Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Erbia.pl

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to widac ze admini maja ten serwer gdzies i nie biora go na powaznie. Serwer jak dla mnie padnie znow po miesiacu albo i wczesniej!

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Widzę że oszczędzacie nawet nad zmianą nazwy serwera dodając tylko 'Nowa' nikt chyba nie jest taki głupi żeby zawitać na ten serwer jeszcze raz po niewypale pierwsze serii :)

@ Degistive uwaga atakuje! Nie mam sensu z tobą pisać bo widocznie zapłacili Ci żeby ktoś pisał dobrym słowem na tym forum o tym serwerze. 

PS ; NIE POLECAM :) Tydzien i administracja zleje ciepłym moczem serwer tak jak w pierwszej odsłonie   :)

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Widzę że oszczędzacie nawet nad zmianą nazwy serwera dodając tylko 'Nowa' nikt chyba nie jest taki głupi żeby zawitać na ten serwer jeszcze raz po niewypale pierwsze serii :)

@ Degistive uwaga atakuje! Nie mam sensu z tobą pisać bo widocznie zapłacili Ci żeby ktoś pisał dobrym słowem na tym forum o tym serwerze. 

PS ; NIE POLECAM :) Tydzien i administracja zleje ciepłym moczem serwer tak jak w pierwszej odsłonie   :)

Nie chcesz nie graj, są chętni. Zapłacili? Kolejny, do którego trzeba powtarzać 100 razy że nic z tego nie mam.. 

Kappa.

Opublikowano

On lepi się do tego serwera jak plemniki w pi*** ;p Już na poprzedniej odsłonie mało co nie ciął się jak ludzie pisali co myślą, i jak naprawdę serwer wygląda :) Robi tylko z siebie idiotę i pośmiewisko - jak chce żeby się z niego śmiali - niech dalej pajacuje ;) ;) I tak każdy wie że to dzieciak, który żyje tym serwerem od jego pierwszej wersji. 

Co do samego serwera - mam coraz większe wątpliwości czy w ogóle warto to sprawdzać , bo wydaje mi się ze "administracja" nic nei zrobi, i serwer okaże się znowu , po raz enty zwykłym niegrywalnym syfem. 

Z czystej ciekawości wejdę i sprawdzę na starcie - ale coś mi się zdaje że po wbiciu kilku leveli okaże się niegrywalny jak poprzednia odsłona. Ale zobaczymy, daje szansę Surkowi i temu co pisał tutaj. ZObaczymy czy opłaci mu się ten "REWORK".

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Start został przełożony to nie znaczy że administracja ma wszystko w dupie.

Jutro odpali. Technikowi się nie udało.

Ale, że technikowi nie udało się włączyć serwera? xD

tenor.gif

Opublikowano

Nie chcesz nie graj, są chętni. Zapłacili? Kolejny, do którego trzeba powtarzać 100 razy że nic z tego nie mam.. 

woof woof nie szczekaj tyle na nas :) Bo jeszcze odstraszysz graczy :) ( PS: Myślisz że nie widziałem tego postu przed modyfikacją?: ) 

Rozumiem czyli za darmo się ośmieszasz i robisz z siebie pajaca uważając że ten serwer nadal jest coś wart :)

/Truta z szkat ? 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

On lepi się do tego serwera jak plemniki w pi*** ;p Już na poprzedniej odsłonie mało co nie ciął się jak ludzie pisali co myślą, i jak naprawdę serwer wygląda :) Robi tylko z siebie idiotę i pośmiewisko - jak chce żeby się z niego śmiali - niech dalej pajacuje ;) ;) I tak każdy wie że to dzieciak, który żyje tym serwerem od jego pierwszej wersji. 

Co do samego serwera - mam coraz większe wątpliwości czy w ogóle warto to sprawdzać , bo wydaje mi się ze "administracja" nic nei zrobi, i serwer okaże się znowu , po raz enty zwykłym niegrywalnym syfem. 

Z czystej ciekawości wejdę i sprawdzę na starcie - ale coś mi się zdaje że po wbiciu kilku leveli okaże się niegrywalny jak poprzednia odsłona. Ale zobaczymy, daje szansę Surkowi i temu co pisał tutaj. ZObaczymy czy opłaci mu się ten "REWORK".

Żeście się dobrali we dwójkę... Nie krytykuję was za to co mówicie bo każdy ma wolne słowo. Serwer od początku mi się podobał mimo bardzo słabej administracji. Nie jest tak że się kleje do niego, tylko po prostu fajnie się na nim grało i chciałbym przywrócić stare czasy. Robię z siebie idiotę i pośmiewisko? Wytłumacz mi kolego w jaki sposób? Każdy wie że dzieciak powiadasz? Nie znasz mnie więc nie osądzaj. Bardzo chciałbym wyjaśnić tą sprawę na ts ale widocznie żaden z was nie ma ochoty na to aby pogadać :) Nic nie pajacuję kolego, po prostu każdy ma wolne słowo i może mówić i myśleć co chce.. 

Po c**j te komenty? Nie chcecie to nie grajcie proste? Serwer okazał się ujowy w poprzedniej wersji i zobaczymy jak to będzie w tej.. 

Kappa.

Opublikowano

Start znowu przełożony na wtorek :D Nie mam pytań :D Pewnie "technikowi znowu sie nie udało ".. :P 

W takim układzie nie spodziewam się już niczego po tym serwerze :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Okej, dostałem informacje apropo startu dopiero dostaliśmy całą listę osób które mają dostać zwrot SM za 1 edycje i dlatego start się tak przesunął, oficjalny start będzie w sobotę o godzinie 18:00 Serdecznie zapraszamy!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Okej, dostałem informacje apropo startu dopiero dostaliśmy całą listę osób które mają dostać zwrot SM za 1 edycje i dlatego start się tak przesunął, oficjalny start będzie w sobotę o godzinie 18:00 Serdecznie zapraszamy!

Wiesz, wali mi tu ściemą na kilometr ;) Co ma zwrot SM do ciągłego przesuwania startu ??

Coś mi się zdaje że na starcie będzie tu z 20 osób i tyle utrzyma się do końca działania serwera czyli przez jakiś tydzień... 

Skoro starty są przekładane z dnia na dzień świadczy tylko o tym że team jest żałosny i dziecinny jak na perwszej odsłonie. 

Podziękuję, mimo że serwer miał ambicje na coś fajnego - już pierwsza odsłona została zyebana, a ta zaczyna być psuta jeszcze bardziej. 

7812818616.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...