Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer już działa czy nie bo  a stronie widze graczy online a niby start 25 o 18?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ambrozjakowi nawet się nowego forum nie chciało zrobić bo pewnie jego wspaniała opiekunka forum nie podołałaby temu zadaniu i użył forum które w 100% zostało zrobione przeze mnie :D

Fajny system skinów, znów mam udostępnić go na MPC? :D

http://prntscr.com/8k78gy

Jest to lekko przerobiony Eriador który był niewypałem.

Współczuję tylko osobom które współpracują z Ambrozjakiem :)

Jeśli dobijecie do stałej liczby 700+ graczy to nawet może sam wbiję żeby zobaczyć czy czasem nie jest licznik podkręcony :D

Kupiłem to forum, więc jaki masz problem w tym pajacu abym go używał?

Gracze online są gdyż beta jest uruchomiona.

Serwer nie jest hardem tylko medium, filmik bueny to pokazuje.

Opublikowano

Kupiłem to forum, więc jaki masz problem w tym pajacu abym go używał?

Gracze online są gdyż beta jest uruchomiona.

Serwer nie jest hardem tylko medium, filmik bueny to pokazuje.

Do kolegi Dojcza możesz pisać pajacu, ale nie do mnie.

Widać jak dorośle się zachowujesz.

Gówno kupiłeś bo miałeś jeszcze mi hajs dać, a po tym jak Twój kumpel Dojcz owalił mi konto na Steamie, Ty mi zabrałeś rangę i zbanowałeś to nie wiem jak możesz napisać że coś kupiłeś.

Życzę Ci wszystkiego najgorszego z serwerem i żeby byle gimbusy waliły wszystkim czym mogą w ten syf.

Opublikowano

Ambrozjakowi nawet się nowego forum nie chciało zrobić bo pewnie jego wspaniała opiekunka forum nie podołałaby temu zadaniu i użył forum które w 100% zostało zrobione przeze mnie :D

Fajny system skinów, znów mam udostępnić go na MPC? :D

http://prntscr.com/8k78gy

Jest to lekko przerobiony Eriador który był niewypałem.

Współczuję tylko osobom które współpracują z Ambrozjakiem :)

Jeśli dobijecie do stałej liczby 700+ graczy to nawet może sam wbiję żeby zobaczyć czy czasem nie jest licznik podkręcony :D

Też mam ten system skinów na dysku ;)

Opublikowano

Też mam ten system skinów na dysku ;)

Skoro był na mpc to się nie dziwie, sztuką jest go odpalić i naprawić.

Co do algade to nie mam po co pisać, dowody podeślij, że ci jestem coś winien, pajacu.

Opublikowano

Jak czytam te komentarze, to odechciewa mi się grać na tym serwerze.

Na dodatek jak widzę Administratora serwera, piszącego: ''Kupiłem to forum, więc jaki masz problem w tym pajacu abym go używał?'' to już porażka.

Widać że Administrator serwera nie dojrzał jeszcze do takiej ważnej roli, jak pełnienie funkcji Administratora prywatnego serwera Metin2.

Zresztą, teraz Administratorzy gry Metin2 zachowują się tak samo jak Politycy w sejmie ''byle pod siebie''.

Mogę wywnioskować, że to co piszą inni użytkownicy to prawda, serwer postawiony jedynie pod zarobek.

Opublikowano

Na dodatek jak widzę Administratora serwera, piszącego: ''Kupiłem to forum, więc jaki masz problem w tym pajacu abym go używał?'' to już porażka.

Widać że Administrator serwera nie dojrzał jeszcze do takiej ważnej roli, jak pełnienie funkcji Administratora prywatnego serwera Metin2.

Zresztą, teraz Administratorzy gry Metin2 zachowują się tak samo jak Politycy w sejmie ''byle pod siebie''.

Mogę wywnioskować, że to co piszą inni użytkownicy to prawda, serwer postawiony jedynie pod zarobek.

Wymieniaj servy które nie są postawione dla hajsu.

Taki fajny przykład ci dam idziesz do sklepu kupujesz paczkę fajek i nie możesz ich zapalić... No ale zaplacileś...

