Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Luxurius.pl

luxurius.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znowu te same pliki, znowu te same bugi, widzę, że nie doczekam się porządnego serwera we Wrześniu.

Jakie znowu te same pliki? Porównaj je do jakiś innych. No we wrześniu nie ;) bo startujemy w październiku :3

sygnaform_spqphaw.png

Opublikowano

Jakie znowu te same pliki? Porównaj je do jakiś innych.

Mortyriusz..

Opublikowano

No to mylisz się ;) Chyba na Mortyriuszu nie grałeś ;)

Ctrl c Pliki Mortyriusza + ctrl v = Luxurius.pl

I WEŹ NAWEET NIE PIERDOL ZE WY PLIKI ROBILISCIE BO TU TYLKO BRONIE ZMIENIONE XDDD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Ctrl c Pliki Mortyriusza + ctrl v = Luxurius.pl

I WEŹ NAWEET NIE PIERDOL ZE WY PLIKI ROBILISCIE BO TU TYLKO BRONIE ZMIENIONE XDDD

Nie no zmieniłeś aż Sety broni, ale bugi i całokształt został.

Polecam wam zapoznać się z plikami Mortyriusza i proszę nie spamić. Każdy kolejny posta z nazwą innego serwera będzie zgłaszany.

sygnaform_spqphaw.png

Opublikowano

Polecam wam zapoznać się z plikami Mortyriusza i proszę nie spamić. Każdy kolejny posta z nazwą innego serwera będzie zgłaszany.

Ale przecież wierzymy Ci, że te pliki sam robiłeś od zera. Nie używałeś żadnych plików z innego serwera. Grunt to prawdomówna administracja (y)

tenor.gif

Opublikowano

Zachęcam do bycia obecnym na starcie!

Wszystkie aspekty rozgrywki zostały dopasowane do potrzeb graczy, tak aby grało Wam się przyjemniej.

Dodam również, iż serwer został stworzony z myślą o graczach, bowiem kierujemy się zasadą "od graczy dla graczy".

Staraliśmy się zapobiec ciągłej monotonii, aby czas poświęcony rozgrywce nie był owocem nudy.

Opublikowano

SZKODA K***A ZE BYLEM GLOWNYM ADMINISTRATOREM MORTYRIUSZA NA DWOCH ODSŁONACH XDDD

WIEC MI NIE PIERDOL SYNEK XDDD

/ mortyriusz v9 nic nie zmieione 0 nowosci 1000000 bugow

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

SZKODA K***A ZE BYLEM GLOWNYM ADMINISTRATOREM MORTYRIUSZA NA DWOCH ODSŁONACH XDDD

WIEC MI NIE PIERDOL SYNEK XDDD

/ mortyriusz v9 nic nie zmieione 0 nowosci 1000000 bugow

Wyjdź i nie błaznuj nie potrzebuję tu klaunów ;)

forum powinno byc juz w niedziele zapraszamy na ts ;] openspeak.pl odpowiemy na wszystkie pytania

sygnaform_spqphaw.png

Opublikowano

Pliki serwerowe to mix plików mortyriusza czyli fail na starcie + troche deili jak sie domyslam ciekaw jaki udział ma w tym Cycu aka Armagiedon :D 

@AW 

Skąd bronie 75lv ? 

Opublikowano

Ty na serio Mortyriusz hahaha, grałem na Mortyriuszu i 300 jak wbijałem to te futrzaki jak po***ane leciały + te mapy itd... :D nic w sumie takiego się nie zmieniło :D

Opublikowano

Pliki serwerowe to mix plików mortyriusza czyli fail na starcie + troche deili jak sie domyslam ciekaw jaki udział ma w tym Cycu aka Armagiedon :D

@AW 

Skąd bronie 75lv ? 

Zakładanie z góry że to mortyriusz bo widzicie mapy oraz część setów z mortyriusza ;) tylko rzadno z was nie zwróciło uwagi na to że systemy które są na serwerze, nie było ich na mortyriuszu ;) tak więc pozdrawiam wszystkich którzy myślą że to pliki mortyriusza (y) nigdy bym nie postawił serwera na plikach mortyriusza jeden wieki syf ;) ale co prawda to prawda klient ich mi się po części przydał i proszę nie spamcie mi tu już tym serwerem jedna osoba napisała co myśli i wystarczy nie musicie tego powtarzać bo nudne się robi. Zapowiedź jest kierowana do graczy aby wnosili swoje sugestie czego by oczekiwali na serwerze co by zmienili a nie po to żebyście wytykali mi że mam mapy i kilka setów mortyriusza (tak mam bo są ładne i ich uzyłem gdybym miał wytykać to każdemu serwerowi na MPCforum podejrzewam że 99% serwerów ma coś od siebie).

