Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPCforum na PGA 2015! | Kolejny urodzinowy konkurs! :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
401751442581984369478.png

Witajcie :)

Mamy dla Was też dodatkową niespodziankę. Już 16 października rozpoczyna się kolejna edycja największej polskiej imprezy dla graczy – Poznań Game Arena. Z roku na rok i z edycji na edycję PGA przyciąga tłumy entuzjastów szeroko pojętych gier komputerowych i nie tylko.
Podczas PGA 2015 będziecie mogli zetknąć się z światem gier, technologii, a także esportu. Na wielu stanowiskach prezentowane będą nowości z świata wirtualnej rozrywki. Jest to też świetna okazja na spotkania ze znajomymi, często tymi internetowymi w jednym miejscu oraz na zawieranie nowych znajomości.
Jednakże w tym roku PGA nie jest po prostu wielką imprezą dla graczy. Przygotowaliśmy dla Was coś specjalnego.
Miło mi ogłosić, że w tym roku MPCforum także podjęło oficjalną współpracę z organizatorami Poznań Game Arena i oficjalnie zawitamy na tym wydarzeniu!  :)

Aby Wam to umożliwić, w tym tygodniu mamy do rozdania 6 ekskluzywnych biletów VIP, o wartości 100zł każdy, uprawniających do wstępu na teren PGA podczas VIP day 16 października 2015. Dla dwóch pierwszych miejsc przewidujemy także w komplecie wejściówki na dni dla publiczności.

Co trzeba zrobić, żeby wygrać? Opisz, narysuj lub sfotografuj idealny "starter pack" uczestnika PGA. Dla autorów najciekawszych i najbardziej kreatywnych pomysłów czekają bilety :)

Swoje zgłoszenia możecie przesyłać na adres mailowy: makin@mpcforum.pl

Konkurs trwa do 29 września, a wyniki ogłosimy już dzień później :)

gp1cZSJ.jpg

Mamy dla Was także urodzinowy konkurs wraz z Ozone Gaming ;)

Do wygrania jest wyjątkowy, gamingowy sprzęt słuchawki Ozone Blast Ocelote!

Co trzeba zrobić, żeby je wygrać?
Jako, że rok szkolny rozkręcił się na dobre mamy dla Was nastepujące zadanie. Stwórz poradnik przetrwania gracza w roku szkolnym - jak radzicie sobie ze szkolnymi obowiązkami, potraficie łączyć szkolne obowiązki ze swoimi pasjami, znajdujecie czas aby grać w swoje ulubione gry? Najciekawsze rozwiązania nagrodzimy. Swoje pomysły możecie przedstawiać w postaci opisów, zdjęć lub krótkich filmików.

Zgłoszenia podawajcie w tym temacie oznaczając w treści posta, że bierzecie udział w konkursie Ozone.

Konkurs trwa do 6 października, a dzień później ogłosimy wyniki :)
Do dzieła! :)

PS nie zapomnijcie też o konkursie na fanpage'u ;) link poniżej

Życzę wszystkim powodzenia! :)

Makin

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:yay: fajne te słuchawki, chce je, biore udział w konkursie Ozone.

Chcecie prawdziwy poradnik jak dobrze sobie radzić w szkole i móc przy tym nołlajfić 24/7? Trafiliście idealnie!

Jedyne co będziemy potrzebować to:

- Urok osobisty (taki jak ja najlepiej)

- Metina(lub inną gre MMORPG)

- Czas na gre, bo od teraz możecie zapomnieć o wszystkich innych obowiązkach!

- NIE MOŻECIE MIEĆ DZIEWCZYNY BO TO WSZYSTKO ZEPSUJE PRAWDOPODOBNIE... albo i nie.

Czas wakacji się kończy, ty zrobiłeś już prawie najlepszy ekwipunek na serwie i próbujesz lecieć w topke no ale szkoła się zaczyna i lipa o facetka znowu dużo zada, trzeba coś na to zaradzić. Więc robisz tak. Wchodzisz na forumek serwera/gry whatever i piszesz, ze szukasz inteligentnej szamanki najlepiej niski poziom (poziom postaci nie IQ wiadomo) do zapoznania i wspólnego spędzania czasu (HEHEHE). A no i najlepiej zeby była taka mocna hot +16, wiadomo ocb. No i tak sie poznajecie gadka szmatka tiruriru i piszesz jej, ze pomożesz jej ogarnąć postać tak by se mogła solidnie radzić z innym szamankami tego samego gatunku. Pamietaj - zbroja najważniejsza, bo to ona będzie pokazywana na najbliższych 500 filmikach na youtube jak ta twoja niunia tańczy z innymi w m1 pod kowalem prosząc go o lepsze eq.