Kontakt z administracją jest dobry mogę polecić.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Puszczają mi nerwy gdy ktoś kłamie w żywe oczy, czyt. algade.
Opublikowano

To że Cycu zrobi dobrą reklamę gówno da. :) Serwer jak każdy inny też mogę sobie zrobić takiego Harda/Mediuma co takiego fajnego macie? Python od Warnoxa i Gebela? I System skinów to mało aby serwer był z*********e innowacyjny inny niż inne. :) Jedyny serwer który jest dużo autorski i fajnie zrobiony to Invoria . :)

Nie polecam ze względu na Ambrozjaka, szuka techników potem ich wyciula, miał robić z Asparte ale widzę gunwo wyszło on by stracił nawet najlepszego technika. :)

Serwer i tak się wypali bo będzie wiało nudą, zero nowych dungów, map, autorskich rzeczy, jakiś fajnych fabularnych Questów. :

Rozgrywka na Rayen: Grasz, lvl, robisz EQ wbijasz maxa, robisz misję i tyle. :)

No GUI Teleportacji widzę autorskie w c**j, które robił Join jeszcze udostępnione na MPCForum . :)

Dungi jak na każdym serwerze innym, WO, Bramy piekieł itd standard... :)

Jeszcze Ambrozjak na Eriadorze będzie 1000+ osób haha grało 200/300 osób i go zamknęli bo był nudny i pobugowany. :)

Co z tego że będzie nagrywać Małysz która leci na hajs i wszędzie nagra za dobry hajs i potem nie będzie mu się chciało nagrywać, wbija z Ekipą po czym 3 odcinki serwer c*****y. :)

Reklama gówno da jak serwer będzie nudny jak padlina po mięsie.

Cycu to sponsoruję tylko dlatego że chcę znów hajs zgarnąć, NetMetin upada to c**j lecimy dalej, miał skończyć karierę z metinem dawno ale widzę gunwo prawda. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

To że Cycu zrobi dobrą reklamę g****o da. :) Serwer jak każdy inny też mogę sobie zrobić takiego Harda/Mediuma co takiego fajnego macie? Python od Warnoxa i Gebela? I System skinów to mało aby serwer był z*********e innowacyjny inny niż inne. :) Jedyny serwer który jest dużo autorski i fajnie zrobiony to Invoria . :)

Nie polecam ze względu na Ambrozjaka, szuka techników potem ich wyciula, miał robić z Asparte ale widzę gunwo wyszło on by stracił nawet najlepszego technika. :)

Serwer i tak się wypali bo będzie wiało nudą, zero nowych dungów, map, autorskich rzeczy, jakiś fajnych fabularnych Questów. :

No GUI Teleportacji widzę autorskie w c**j, które robił Join jeszcze udostępnione na MPCForum .:)

Jeszcze Ambrozjak na Eriadorze będzie 1000+ osób haha grało 200/300 osób i go zamknęli bo był nudny i pobugowany. :)

Co z tego że będzie nagrywać Małysz która leci na hajs i wszędzie nagra za dobry hajs i potem nie będzie mu się chciało nagrywać, wbija z Ekipą po czym 3 odcinki serwer c*****y. :)

Reklama g****o da jak serwer będzie nudny jak padlina po mięsie.

Asparte został wydalone, ponieważ po 2msc. pracy nie zrobił nic. Poza tym Asfenku jesteś ostatnią osobą, która powinna mówić o innowacjach na serwerze. Questy są dobre, jest fabuła, ba nawet Ty jesteś jej częścią.
Opublikowano

Asparte został wydalone, ponieważ po 2msc. pracy nie zrobił nic. Poza tym Asfenku jesteś ostatnią osobą, która powinna mówić o innowacjach na serwerze. Questy są dobre, jest fabuła, ba nawet Ty jesteś jej częścią.

Ooo fajnie myślisz że komuś to robi że dodałeś mój nick do Questów? Naprawdę jesteś z*********e z*******y, na pewno więcej potrafię niż sam ty, miałem lepsze serwery niż ty pomijając reputację + stabilność.

