Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja sobie wbiję, bo czemu nie.. Zrobię gildię w shinsoo, jak ktoś chce dołączyć i wspólnie popykać to PW. :) A czy polecam to się okaże po starcie. :P

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po tym co piszecie rzeczywiście osoba sponsora nie zachęca do gry...

Ale z braku laku, wbije na serwer. Zobaczymy jak to będzie wyglądać.

Czy są ulepszacze na +4,5,6 jak na PLu ?? Czy dopiero od +7 zaczyna się zabawa ? 

Opublikowano

A ja sobie wbiję, bo czemu nie.. Zrobię gildię w shinsoo, jak ktoś chce dołączyć i wspólnie popykać to PW. :) A czy polecam to się okaże po starcie. :P

Zapraszamy ;)

Po tym co piszecie rzeczywiście osoba sponsora nie zachęca do gry...

Ale z braku laku, wbije na serwer. Zobaczymy jak to będzie wyglądać.

Czy są ulepszacze na +4,5,6 jak na PLu ?? Czy dopiero od +7 zaczyna się zabawa ? 

Dziękujemy za zaufanie i jak najbardziej zapraszamy ;)

na słabe przedmioty jest łatwo 100% i yang więc kowal ale już na EQ epickie i do PVP trzeba trochę popracować ;)

Opublikowano

Wbic wbije ale jak widze z reklama jest slabo, swiadczy o tym konkurs na sm w ktorym trzeba polecac serwer.

To, że robimy konkurs na udostępnianie to znaczy, że nie mamy reklamy?

Opublikowano

To, że robimy konkurs na udostępnianie to znaczy, że nie mamy reklamy?

Wystarczy ze widze ile ludzi bralo w tym udzial, garstka, wiec tak mysle ze nie macie reklamy.

Ale dobra nie jestem tutaj po to zeby hejtowac, poprostu pisze co mysle.

Jak sie myle to przepraszam i oczywiscie zapraszam na serwer.

Opublikowano

Mysle, ze dobrą reklamą jest np. to, w godzinach, w ktorych wiekszosc osob sie uczy/pracuje, 100 osob obserwuje temat

eurodos.png

Opublikowano

Mam pytanko, czemu miałem już zrobione konto na tej stronie? xD

Ono Ci się stworzyło,tylko tak pisze ;D 

Zapraszam wszystkich na serwa ;>

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Nie no serio, wpisałem swoje standardowe passy i działały, więc coś tu jest nie tak :D

dziwne ;P nie wgrywałem żadnej bazy może robiłeś konto na betę ?

Opublikowano

dziwne ;P nie wgrywałem żadnej bazy może robiłeś konto na betę ?

Nie musiałeś wgrywać, bo baza jest ta sama i nie była kasowana. Zmieniliście tylko i wyłacznie link do strony oraz forum, cała reszta (wraz z "zawartością" gry) jest bez zmian, skończ pierdzielić.

Opublikowano

Nie musiałeś wgrywać, bo baza jest ta sama i nie była kasowana. Zmieniliście tylko i wyłacznie link do strony oraz forum, cała reszta (wraz z "zawartością" gry) jest bez zmian, skończ pierdzielić.

dziękuję przyjacielu że mówisz co my robiliśmy widzę że wszystko widzisz w swojej magicznej kuli czy mogę prosić o 6 na totolotka jutro ?

Opublikowano

Dla mnie to i nawet jednorozce moga biegac po stronce, byle by wszystko dzialalo

Takie jeszcze jedno pytanko, w ile czasu topka wbije max lvl i zrobi max eq?

Bo te ostatnie serwery ktore wychodza typu mories, gdzie w dwa dni wbili maksymalny 120 lvl, to troche porazka i hanba

eurodos.png

Opublikowano

Dla mnie to i nawet jednorozce moga biegac po stronce, byle by wszystko dzialalo

Takie jeszcze jedno pytanko, w ile czasu topka wbije max lvl i zrobi max eq?

Bo te ostatnie serwery ktore wychodza typu mories, gdzie w dwa dni wbili maksymalny 120 lvl, to troche porazka i hanba

myślę że topka ok tygodnia a eq ok 2 tyg ;)

Opublikowano

tutaj FMS trzeba dropić samemu? u npc nie ma.

misja na 25Lv. lub 30Lv. i Wieża Orków ;) ogólnie nie jest trudno o taką broń ;)

Opublikowano

dziękuję przyjacielu że mówisz co my robiliśmy widzę że wszystko widzisz w swojej magicznej kuli czy mogę prosić o 6 na totolotka jutro ?

Czyli widzę, że zatkało pajaców? Dziwię się tylko społeczności MPC, że chcą grać na 3 odsłonie Eriadora, która upadnie tak samo szybko, jak poprzednie odsłony, bo nie umiecie utrzymać serwerów. Przeliczcie posty ludziom na forum przynajmniej i zainwestujcie w lepszych modków.

@Antywarn: Jaka jest różnica między tym serwerem, a upadłym Eriadorem?

PS: Gdzie w ankiecie jest opcja "0/10" w 2 pytaniu i "Nie, nie zagram" w 1?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...