Gdy już jest w tobie mega zauroczna, ma z*******e eq i czuje sie najlepsza szamanka na świecie przechodzisz do sedna sprawy. I nie! Nie walisz jej kolanami w pysk jak to jeden agent na youtubie przedstawiał, owszem to działa, ale nie w tym przypadku. Idziecie sobie gdzieś w ładne miejsce, wodospad w m2 chunjo protip, o ile grasz w metina. No i zaczynasz jej się użalać, że znowu musicie wracać do szkoły, że facetka jest gupia i ci znowu dużo zada z pszyrki, że będziesz miał problemy, że mało czasu na gre itd... Ona oczywiście rozczulona całą sytuacją już prawie załamana - ALE JAK TO?! NIE BEDE MIAŁA LEPSZEGO EQ JAK ON NIE BEDZIE GRAŁ, wpada na pomysł (takie 99% oczywiście, że cie oleje znajdzie se lepszego wojownika), że pomoże Ci w nauce bo ma duże IQ jak to na szamanki przystało i najwyższą średnią w szkole. Ty już uradowany hurrwa, wreszcie nie bede uważany za debila i bede miał czas na gre, supcio. Czas pięknie leci, ona ci robi wszystkie zadania domowe ty klepiesz te bossy i zdobywasz nowe eq wiadomo, ale twoja matka zaczyna podejrzewać, ze coś jest nie tak. Wpada Ci do pokoju siła + 100 i cie zaczyna walić sierpem po pysku byś odszedł wreszcie od tego komputera i cos zrobił ze swoim życiem. Na to Ty jej mówisz ze poznałes szamanke takie mocne 5/10 poziom 200 i że ci pomaga w lekcjach w zamian ze dropisz jej lepsze eq taka faza. Matka tak sie patrzy na ciebie tak patrzy i patrzy myslisz no zara mnie z domu wydupcy, ale nagla otwiera usta i mówi - sprowadź mi ją do domu, ta dziewczyna to skarb! Jesteś zaskoczony piszesz do tej szamanki i pytasz cyz nie chce z tobą zamiszkać. Ona zachwycona prawie dochodzi ze szczescia ze bedzie mogla zamieszkac ze swoim ukochonym wojownikiem poziom max takie mocne 10/10. Tylko nadal się zastanawisz o co tej twojej matce chodziło ze taka zachwycona. No ale ona wreszcie przyjeżdza witacie się na dworcu, oczywiscie full luksus przyjechała pendolino bo takie szamanki zasługuja na najlepsze. Zabierasz ją do domu, przedstawiasz ją swojej mamie ona wita was cebulą i sola jak to w polsce bywa. Mija kilka dni expicie sobie razem ona tez robi ci te zadanka z pszyrki i majzy by elegancko z ocenkami było. az pewnego dnia wpada mamusia do was do pokoju z prosba czy szamanka nie moze jej zrobić zakupów myslisz sobie oho, juz chyba wiem co mamusia kombinuje. Szamanaka oczywiscie jak zawsze zgadza się bo przeciez jej woj ciezko dropi i nie ma czasu na robienie zakupów i innych obowiązków domowych. tak se myslisz i myslisz i wymyslasz ze twoja mamuśka to wszystko elegancko rozplanowała, szkołe moge olewać bo ona robi mi zadania, pokoju sprzatac nie musze bo ona to robi no i mamuśka nie musi chodzic na zakupy bo ona też pójdzie, zrobi wszystko zeby miec top eq na serwie. czujesz ten wygryw zyciowy, chwalisz sie na forumku co osiagnales i na jakim wyjebaniu w zycie zyjesz bo twoja hot16 szamanka robi wszystko za ciebie. wpis sie rozprzestrzenia i inni wojownicy tez próbują twojej metody która sie sprawdza jest pieknie. nagle wszystko wypada spod kontroli i wszystkie szamanki sie buntuja ze nie beda robic za służące. sporo ich było bo to jakies 50 milionów. wybucha wojna szamanki vs wojownicy, w ruch idą bomby atamowe, chemiczne i inne takie, wieksze jaja niz podczas 2 wojny swiatowej, nagle wszyscy ludzie umieraja ziemia się rozwala na części a ty tak patrzysz na to wszystko przed smiercia i se myslisz co odjebales

Opublikowano

­Widzę same konkursy...

czyżby Ocelotowi się nudziło?

Na swoim FP też robi konkurs na słuchawki (inne, ale wciąż gamingowe i wciaz sporo warte)

Ja nie wezmę udziału w konkursie (i tak nic nie wygram, jak zawsze) sad tali :(

Jednak życzę innym powodzenia. Na PGA też mnie zabraknie, bo praca, a jak szefowi powiem,

no słuchaj bo PGA jest i chce wolne, to wole nie widzieć jego reakcji :D

Mam nadzieję, że na IEM Katowice się wkręcicie i że tam się spotkamy.

Keelah se'lai

Tali out.

­Keelah se'lai

Opublikowano

Wszystko fajnie, pięknie, nagrody interesujące, ale przestałem bawić się w te konkursy, kiedy uznałem, że nie mam najmniejszych szans na wygranie, zawsze tak było, więc tylko obserwuję to, co się tu dzieje ;) Powodzenia.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Pojechać na PGA, żeby pośmiać się z nerdów - accepted. 

Btw. Czekam aż global moderatorzy z plakietkami przyjdą jak to Mikołaj mówił xD

GL.

Opublikowano

Moze bym wziela udzial w ktoryms, ale kurde na PGA bede minionkiem, a sluchawki mam takie same w domu o/

Powodzenia czleki.

Opublikowano

Wszystko fajnie, pięknie, nagrody interesujące, ale przestałem bawić się w te konkursy, kiedy uznałem, że nie mam najmniejszych szans na wygranie, zawsze tak było, więc tylko obserwuję to, co się tu dzieje ;) Powodzenia.

Nigdy nie mów nigdy ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano (edytowane)

Nie bardzo rozumiem co mam narysować xD

Chodzi abym np narysowała Isamu i nwm jak ma słuchawki czy co xDD

Nie wiem o co chodzi xDD

Edytowane przez Unga

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Nigdy nie mów nigdy ;)

Może się przemogę i wezmę udział w konkursie, tylko wymyślę coś interesującego  :yay:

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Powodzenia, Na PGA nie będę, bo mam dosyć daleko, a nie mam jakiejś ekipy, by pojechać z nią. Kiedyś się na pewno spotkamy ! ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...