Po za tym widzę ty też się nie cieszysz zbyt dobrą reputacją na MPCForum... :)

Powiedz mi co za problem zrobić taki serwer? Wgrać Source zwykłego z standardem + kupionymi rzeczmi ? Też sobie wgram pliki moje stare jakieś np: Balantia, wgram source, kupie rzeczy od Warnoxa z Pythona Ranking, kosz, itd te gówienko i wystartuję, prócz skinów i reklamy macie zwykły zwyczajny serwer.

Zrób coś jak Tandoria, Invoria to pogadamy i sprosuję ciebie. :)

No jo dodałeś mój nick do Questów i teraz będzie fejm na serwerze tsa?  ^^  ^^  B)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Wymieniaj servy które nie są postawione dla hajsu.

Taki fajny przykład ci dam idziesz do sklepu kupujesz paczkę fajek i nie możesz ich zapalić... No ale zaplacileś...

Kontakt z administracją jest dobry mogę polecić.

WoM2 xp

W ile wbije 75?

tenor.gif

Opublikowano

Ooo fajnie myślisz że komuś to robi że dodałeś mój nick do Questów? Naprawdę jesteś z*********e z*******y, na pewno więcej potrafię niż sam ty, miałem lepsze serwery niż ty pomijając reputację + stabilność.

Powiedz mi co za problem zrobić taki serwer? Wgrać Source zwykłego z standardem + kupionymi rzeczmi ? Też sobie wgram pliki moje stare jakieś np: Balantia, wgram source, kupie rzeczy od Warnoxa z Pythona Ranking, kosz, itd te gówienko i wystartuję, prócz skinów i reklamy macie zwykły zwyczajny serwer.

No jo dodałeś mój nick do Questów i teraz będzie fejm na serwerze tsa?  ^^  ^^  B)

Właśnie po to jest Twój nick, zrobisz nam fejm.
Opublikowano

Właśnie po to jest Twój nick, zrobisz nam fejm.

Okej to się niezmiernie cieszę, założę się o wszystko że sam gówno byś zrobił. :)

To co ty zrobiłeś na tym serwerze: Pomysły, struganie downa, każdy ma do ciebie jakiś zarzut ale ta za ni c***a się nie przyznasz i tylko dowody, proszę dowody...

Jebnij się w ten pusty łeb czasem. :)

Jeszcze jesteś takim pomysłodawcą że zrobiłeś taki serwer że zrobi teraz furorę normalnie, serwer trochę podobny do Armeniusa: Alchemika i rabbita. :) Z deczka tam też miał być z*******y serwer i co 200 osób?

53594961070274399019.png

Opublikowano

@Tesoria

Jak masz bol dupy, ze ktos potrafi zrobic serwer lepiej od Ciebie, to Twoj problem, a wszelkie sprawy zalatwiajcie prywatnie, bo poziom merytoryczny dyskusji jaki tu widze jest zalosny.

A co do osob czytajacych to forum w poszukiwaniu ciekawych i istotnych informacji, to moge powiedziec, ze gralem na becie i serwer jest mega dopracowany. Ponadto administracja jest w stanie dodac wiele nowosci na serwer, kontakt z nimi jest dobry i widac, ze wiedza co robia

Pozdrawiam! :D

Czekam na start!

eurodos.png

Opublikowano

Jedyna nowość te skiny, które są mega ohydne i to w IS!

Niby jakie skiny masz w is???

W is masz tylko klucze które i tak możesz zdobyć w grze...

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Naprawdę myślicie jak popierzecie brudy w głównym temacie to zachęci to graczy ? Pff. Od 3 stron jest spam na temat reputacji administratorów i nie tylko. Osobiście byłem na becie, miałem zagrać ale wasze zachowanie mnie zniechęciło. Niestety ale nie polecam, ze względu na wasze zachowanie :<

Opublikowano

serwer polecam ze wzgledu na kamila

gralem na netmetinie i tam wszystko bylo zadbane nawet gdy kamil wracal po 22 z roboty to i tak przysiadl chociaz na chwile cos ogarnac, wyjasnic

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

"na pewno więcej potrafię niż sam ty, miałem lepsze serwery niż ty" 

Ty tak na serio? Serio Serio? 

