Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Erbia.pl

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|

START SOBOTA (2015-10-10) GODZINA 18:00

Na samym wstępie chce powiedzieć iż sponsoruje tylko i wyłącznie TEN oto projekt, i dopilnuje aby działał on stabilnie, poprzedni technik tego serwera nie miał bladego pojęcia co robi i niestety serwer padał jak mucha(ddosy i te sprawy), tym razem stoi pod moimi skrzydłami i zapewnię Wam jak najlepszy komfort gry, co do serwera mnie tam nie będzie ja zostałem tylko o sponsoring tego oto serwera!

PS: WSZYSTKIE SMY Z 1 EDYCJI ZOSTANĄ ZWRÓCNE NA WASZE KONTA!

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

ss1.jpg

ss2.jpg

Cena 6/7, dodanie: 50kk, zmianka: 10kk
Szkatułki Bossów o 1/3 zmniejszona cena
Zwiększenie szansy na wejście KD do 55% (z 30%)
Zmniejszono cene na ulepszenie KD o 2x
Zwiększono szansę na ulepszenie KD do 80%
Zwiększenie szansy na zdobycie ulepszaczy do KD o 20%
Zwiększono szansę na drop broszurek o 2x
Zwiększono szansę na ulepszenie wszystkich przedmiotów o 10%
Zmnieniono teksturę Czarnego Konia
Dodano na mapce 160 dungeon, z których możecie zdobyć ulepszacze
Gracz np. 150 lv nie może dropić itemków z bossów na 105
Każdy na 5 lv dostaje wszystkie skile na P (oprócz berka i silnego)
Zwiększono szansę na drop itemków do biologa
Zwiekszono drop ulepków na mapie 105
Zwiększono exp na mapie 105
Zwiększono exp na mapie 140
Zwiększono drop na mapie 140
Zmniejszono ilość czasu na resp bossów na mapie 105
Zmniejszono ilość czasu na resp bossów na mapie 140
Dodano dodatkowe respy metinów na 105
Dodano dodatkowe respy metinów na 140
Usunięto zbroje 61 ze szkat ripera
Zwiększono szansę na drop truty ze szkat ripera
Poprawiono szybkie sloty, można dodać itemki z 6 strony
Szansa na ulepszenie Smoczych Kamieni to 100%
Zmniejszono szansę na zdobycie Smoczych Kamieni
Poprawiono zakładanie Smoczych Kamieni

Serwer znacznie został ułatwiony i nie jest już tak samo nastawiony na ItemShop jak przez poprzednią administrację.       

ts-lol-logo.png

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze - zastanawiam się kto ten serwer robi ( nie mówię o Surku) , bo jesli podejście będzie takiej jak poprzednio , i serwer będzie tak zrypany jak poprzednio ... 

Zresztą jestem ciekawy czy same pliki zostały naprawione i rozgrywka doprowadzona do "normalnego" stanu. Ale nie chce mi się w to wierzyć - po prostu kolejna próba startu .... 

Nie polecam. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Szczerze - zastanawiam się kto ten serwer robi ( nie mówię o Surku) , bo jesli podejście będzie takiej jak poprzednio , i serwer będzie tak zrypany jak poprzednio ... 

Zresztą jestem ciekawy czy same pliki zostały naprawione i rozgrywka doprowadzona do "normalnego" stanu. Ale nie chce mi się w to wierzyć - po prostu kolejna próba startu .... 

Nie polecam. 

Tym razem ja tego dopilnuje żeby technik tego serwera pracował, a o stabilność się bać nie musicie, w końcu u mnie serwerek stoi :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Polecam, dobra administracja myślę że fajnie się będzie grało :)

Sam siebie? xD

Będzie to samo co na innych jego serwerach, pozdrowionka.

Opublikowano

START SOBOTA(2015-09-27) GODZINA 14:00

dzis 27 niedziela

wiec ten start to dzis czy za tydzien ?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

START SOBOTA(2015-09-27) GODZINA 14:00

dzis 27 niedziela

wiec ten start to dzis czy za tydzien ?

Sorry walneło mi sie xD

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Tym razem ja tego dopilnuje żeby technik tego serwera pracował, a o stabilność się bać nie musicie, w końcu u mnie serwerek stoi :)

Wiesz o stabilność w twoim przypadku nie mam wątpliwości. Bardziej zastanawia mnie "Technik" , i co w porównaniu do pierwszej odsłony zostanie poprawione, i zmienione. I czy serwer będzie grywalnym EASY a nie bóg wie jaką zlepką i czego gdzie i jak, wspominając poprzednią odsłonę, i "wzór Pandory" , gdze chełpili się tym cały czas mimo iż serwer nie nadawał się do gry ani koło pandory nawet nie leżał... ... 

Zobaczymy za tydzień. I zobaczymy jak i co zostanie poprawione  i czy zgodność prezentacji z "zawartością" serwera tym razem nie okaże się mrzonką ( poprzednia wersja to 30% tego co w prezce...). 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Wbiję, bo wiem, że serwery od Surka stoją długo, zobaczymy jak będzie się grało. Jeśli naprawdę go ułatwiliście, to będzie gut.

Opublikowano

Polecam bo Surmistrz xD

Co do samego serwera nie zainteresował mnie zbytnio, ale można polecić go osobom szukającym rozrywki na weekendy. Ten cały YT to chyba tam nie będzie :D

Opublikowano

mówisz Surek, że hurt z serwerami ^^ 

Ja nie polecam wyjątkowo bo wiem, że zbugowany serwer (sam na Nim byłem) i wiem, że część spylała yangi przez ten bug bo sam byłem aby to własnie sprawdzić. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

jakas beta bedzie czy pozostalo juz tylko czekac na start?

W piątek beta.

mówisz Surek, że hurt z serwerami ^^

Ja nie polecam wyjątkowo bo wiem, że zbugowany serwer (sam na Nim byłem) i wiem, że część spylała yangi przez ten bug bo sam byłem aby to własnie sprawdzić. 

Wiesz ja się zajmuje swoim serwerem, a tutaj zapewniam bezpieczeństwo i pomagam jak mają problemy :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

W piątek beta.

Wiesz ja się zajmuje swoim serwerem, a tutaj zapewniam bezpieczeństwo i pomagam jak mają problemy :)

Wgrajcie chociaż logo na forum, a nie tak jak na poprzedniej edycji, że nic tam nie było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...