Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crossfire Spolszczenie

TheDarcnes

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja już ściągam napisze czy działa

A skanu nie dam bo na VirusTotal pisze że plik jest za duży :(

Edit:

Powiem tak działać działa ale trochę słabo jest to zrobione, tak na prawdę prawie nic tam nie jest spolszczone i ogółem słaba robota.

Nie obraź się ale spodziewałem się czegoś więcej

+ i tak dostaniesz za wysiłek ale mogłeś bardziej się postarać

Opublikowano

na zszywaczu 16k

Poszukuje osoby do pomocy :) przy spolszczaniu pliczków znająca sie na programie GIMP i umiejąca edytować pliczki :)

Opublikowano

Spolszczenie jest dobre malo zrobione ale mi sie podoba jak na poczatek i ja mysle ze mozesz dalej robic spolszczenia xD

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

na zszywaczu 16k

Poszukuje osoby do pomocy :) przy spolszczaniu pliczków znająca sie na programie GIMP i umiejąca edytować pliczki :)

Ja myślałem nad zrobieniem swojej lub ulepszeniu twojej wersji spolszczenia jutro może nad tym przysiądę a jak nie jutro to w Weekend

Opublikowano

sciagam wlasnie chinskiego CF i nie wiem czy dobrego zrobie upa potem na wrzute i bedzie mozna go pobrac

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

TheDarcnes zmień pierwszy post hack już nie działa, a jak możesz to wrzuć nowego...

A ty PaszalWonNoobie nie spamuj 3 posty pod rząd jakbyś nie mógł użyć opcji edytuj <_<

ban_pl_72890_380347.gif

Klikajcie i się rejestrujcie ... można nieźle zarobić ;]

Opublikowano

Działa spolszczenie, ale hack już nie ;/

ban_pl_72890_380347.gif

Opublikowano

udało mi się jak na razie spolszczyć UI_Character_Setting, UI_Character_Create_P, UI_Character_Uniform, UI_Channel

Jutro postaram się coś jeszcze spolszczyć i upnąć :D

Opublikowano

Tutaj macie w całości spolszczone pliki UI_Character_Setting, UI_Character_Create_P, UI_Character_Uniform, UI_Channel

Download:

http://www.4shared.com/file/P0OlUWth/UI_online.html

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/9236f8c64cbfedbdc103b79892692fdc337a36ebd0284fdc3f2c56096af8070e-1275061781

Liczę na + :D

Jak się spodoba to przez weekend postaram się spolszczyć resztę crossfire

Opublikowano

Spolszczenie wykonam z stanikiem jak sie zgodzi to ja sie zajmuje Rangami i Ekranem logowania będzie spolszczenie by StanikVip & TheDarcnes

Opublikowano

Jak to zainstalować ?

wklejasz folder UI C:\Program Files\Z8Games\CrossFire\rez czy gdzie tam masz to zainstalowane i podmieniasz folder UI (dajesz tak na wszystkie)

TheDarcnes zmień tego pierwszego posta bo hack już nie działa!!!

ban_pl_72890_380347.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...