoro tak uważasz to nie graj, ciekawe czy zobaczę twój nick na serwerze? Każdy ma wybór. 

Dobre informacje, ciekawe skąd je masz. Administracja jest nowa a stara pracowała o wiele dłużej niż dwa dni, więc nie mów takich rzeczy. Jeżeli chodzi o pieniądze to każdy wydaje tyle ile chce, nie każemy nikomu kupować sm ani innych itemków z itemshopu. Każdy serwer kiedyś upada i kasa przepada, to po prostu jej nie wydawaj skoro masz żałować.. 

Ktoś się stara aby coś zmienić i stworzyć coś lepszego, czasami nie wypala to k***a nie znaczy aby hejtować.. Raz się udaje a raz nie. Więc daj szanse wykazać się nowemu teamowi. 

Miejmy nadzieje że wszystko się uda i będzie o wiele lepiej niż na poprzedniej wersji. ;)

Wytlumaczysz mi ile lub czym ci płaca że tak dupke im liżesz? xD 2 odsłona tego syfu a ty dalej swoje że warto grać i zaciekle bronisz serwera. Nie polecam bo serwer na 5 min ;)

A ok. Przypomniało mi sie że za lizanie dupy administracji dostałes moda na forum,a tutaj jaka masz posade?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Wytlumaczysz mi ile lub czym ci płaca że tak dupke im liżesz? xD 2 odsłona tego syfu a ty dalej swoje że warto grać i zaciekle bronisz serwera. Nie polecam bo serwer na 5 min ;)

A ok. Przypomniało mi sie że za lizanie dupy administracji dostałes moda na forum,a tutaj jaka masz posade?

To chodź na ts to Ci wytłumaczę :) 

Kappa.

Opublikowano

To chodź na ts to Ci wytłumaczę :)

Przez kabel mnie pobijesz? XDD

Pytam bo zachowujesz sie w temacie z tym serwerem tak jak Gall o temacie na vir*ualu :v

79160594027661829163.png

Opublikowano

Widzę że nie masz ochoty rozmawiać i nie dziwi mnie to. To nie jest miejsce od takich komentarzy. 

Nigdy nic nie dostałem i tylko wam trzeba tłumaczyć 1000 razy. Dlatego wolę to na ts wyjaśnić abyś miał jasność sprawy...

@edit A ok. Przypomniało mi sie że za lizanie dupy administracji dostałes moda na forum,a tutaj jaka masz posade?

Od kogo masz takie informacje o mnie? Gówno wiesz i nie wiesz jak dostałem moderatora i jakim prawem możesz obrzucać kogoś gównem, bez znania podstaw? 

Zastanów się trochę...

Kappa.

Opublikowano

Ponawiam pytanie  jakie bonusy wchodza ??  sa max czy 8% 12% ?  ile wartosci ?

Nie pamiętam dokładnie z poprzedniej wersji. 8% wydaje mi się. 

Kappa.

Opublikowano

Ok. To czekamy na start. Jeszxze takie pytanie, moze juz padlo ale nie zwrocilem uwagi, ile osob trzeba na dunga i czy przewidziany jest update 200+ jesli serwer sie rozwinie?

Opublikowano

Weeeeeeeeeeeeee karwaaaaaaa! Dobry serwerek z wilkołaczkiem się szykuje!!!! szybciutenko startujcię i wbijam grać! :D Mam nadzieję że srw na dłużej ;))

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...