Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crossfire Spolszczenie

TheDarcnes

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PaszołWonNoobie czekam nadal na ten pliczek all juz spolszczone a tego pliczku co c wysłałem 2 tydnie chyba temu nadal nic !

bo mi cos nie idzie kurde nie nadaje sie i tyle powiem nie wypal z tym sorry za kłopot

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

PaszalWonNoobie - ile ty masz lat? Opanuj się dziecko, bo po przeczytaniu całego tego tematu widzę u Ciebie tylko masę niepotrzebnego spamu... Dziwię się, że jeszcze admin, ani żaden mod się tobą nie zajął.

Opublikowano

GDBYBY KTOŚ ZROBIŁ SPOLSZCZENIE DO CHINSKIEGO CF TO BY BYLO COS!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

a posiadasz owego chinskiego cf jesli tak to prosze registera i downloada wytlumacz i bedzie duzo+

userbarwb.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Konrado15-a Ty ile masz lat ? zarejestrowałeś się 02.12.2008 a napisałeś tylko jednego posta ?

A co do tematu to mógłby ktoś wszystkie linki pozbierać z tego tematu w jedną całość.

Sądząc po twoim ocenianiu wieku po ilości postów, to na pewno więcej od Ciebie...

Opublikowano

dziwne to forum kazdy sie mnie czepia o byle gowno

mowia ze jakies konto inne to moje wiec ja mam to w dupie

userbarwb.png

Opublikowano

Tak czytam ten temat, i widzę, że 1/2 postów to spam, połowa z tej połowy to upominanie o nie spamowanie, a kolejna połowa z reszty to niepotrzebne upominanie tylko dla nabicia posta. Ludzie, opanujcie się. A D&G zamiast go usunąć, warnuje i sobie idzie, bo w końcu to aż kilka minut poukładać temat. Co do spolszczenia, miło, że ktoś się tym zajął, ale i tak niepotrzebnie się męczycie. Jeśli coś z tego wyjdzie, i tak XTrap za miesiąc wszystko zablokuje. Nowe głosy przydałyby się, ale z drugiej strony poza "Bomb has been planted at X seit" i tak nikt niczego nie słucha, a to akurat jest wyraźne. Żadnego hacka nie dorzucajcie, bo już widze co się będzie działo. I tak w GM na jedną grę przypada 1-3 cheterów, jak opublikujecie włożonego już hacka to będzie co najmniej 4 :mellow: Z chęcią bym pomógł, ale doświadczenia w spalszczaniu gier mam 0. Pomogłem troche dark_archonowi, ale wtedy miałem gotowe pliki podsuwane ;)

Opublikowano

@UP:

Ja bym wolał w tym hacka , Nie ważne jest Twoje zdanie większość Osób chciała by mieć tam hacka ....

Opublikowano

@UP:

Ja bym wolał w tym hacka , Nie ważne jest Twoje zdanie większość Osób chciała by mieć tam hacka ....

Skoro moje zdanie jest nie ważne, to i wasze. Jest 0:0. Każdy może powiedzieć co o tym sądzi.. Może znajdzie się kilka osób, które podzielają moją uwagę. Ja potrafię grać bez ulepszaczy, jeśli wy chcecie niszczyć zabawę uczciwych graczy to róbcie gdzie indziej.. Spolszczenie jest spolszczeniem, a nie cheatem i nie uważam za słuszne wstawiać tam wbudowanego hacka, jak już to osobno, bo są osoby, które chciałyby zagrać sobie po polsku i uczciwie. Jeśli sądzisz, że tylko Twoje zdanie jest ważne, grubo się mylisz. Może to dla Ciebie nowość, ale to że Ty czegoś chcesz, nie znaczy, że każdy musi tego chcieć i każdy musi spełniać Twoje zachcianki.
Opublikowano

Um możliwe . kazdy ma Swoje zdanie , Ale Mówię że wiekszość Osób woli hacka w tym , Osobiście wole niszczyć gre i nabić lepszą postać niż jak (noobek) mieć KD :2/16 , Możesz zrobić ankiete kto woli mieć w tym hack a kto nie :P jak chcesz ?

Opublikowano

oj uwierz mi nie mial bys kd 2:16 jak bys sie nauczyl grac bes hackow . Grales na hakach po jakims czasie pewnie bez hakow sporwoales i miales 2:16? na to wychodzi. Zeby dobrze grac bez hakow trzeba troche pograc a nie odrazu za haki sie brac ...

To sa typowi Polacy i Turki dac haka zeby miec dobre staty i sie podniecac jaki ja jestem dobry (z hakami) nie sztuka byc dobrym z hakiem ale bez niego.

Gram juz chwile w gry fps i takie wypowiedzi jak wyzej tylko mnie denerwoja. I nigdy statow 2:16 nie mialem a nigdy haka nie uzylem do fps.

Zostan przy tym swoim metinie ;] nie bierz sie za cf-a

Opublikowano

Um możliwe . kazdy ma Swoje zdanie , Ale Mówię że wiekszość Osób woli hacka w tym , Osobiście wole niszczyć gre i nabić lepszą postać niż jak (noobek) mieć KD :2/16 , Możesz zrobić ankiete kto woli mieć w tym hack a kto nie :P jak chcesz ?

i co ze kd 2/16 kazdy gra dla przyjemnosci a nie dla bycia pro ja se czasem kupie zp bo taki mam kaprys ale moge miec slabe ratio wali mnie to wazne ze sie nie nudze

userbarwb.png

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Pasza ma rację ja gram od początku bez cheatów i szczerze powiem jeśli kiedyś chcecie grać w jakimś lepszym klanie i was tam przyjmą to i tak zostaniecie zdegradowani ponieważ jak xTrap zablokuje hacka i go nie użyjecie wszystko wyjdzie na jaw....

Polecam zrobić i taką i taką wersję spolszczenia i tyle po problemie... Przed wpakowaniem hacka do spolszczenia zapisać spolszczenie bez hacka i dopiero wtedy zrobić z hackiem do wyboru do koloru kto co chce to ma i tyle koniec afery...

b_560_95_1.png

Liczę na Minus :D

Opublikowano

Pasza ma rację ja gram od początku bez cheatów i szczerze powiem jeśli kiedyś chcecie grać w jakimś lepszym klanie i was tam przyjmą to i tak zostaniecie zdegradowani ponieważ jak xTrap zablokuje hacka i go nie użyjecie wszystko wyjdzie na jaw.... Polecam zrobić i taką i taką wersję spolszczenia i tyle po problemie... Przed wpakowaniem hacka do spolszczenia zapisać spolszczenie bez hacka i dopiero wtedy zrobić z hackiem do wyboru do koloru kto co chce to ma i tyle koniec afery...

Hahaah a ty co sie w archeaologa bawisz widziałeś w ogole date ostatniego posta :P

Yancovsky.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...