@Edit 

Już wam z dobrego serca odkopałem zapowiedź mortyriusza http://www.mpcforum.pl/topic/1175618-mortyriuszpl-dedyk-easy/jedyne co znajdziecie to mapy/sety które od nich użyłem (poza tym one i tak są udostępnione na forum lecz systemy ludzie sytemu .... )

@Edit2

Dzięki Erion ;) no im ciężko zrozumieć że jeśli ma się coś na serwerze takiego jak inne serwery to od razu muszą być to czyjeś pliki.

sygnaform_spqphaw.png

Opublikowano

JAKIE GUUUUUUNWOOO !!!!! FULL GOTOWIEC LUDZIE NIE NIE TAK BYC NIE BEDZIE !!! KTO WAM NA TO POZWOLIL !"?!?! KTOO JA SIE PYTOM !

//

Polecam  Nawet jezeli to pliki Mortyriusza to nie znaczy ze musza byc te same bledy jezeli dam te same rzeczy w sklepie i z 2 questy z mortyriusza to tez mi napiszecie ze to te same pliki ?

GOTOWIEC CZY NIE I TAK LUDZIE NA START WBIJA :)

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Zakładanie z góry że to mortyriusz bo widzicie mapy oraz część setów z mortyriusza ;) tylko rzadno z was nie zwróciło uwagi na to że systemy które są na serwerze, nie było ich na mortyriuszu ;) tak więc pozdrawiam wszystkich którzy myślą że to pliki mortyriusza (y) nigdy bym nie postawił serwera na plikach mortyriusza jeden wieki syf ;) ale co prawda to prawda klient ich mi się po części przydał i proszę nie spamcie mi tu już tym serwerem jedna osoba napisała co myśli i wystarczy nie musicie tego powtarzać bo nudne się robi. Zapowiedź jest kierowana do graczy aby wnosili swoje sugestie czego by oczekiwali na serwerze co by zmienili a nie po to żebyście wytykali mi że mam mapy i kilka setów mortyriusza (tak mam bo są ładne i ich uzyłem gdybym miał wytykać to każdemu serwerowi na MPCforum podejrzewam że 99% serwerów ma coś od siebie).

Mozesz zrobic scen z folderu clienta i go tutaj wstawic?

Opublikowano

JAKIE GUUUUUUNWOOO !!!!! FULL GOTOWIEC LUDZIE NIE NIE TAK BYC NIE BEDZIE !!! KTO WAM NA TO POZWOLIL !"?!?! KTOO JA SIE PYTOM !

//

Polecam  Nawet jezeli to pliki Mortyriusza to nie znaczy ze musza byc te same bledy jezeli dam te same rzeczy w sklepie i z 2 questy z mortyriusza to tez mi napiszecie ze to te same pliki ?

GOTOWIEC CZY NIE I TAK LUDZIE NA START WBIJA :)

Używanie nie swoich plików to już wystarczający powód dla osób myślących logicznie, żeby nie wbijać na serwer. Poza tym jest różnica w robieniu podobnego serwera, a robieniu serwera na cudzych plikach.

Opublikowano

@AW 

Skąd bronie 75lv ? 

Zawsze mam beke jak czytam Twoje posty. xD

To jest mix mortyriusza i ashnetii, zależy który kod źródłowy brali bo oba były zbugowane i to nieźle, strasznie okropna grafika i brak estetyki, ja nie wiem jak można wrzucić np. takie drzewka w m1, przecież to wygląda jak gówno.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Używanie nie swoich plików to już wystarczający powód dla osób myślących logicznie, żeby nie wbijać na serwer. Poza tym jest różnica w robieniu podobnego serwera, a robieniu serwera na cudzych plikach.

Hmmm... Ludzie wbija na serwer tak czy tak zadna nowosc :)

No tak jest roznica ale ty jeszcze na serwer nie wbiles i nie wiesz czy to sa "cudze pliki" rozumiem jakbys napisal to po starcie serwera ale nie po ss'ach -.-

Nawet jakby to byly te pliki to nie znaczy ze administracja musi byc tak glupia jak wczesniejsza by ich nie odbugowac :)

//

Skad bronie 75 lv

W ile mniej wiecej wbije 270 lv

Beda jakies update gdy sporo osob wbije 270 lv ? :)

8999514546913221016689.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...