Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MorieS.PL

lemon67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozpiska w sensie ile procent bony np ile % na miecze potwory itd 

mogę powiedzieć że zostały takie same jak na moriesie nic tam nie ruszaliśmy.

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a więc elegancko będzie :D Czekam z niecierpliwoscia na start servera :D wBIJAM  z ekipa na 500%

kMvxe8j.png

Opublikowano

Truta będzie dostępna z groty v2 jak i z ripera itp. 

1. Z groty v2 w sensie z mobków tak jak na PL ? Czy z Genka?  

2. Pety z isu na stałe ? 

3. Powiększony resp metinów? 

Opublikowano

Truta będzie dostępna z groty v2 jak i z ripera itp. 

1. Z groty v2 w sensie z mobków tak jak na PL ? Czy z Genka?  

2. Pety z isu na stałe ? 

3. Powiększony resp metinów? 

1. chodzi o moby

2.oczywiście że tak

3.tak

Opublikowano

Beda przywolania metinow lub bossow moze ? I jak je bedzie mozna zdobyc jak juz beda.

dostaje się je z niektórych misji i przywołanie bossa jest zablokowane w m1 i w m2 :)

Opublikowano

Krucafux... jeszcze 2 dni do startu, najbardziej napompowanego Mediuma w tym roku!!! Z całą pewnością będzie to najlepszy serwer medium w tym roku, bo to co do tej pory mieliśmy (jeśli chodzi o serwery typu "Medium") to było hmmm.... gówno.. -.-. Tu widać że administracja zapie*dala na pełnych obrotach, aby udoskonalić serwer jeszcze bardziej niż był za pierwszym razem ;)  Nowy technik, nowa administracja, zobaczymy czy wyjdzie to na dobre ^^ 

Jednym słowem, na serwerze będzie "Ogień na dachu Papagore!!"

Opublikowano

Skąd truta? i czy ciezko na IS zarobic?

truta dropi identycznie jak na aktualnym Plu myślę że osoby chodzące na wiedzmę mogą bardzo szybko sobie zarobić.

Opublikowano

Reklama u ziomeczka Małysza z ts`a, Harper poleca, Bombwork poleca, jeszcze ZabQ i będziemy pewnie, że Surek ma w tym jakiś udział. 

####

czy ta wersja różni się od starej tylko sklepami?

Opublikowano

Reklama u ziomeczka Małysza z ts`a, Harper poleca, Bombwork poleca, jeszcze ZabQ i będziemy pewnie, że Surek ma w tym jakiś udział. 

####

czy ta wersja różni się od starej tylko sklepami?

Możesz być pewien że ta odsłona z surkiem nie ma nic wspólnego a co do serwera to znacznie się różni, rozumiemy że wiele osób nie chce nam zaufać bo nie spodziewa się rewelacji ale po starcie mamy nadzieję że ich przekonamy do siebie.

Opublikowano

@Exíle racja

Co do serwa może wbije zależy czy sklepy offline działają

sklepy w 100% działają ponieważ nasze skrypty były testowane na kilku innych serwerach a tam nie ma żadnych problemów.

Opublikowano

przydałby się już ts,a co do samej rejestracji myśle,że graczy będzie sporo i w trosce o graczy wypada włączyć ją dzisiaj wieczorem lub jutro w godzinach porannych.

Przeglądałem kilka stron tematu,ale się nie dopatrzyłem.

Skąd zmianki,dodania oraz piąte bony? 

^już wiem,a co do TS'a widziałem na teamspeaku gdzie przesiaduje Małysz sekcję Moriesa,ale nie wiem czy to już oficjalne! :D

Opublikowano

Strona? Forum? Teamspeak? Cokolwiek? Zero konkretnych informacji oprócz startu

Pisaliśmy że client będzie dzisiaj wieczorem koło 20.00 a strona będzie też dzisiaj a nasz ts to : ts-lol.pl

Opublikowano

Nie wygląda mi to na Medium :D aczkolwiek  bardzo fajnie sie prezentuje :D ciekawie chyba zagram :D  dropienie ku, robienie konia medalami zazwyczaj na hardach takie coś :D

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Teraz już wszystko wiem, powinno być odpalone przynajmniej forum. Zawsze forum powinno być przed clientem stroną rejestracją.

Prosimy o cierpliwość dzisiaj wszystko będzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...