Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Luxurius.pl

luxurius.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Wchodzę na zapowiedź serwera i patrze komentarze niektórych osób to az mi sie smiac chce . Dlaczego nie wyrazicie wlasnej opinii tylko piszecie 5038x razy, ze to Motyr, administracja 12 itd. Zgapiacie od innych idiotow komentarze a tak naprawde to wy macie chyba po te 12 lat wnioskujac po waszych komentarzach. K***a ludzie zazdrosc was zżera, ze chlopak z serwera hamachi potrafi zrobic pliki na dedyka? I te wasze pierdolenie bo inaczej tego nazwac nie moze, ze to jakis motyr.. Malo bylo serwerow gdzie byly futrzaki?! Sa futrzaki i co? Od razu ten Motyriusz? Czlowieka krew zalewa. To ze wy nie potraficie nawet serwera hamachi postawic nie zmienia faktu, iz musicie caly czas hejtowac. Jeszczs caly czas to samo w kułko. K***a skad wy mozecie wiedziec ile on ma lat ? Po takim pisaniu sam moge stwierdzic ze wy nie macie wieciej niz 15 lat . Kolejna sprawa jest taka, ze pierdolicie iz to nie jego item shop w grze, ze sam tego nie potrafi napisac. Po raz kolejny skad wy to k***a mozecie wiedziec ? Sami napiszcie a dopiero mozecie pisac jakies sugestie .. Ludzie ktorzy pisza ciagle to samo, ze motyr itd. Jestescie po prostu zalosni. Wracajac do serwera . Naprawde polecam. Bylem od poczatku z nimi jak to tworzyli i wiem ile pracy w to wlozyli. Osobiscie przyjemnie mi sie gralo na zamknietej becie i wszystkie bugi ktore zglaszalismu byly nabiezaco naprawiane, te male jak i te duze. Naprawde polecam , jezeli chcecie pograc wiecej niz 2 tygodnie :) Przepraszam za wulgaryzmy ktorymi sie posluzylem ale inaczej nie mozna tego nazwac. Jeszcze raz polecam. Erio i Lorenzo pracujcie dalej nie zwazajcie na tych idiotow
POZDRAWIAM

No dobra. To nie są pliki mortyriusza, tylko azurisa. Lepiej?

tenor.gif

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

No dobra. To nie są pliki mortyriusza, tylko azurisa. Lepiej?

To nawet nie są pliki Azurisa tylko NetMetina  :)

Oczywiście że NIE polecam z powodu na dużą ilość oczywistych bugów ;)

Opublikowano

To nawet nie są pliki Azurisa tylko NetMetina  :)

Oczywiście że NIE polecam z powodu na dużą ilość oczywistych bugów ;)

Pisać jak do debili.. ostatnio w wakacje jak się nudziłem to odpalałem mortyriusza, tak o, bo podobno ludzie mieli z nim problemy, to chciałem wrzucić, pochodziłem po mapach, popatrzyłem na zbroje etc. i stwierdziłem S Y F.

Tyle rzeczy najebane to ja jeszcze nigdy nie widziałem, strasznie okropne tekstury, modele nic do siebie nie pasuje, systemu są zerżnięte z ashnetii a pliki mortyriusza s2..

