Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MorieS.PL

lemon67

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbije może mnie zaskoczycie. Ale dużo osób grać tam niestety nie będzie, sorry ale taką małą reklamą graczy nie zwabicie.

Można powiedzieć że prawdziwa reklama rusza od dzisiaj :) a co do graczy to po samej aktywności na fb stwierdzamy że będzie troszkę :)

Opublikowano

Dzięki, mam jeszcze pytanie odnośnie tego kiedy będzie można porozmawiać z kimś z administracji na tsie?

Dzisiaj jeszcze calutki dzień przeznaczamy na zabezpieczenie wszystkiego jak i przetestowanie ostateczne, dlatego też czasu nie będziemy mieli ale jutro przed startem kilka godzin będziemy siedzieli z wami i was informowali jak i rozmawiali na ts.

Opublikowano

W porządku, według mnie powinniście mieć osobę która by na bieżąco informowała o zmianach i postępach w rozwoju strony forum jak i ogólnych rzeczy związanych z grą. Dzięki niej byście mieli ciągły kontakt z ludźmi. Coś ala Tutor :)

Opublikowano

Z tego co widzę to serwer jest dość dobrze wykonany. 
Jedyne co mnie trochę odtrąca to te questy, które są identyczne jak na innych serwerach.

Opublikowano

Jedyne co mnie trochę odtrąca to te questy, które są identyczne jak na innych serwerach.

Niektórym to wcale nie przeszkadza. Lubię klimaty old schoolu z nutką nowości. Dzięki niezmienionym questom zostanie zachowany balans metina, którego większości serwerów brakuje.

Opublikowano

są i całkowicie nowe ale te standardowe mają zaskakujące bonusy :)

Opublikowano

U kogo została wykupiona reklama na chwilę obecna?

Nie ma żadnego bug? żeby na stracie się nie okazało to co się okazuje na 99% serwerach które teraz wychodzą.

Jest wszystko dopięte na ostatni guzik?

Opublikowano

U kogo została wykupiona reklama na chwilę obecna?

Nie ma żadnego bug? żeby na stracie się nie okazało to co się okazuje na 99% serwerach które teraz wychodzą.

Jest wszystko dopięte na ostatni guzik?

Serwer ma przetestowane pliki w 100% oraz nowości które dodaliśmy tak samo zostały przetestowane, reklamę wykupiliśmy u Noperfecta, Małysza, harper + inni ale jeszcze nie będziemy zdradzali bo o tym sami się przekonacie można powiedzieć że na reklamę troszeczkę wydaliśmy dzisiaj wieczorem ruszy troszkę a jutro to już całkowicie :)

Opublikowano

Będzie już dzisiaj forum, czy trzeba czekać do jutra? Jeśli jutro, to o której mniej więcej? Przydałoby się przynajmniej 3h przed startem.

Opublikowano

Strone już gdzieś widziałem, gdzie mogłem ją widzieć?

Pewnie na pierwszej odsłonie :)

Będzie już dzisiaj forum, czy trzeba czekać do jutra? Jeśli jutro, to o której mniej więcej? Przydałoby się przynajmniej 3h przed startem.

Tak już powoli nad nim pracujemy tylko jeszcze musimy dokończyć zabezpieczać stronę.

Opublikowano

Kiedy Client? 

Już powoli go dodajemy niedługo będzie ;) prosimy o cierpliwość, jak na razie jesteśmy zaskoczeni ilością zarejestrowań na stronie w tak krótkim czasie a dopiero jutro rusza reklama na pełnej pompie!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...