Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crossfire Spolszczenie

TheDarcnes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spolszczenie wyszło? Ja przeszukałem cały temat i 0 linków nawet do Bety. Był link tylko do 1 pliku od użytkownika StanikVip ,ale spolszczenia nie znalazłem. Super ... Prosiłbym o ponowne wstawienie B)

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heh spolszczenie by się przydało ale na chińskie serwery bo po co komu na Angielskie? W sumie jak ktoś się w szkole uczył Niemieckiego to mu się przyda ale i tak jakieś 70% użytkowników umie mówić po Angielsku :D

b_560_95_1.png

Liczę na Minus :D

Opublikowano

Jak dla mnie taki temat to zbędny spam bo koleś sobie napisał trwają prace nad full spolszczeniem i co zero ss ani nic to ja mogę napisać ze trwają prace nad prawdziwym zp hackiem bez key loggera i co tez bede miał 10 plusów??

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ewidetny fake zobaczcie na date 1 posta pokazał by jakiś ss z tego spol a tu nic <_<

@down

USUŃ MÓJ AVEK :angry: :angry:

2pacforsebul.png

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

Zbieram -!!!

Istnieją Pliki Serverowe CrossFire Zobacz Spoiler

crossfire20090509203656.png

69555d1241954354-crossfire-online-server-files-pserver.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

spolszczenie do tej gry istnieje ale polska społeczność pokazała ze ma to w dupie ... wiec nie będzie owego spolszczenia jak kogoś to zainteresuje to tutaj jest dowód na to ze takie coś istnieje i jest możliwe

http://www.youtube.com/watch?v=uLF_J65xgRE&feature=player_embedded

co więcej to spolszczenie działa nawet po pachowaniu gry i na dzień dzisiejszy wszystkie elementy działają ... xtrap sie nie przyczepia bo z8games z tego co mi wiadomo wie o tym bardzo dobrze ... tu są skrypty zmienione nawet ... ale menu nic niema po polsku (sama gra na mapach)

ps: nawet nie sprawdzam tego forum (trafiłem tu przez Google) nie podoba mi się perspektywa ... hack w polonizacji

Opublikowano

Pff...

Fire in the ........ zmienili za Granat [i jeszcze słychać w oddali to fire .....]

Spolszczeniem bym tego nie nazwał ..

beznazwy1kopiac.png

|Nob|Random|Hejter|

Opublikowano

Pff...

Fire in the ........ zmienili za Granat [i jeszcze słychać w oddali to fire .....]

Spolszczeniem bym tego nie nazwał ..

widzę ze ktoś nie rozumie słowa "lektor" spolszczenie nigdy raczej nie trafi do użytku publicznego (było przez jakiś czas jako otwarte testy ale nie wypaliło wiec zostało porzucone) jedyne co posiadam to te skrypty (i dźwięki) ale raczej tego nie będę dawać nikomu choć jak dobrze pójdzie to zostanie wznowiona praca ... dla mnie to jest genialne całkowicie inny klimat gdy się słyszy lektora (coś ala S.T.A.L.K.E.R multiplayer)

a propos ono istnieje może na 2 - 3 komputerach nic więcej nie będzie

• 2 lata później...
Opublikowano

Sam czekam na to spolszczenie mam nadzieje, że będzie dobre. daje + :)

3 lata już czekamy, więc raczej się nie doczekamy.

A spolszczenie do cf'a nie jest raczej nikomu potrzebne, no chyba że jest ktoś kto nie rozumie kilku podstawowych angielskich słówek.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...