I mi tutaj nie unoś się bo sam lepiej wiem co w tych plikach siedzi.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Wchodzę na zapowiedź serwera i patrze komentarze niektórych osób to az mi sie smiac chce . Dlaczego nie wyrazicie wlasnej opinii tylko piszecie 5038x razy, ze to Motyr, administracja 12 itd. Zgapiacie od innych idiotow komentarze a tak naprawde to wy macie chyba po te 12 lat wnioskujac po waszych komentarzach. K***a ludzie zazdrosc was zżera, ze chlopak z serwera hamachi potrafi zrobic pliki na dedyka? I te wasze pierdolenie bo inaczej tego nazwac nie moze, ze to jakis motyr.. Malo bylo serwerow gdzie byly futrzaki?! Sa futrzaki i co? Od razu ten Motyriusz? Czlowieka krew zalewa. To ze wy nie potraficie nawet serwera hamachi postawic nie zmienia faktu, iz musicie caly czas hejtowac. Jeszczs caly czas to samo w kułko. K***a skad wy mozecie wiedziec ile on ma lat ? Po takim pisaniu sam moge stwierdzic ze wy nie macie wieciej niz 15 lat . Kolejna sprawa jest taka, ze pierdolicie iz to nie jego item shop w grze, ze sam tego nie potrafi napisac. Po raz kolejny skad wy to k***a mozecie wiedziec ? Sami napiszcie a dopiero mozecie pisac jakies sugestie .. Ludzie ktorzy pisza ciagle to samo, ze motyr itd. Jestescie po prostu zalosni. Wracajac do serwera . Naprawde polecam. Bylem od poczatku z nimi jak to tworzyli i wiem ile pracy w to wlozyli. Osobiscie przyjemnie mi sie gralo na zamknietej becie i wszystkie bugi ktore zglaszalismu byly nabiezaco naprawiane, te male jak i te duze. Naprawde polecam , jezeli chcecie pograc wiecej niz 2 tygodnie :) Przepraszam za wulgaryzmy ktorymi sie posluzylem ale inaczej nie mozna tego nazwac. Jeszcze raz polecam. Erio i Lorenzo pracujcie dalej nie zwazajcie na tych idiotow

POZDRAWIAM

Zapłacili Ci, żebyś to napisał?  Napracowali? Przy wybieraniu sobie questów z jednych plików i wgrywaniu do drugich?

Racja to nie jest mortyriusz, bo to jest mortyriusz + azuris + ashnetia  ;)

Opublikowano

nie widzę problemu proszę w spoiler

aaaaawwwp_spqhrhs.png

baaaaapng_spqhrxp.png

I to mnie utwierdzilo ze to mortyriusz bo nawet struktura clienta jest taka sama :D

Opublikowano

Zapłacili Ci, żebyś to napisał?  Napracowali? Przy wybieraniu sobie questów z jednych plików i wgrywaniu do drugich?

Racja to nie jest mortyriusz, bo to jest mortyriusz + azuris + ashnetia

Nie, po prostu znam Erio od dłuższego czasu i byłem przy tym jak robili ten serwer praktycznie cały czas . Skąd możesz wiedzieć, że wybierali questy ? Może to tobie zapłacili za hejt pod zapowiedzią cwaniaczku . 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Zbroje wyglądają beznadziejnie, bronie wyglądają w miarę okej, interface też wygląda jak gó**o...

Co do biżuterii to się zastanawiałem, co to jest? :D Pasy 5k HP?

M1 wygląda jak z mangi - futrzaki? Skąd ja to znam hmm :D

Serwer zapowiada się beznadziejnie :)

Opublikowano

a ja sobie chętnie zagram z racji takiej iż

1 Administracja ogarnięta dobry kontakt

2 Nic ciekawego nie wychodzi chyba jeden jedyny serwer godny uwagi

3 No i jeszcze te hejty kocham polska zazdrość jak jednemu wychodzi może coś zrobić a drugiemu nie :))

4 Resumując: Serwer polecam zagram na 100 % 

Opublikowano

No i jeszcze te hejty kocham polska zazdrość jak jednemu wychodzi może coś zrobić a drugiemu nie :))

Ziomek, ale to nawet asfen umie wziąć pliki i systemy z MPC i je wgrać na serwer xD

­Zazdrościć czego, że ktoś stawia serwer na gotowcu? Jak już to ostrzegamy graczy, żeby nie grali na serwerze na miesiąc.

tenor.gif

Opublikowano

Też mi się wydaję że to mortyriusz, grafika strasznie mnie odpycha... spodziewałem się czegoś lepszego panowie...

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Kolega napisał kiedy cala prezentacja napisałeś już jest. To jeżeli jest cala to jest w niej wszystko :D A nie będą dopiero w prezentacji xD

Przejęzyczenie ;) to zapowiedź nie prezentacja i ulegnie ona jeszcze zmienianie.

sygnaform_spqphaw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...