Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

u4hbja.jpg

Okej , masz rację nie da się ;> .

To ja źle widzę ?

Ciekawy bug :D

http://scr.hu/6unw/59qzz

Navi już od bety? 

Wprowadzicie sklepy offline?

1. Przepraszam nie byłem doinformowany. W Queście na betę jak sie da wartości ujemne tak się dzieje ;) Quest został przygotowany na szybko nie będziemy tego już poprawiać bo od jutra Beta Sklepu i Questa nie będzie. 

2. Sklepy OffLine nie mamy ale nie chcemy bo to jest jak "bot" to gracz ma grać a nie komputer za niego ;)

Opublikowano

Mialem nie grac ze względu na Hard .. ale po prezentacji jednak zagram bardzo ciekwy bedzie co robic :) Polecam :)

Venum

Opublikowano

Mialem nie grac ze wzhledu na Hard .. ale po prezentacji jednak zagram bardzo ciekwy bedzie co robic :) Polecam :)

Medium, to nie jest hard, mylicie się troszkę, z expem jest na prawdę łatwo :P

Opublikowano

moze wejde jeszcze sie zastanawiam nad dwoma innymi serwerami troche mnie irytuje fakt ze osoby ktore tam gdzies graly otrzymaja sm-y a osoby co nie mialy nic wspolnego musza ladowac od 0... moglibyscie cos pomyslec o takich graczach...

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

moze wejde jeszcze sie zastanawiam nad dwoma innymi serwerami troche mnie irytuje fakt ze osoby ktore tam gdzies graly otrzymaja sm-y a osoby co nie mialy nic wspolnego musza ladowac od 0... moglibyscie cos pomyslec o takich graczach...

Będzie bardzo dużo konkursów, na fanpage co chwile są kody na sm.

Legenda wraca do metina :D

Opublikowano

1. Przepraszam nie byłem doinformowany. W Queście na betę jak sie da wartości ujemne tak się dzieje ;) Quest został przygotowany na szybko nie będziemy tego już poprawiać bo od jutra Beta Sklepu i Questa nie będzie. 

2. Sklepy OffLine nie mamy ale nie chcemy bo to jest jak "bot" to gracz ma grać a nie komputer za niego ;)

No faktycznie grasz gra jeśli ma wystawiony sklep i nie może się ruszyć, rozumiem obserwuje ciekawe wiodoki latających graczy po mieście i robi im zdjecia.

/

Opublikowano

oferty skierowane do wieku gimnazjalnego :) ja nie bede lajkowal metina ze swojego konta fb :) musze zakladac fake :) i nie mam czasu siedziec caly dzien i miec nadzieje ze |moze| trafie kod  nadal twierdze ze takie zagrywki sa slabe 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Ale zauważ za gracze wystawiają sklep i nie używają w żaden sposób tego konta. Jest to najczęściej 1lvlowa postać stworzona tylko i wyłącznie w tym celu.

Jaki to "bot"? 

Brak tego mnie zniechęcił do gry na tym serwerze ponieważ nie widzi mi się wystawiać sklepik kilka razy dziennie.

Opublikowano

Te sm z sms można jutro wykorzystać po rejestracji? 

tak spokojnie ;)

oferty skierowane do wieku gimnazjalnego :) ja nie bede lajkowal metina ze swojego konta fb :) musze zakladac fake :) i nie mam czasu siedziec caly dzien i miec nadzieje ze |moze| trafie kod  nadal twierdze ze takie zagrywki sa slabe 

jak kto woli nikt nie jest zmuszany do tego ;) 

Ale zauważ za gracze wystawiają sklep i nie używają w żaden sposób tego konta. Jest to najczęściej 1lvlowa postać stworzona tylko i wyłącznie w tym celu.

Jaki to "bot"? 

Brak tego mnie zniechęcił do gry na tym serwerze ponieważ nie widzi mi się wystawiać sklepik kilka razy dziennie.