A kto k***a pobierał paczke cyca? i potem chwalił się Systemami/Questami? 

A kto k***a robił sub konta na mpc i płakał o poprawę/napisanie Questów?

A kto k***a lata po zagranicznych forach i pobiera wszystko co sie da? 

A kto k***a zrobił zbugowany serwer? 

A kto Kurwa pisał i płakał żeby mu pomogli.. na pw? 

Proszę cie, zastanów się zanim coś napiszesz! Bo płakać mi się chce że taki PŁACZEK jak ty który nigdy nic nie zrobił udaje PRO ELO MASTERA.

co do serwa, wiadomo że wbije trochę osób reklama dobra, serwer startował już parę razy dlatego możemy spodziewać się w pełni odbugowanego serwa.  

Grało sie fajnie!

Polecam ze względu na cyca

56928084622805469272.png

Opublikowano

"na pewno więcej potrafię niż sam ty, miałem lepsze serwery niż ty" 

Ty tak na serio? Serio Serio? 

A kto k***a pobierał paczke cyca? i potem chwalił się Systemami/Questami? 

A kto k***a robił sub konta na mpc i płakał o poprawę/napisanie Questów?

A kto k***a lata po zagranicznych forach i pobiera wszystko co sie da? 

A kto k***a zrobił zbugowany serwer? 

A kto K***a pisał i płakał żeby mu pomogli.. na pw? 

Proszę cie, zastanów się zanim coś napiszesz! Bo płakać mi się chce że taki PŁACZEK jak ty który nigdy nic nie zrobił udaje PRO ELO MASTERA.

co do serwa, wiadomo że wbije trochę osób reklama dobra, serwer startował już parę razy dlatego możemy spodziewać się w pełni odbugowanego serwa.  

Grało sie fajnie!

Polecam ze względu na cyca

A powiem wam, że Asfen jest bardzo bogaty, z rok temu chciał kupić pliki.

To że Cycu zrobi dobrą reklamę gówno da. :) Serwer jak każdy inny też mogę sobie zrobić takiego Harda/Mediuma co takiego fajnego macie? Python od Warnoxa i Gebela? I System skinów to mało aby serwer był z*********e innowacyjny inny niż inne. :) Jedyny serwer który jest dużo autorski i fajnie zrobiony to Invoria . :)

No GUI Teleportacji widzę autorskie w c**j, które robił Join jeszcze udostępnione na MPCForum . :)

Reklama gówno da jak serwer będzie nudny jak padlina po mięsie.

Cycu to sponsoruję tylko dlatego że chcę znów hajs zgarnąć, NetMetin upada to c**j lecimy dalej, miał skończyć karierę z metinem dawno ale widzę gunwo prawda. :)

Ja p******e, Małyszowi płacić hajs za nabijane łapki to beka

Fajnie że Buena wbija, oby się nie zawiódł na was, pwodzenia i myślę że polecam, bo why not?

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Naprawdę myślicie jak popierzecie brudy w głównym temacie to zachęci to graczy ? Pff. Od 3 stron jest spam na temat reputacji administratorów i nie tylko. Osobiście byłem na becie, miałem zagrać ale wasze zachowanie mnie zniechęciło. Niestety ale nie polecam, ze względu na wasze zachowanie :<

Przyjacielu ujmę to tak, wielu osobom po prostu żal dupę ściska dla przykładu Marcinek który nawet powiedział że Layout Jest kradziony xdddd ja mam po prostu śmiechawę z kłamstw i oszczerstw jakie tu piszą a kto ma trochę więcej oleju w głowie i własne zdanie będzie potrafił sam kierować sobą a nie chodzić lizać tyłek innym licząc na ordery ;)

Wbije sprawdzę co i jak i możliwe że zostanę. Mam nadzieje że się nie zawiodę. Będą jakieś super dopalacze do pvp i expa w is?

Zapraszamy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...