No to jak już sam uważasz ;) gracz powinien to zrobić i sobie pilnować ;) jeżeli będzie dużooooooooooo graczy o to prosić to dodamy tydzień po starcie zrobimy ankietę i zobaczymy ;)

Opublikowano

W trosce o dobro graczy nie polecam.

Tych pazernych na kasę typów większość osób grających w metina już zna.

Oferta skierowana do naiwnych 10-14 latków.

Hieny waszego pokroju nie powinny mieć tu miejsca bytu.

Ale cóż,to tylko następne niewinne oszustwo.

Życzę wam,aby kiedyś wasze dzieci padły ofiarą takich jak wy.

Opublikowano

znów hard ehh powodzenia w rozwoju serwera:) jak narazie zachęca ale nie zagram (hard) nie na moj czas:P

Nie taki Hard, Medium ;)

W trosce o dobro graczy nie polecam.

Tych pazernych na kasę typów większość osób grających w metina już zna.

Oferta skierowana do naiwnych 10-14 latków.

Hieny waszego pokroju nie powinny mieć tu miejsca bytu.

Ale cóż,to tylko następne niewinne oszustwo.

Życzę wam,aby kiedyś wasze dzieci padły ofiarą takich jak wy.

Kolego nie wiem co ty masz do tego każdy jest wolnym człowiekiem to jest tylko nasza prośba więc bardzo cię proszę nie obrażaj i nie oczerniaj ;)

Opublikowano

No zobaczymy co to jutro z tego wyjdzie :) Powodzenia! ;)

Będzie dobrze ;)

Zapraszamy na nasz TeamSpeak3:

Ts3.Rayen2.pl

info_strona.PNG

Opublikowano

Ambrozjakowi nawet się nowego forum nie chciało zrobić bo pewnie jego wspaniała opiekunka forum nie podołałaby temu zadaniu i użył forum które w 100% zostało zrobione przeze mnie :D

Fajny system skinów, znów mam udostępnić go na MPC? :D

http://prntscr.com/8k78gy

Jest to lekko przerobiony Eriador który był niewypałem.

Współczuję tylko osobom które współpracują z Ambrozjakiem :)

Jeśli dobijecie do stałej liczby 700+ graczy to nawet może sam wbiję żeby zobaczyć czy czasem nie jest licznik podkręcony :D

Opublikowano

Ambrozjakowi nawet się nowego forum nie chciało zrobić bo pewnie jego wspaniała opiekunka forum nie podołałaby temu zadaniu i użył forum które w 100% zostało zrobione przeze mnie :D

Fajny system skinów, znów mam udostępnić go na MPC? :D

http://prntscr.com/8k78gy

Jest to lekko przerobiony Eriador który był niewypałem.

Współczuję tylko osobom które współpracują z Ambrozjakiem :)

Jeśli dobijecie do stałej liczby 700+ graczy to nawet może sam wbiję żeby zobaczyć czy czasem nie jest licznik podkręcony :D

Święte słowa :) Ambrozjak + Kamil = lipa :/

Cytuję Kamila - "Nie opłaca się robić serwera metina na dłużej niż miesiac ponieważ ludzie już do tego czasu zakupią dużą ilość sm i najlepiej zwinąć  się z interesem i zrobić kolejny zeby zarobić lub zmienic nazwe a oni dalej będą wydawać kase. ".

Nie polecam:) Ludzie szkoda własnego czasu oraz pieniędzy.

W ile wbije maxa?

Opublikowano

Z natury nie gram na odgrzewanych kotletach, w dodatku z chamską reklamą polegającą na spamie.

Weszłam sobie na forum, chciałam z ciekawości popatrzeć jak to wygląda, kliknęłam na odnośnik do rekrutacji... cud, że głośniki były wyłączone. Panowie, ten troll jest trochę niepoważny ;)

4F5GWQDX - kod na SM, który przyszedł mi smsem. Nie zagram, to niech go sobie ktoś weźmie.

who cares?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...