Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MorieS.PL

lemon67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodaliście coś na większy lvl 90+ ? bo ostatnio praktycznie nic nie było i od tego lvla zaczynały się nudy ;/ ?

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam ze względu na ekipe bodyguardsów w teamie.

Ps: Surmistrz ty parówo pazerna dowiem się, że masz chodź minimalne udziały % w tym serverze to jesteś odjebany :(

Opublikowano

Sprzedałeś serwer izumiemu i liczysz pieniążki ze sponsorowania go? xD

W dupie mam metina i serwery jak zauważyłeś nie udzielam się nie robię kompletnie nic z tym gównem więc mnie nie oczerniaj.  

A czy pliki zostały sprzedane czy nie, to nie wiem, ale nazwa założyciela tematu kojarzy mi się z przyjacielem surka lemonem w sumie nawet jakieś filmy na yt razem wrzucali jak chodziło o drame z aniołkiem.  

Więc sami wyciągnijcie wnioski mnie to gówno obchodzi.  

Ah te konta z 30/40 postami żeby nie było kto jest właścicielem :) 

Nie pozdrawiam.  

iZumi

Opublikowano

W dupie mam metina i serwery jak zauważyłeś nie udzielam się nie robię kompletnie nic z tym gównem więc mnie nie oczerniaj.  

A czy pliki zostały sprzedane czy nie, to nie wiem, ale nazwa założyciela tematu kojarzy mi się z przyjacielem surka lemonem w sumie nawet jakieś filmy na yt razem wrzucali jak chodziło o drame z aniołkiem.  

Więc sami wyciągnijcie wnioski mnie to gówno obchodzi.  

Ah te konta z 30/40 postami żeby nie było kto jest właścicielem :)

Nie pozdrawiam.  

iZumi

Skoro masz w dupie metina i serwery to poco piszesz , jeszcze takie pytanie do administracji czy bedzie mapa dostepna na jakis wyzszy level niz 95?

kMvxe8j.png

Opublikowano

Skoro masz w dupie metina i serwery to poco piszesz , jeszcze takie pytanie do administracji czy bedzie mapa dostepna na jakis wyzszy level niz 95?

Bo nikt nie będzie mnie oczerniał :) 

Opublikowano

mories fajny serwerek byl , oby byla dobra reklama i duzo ludzi to mozna grac :D troche mozecie urozmaicić gre na 95+ bo polegalo to tylko na lataniu po calej mapce i wybijaniu metkow/bossow i tak non stop

reklama będzie i to dosyć spora a co do poprawek z ostatnimi lvlami jak i mapkami to na pewno nikt nie będzie się nudził :)

Oczywiście że tak.

Opublikowano

No zapowiada się fajnie, Mories był fajnym serwem. Po prezce sądząc jak na chwilę obecną - zachęca. 

Kilka pytań : 

1. IS - itemy z ISu jak pety , kostiumy można DROPIĆ / ZDOBYĆ jakoś w grze czy tylko IS bądź kupno od innych graczy - ogólnie IS tyko kasa jak na kazdym innym serwie ??

2. Dungeony - mam nadzieję że nie popełnicie tego samego błędu co kazdy inny serwer do tej pory i dungi będzie można robić SOLO - bo to jest niestety lufa do skroni dla wielu serwerów i odstrasza od grania. Jeśli bd można robić je solo - na pewno więcej ludzi zagra. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Dobra reklama i myślę, że serwer ma jeszcze szansę zaistnieć. Urozmaicić trochę rozgrywkę na wyższych poziomach i wyjdzie całkiem fajnie.

Opublikowano

Czy zmieniliście coś z czytaniem Ksiąg Umiejętności ( KU ) ? Bo po jakimś okresie czasu KU nic nie było warte prawie, że, nawet aura miecza i nie było jak zarobić na niższych levelach? Zrobiliście coś z czytaniem tych KU - np zwiększyliście wymogi na M2 m3 m4 itd? I coś zrobiliście, by można było zarobić na małym lvlu np 35, 50 ?

Opublikowano

Start Mories był jednym z najlepszych serwerów na jakich grałem, jesli wróci aura z dawnych czasów na pewno zawitam na dłużej

Opublikowano

­Co wam da następne 'wskrzeszenie' skoro Surek nic nie robił na tym serwie i zepsuł renomę tego Serwera/tych plików.

Za pierwszym razem serwer miał branie, później liczba spadła do -100? Nieopłacalne jest jak to ktoś poprzedni napisał 'odgrzewanie starego kotleta' iż serwer w 50% wypadnie 'z toru' szybciej niż poprzedni, no chyba że to jest tak "Zrobię start, wezmę kasę za start i nie wejdę na Mories'a"-W takiej sytuacji już wszystko rozumiem.

Czy zagram?

Może, o ile nowa administracja zrobiła to czego Surek nie zrobił przez 'całe życie tego serwera' to wbije, jeżeli bugi będą te same to podziękuje :).

Jedynie co mogę napisać jeszcze to życzenie wam powodzenia.

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

EQ na 1 lv jest +9, a dostajemy za misje eq +9 na 1 lv? Tak w ogóle questy edytowane? Czy kopiuj->wklej.

Oczywiście że misję są poprawione ale zaszła pomyłka i dodaliśmy złe na prezentację a dokładniej zostały stare na prezentacji nowe w grze.

Czy zmieniliście coś z czytaniem Ksiąg Umiejętności ( KU ) ? Bo po jakimś okresie czasu KU nic nie było warte prawie, że, nawet aura miecza i nie było jak zarobić na niższych levelach? Zrobiliście coś z czytaniem tych KU - np zwiększyliście wymogi na M2 m3 m4 itd? I coś zrobiliście, by można było zarobić na małym lvlu np 35, 50 ?

jest 30Ku do go i myślę że księgi będą troszkę warte :)

Znów będzie P2W :D Bez IS ani rusz

Wszystko co jest w is będzie do zdobycia w grze i jak widać po eq startowym nie będziecie mieli żadnych problemów zaczynając bez isa.

Łagodnie mówiąc Odgrzewany kotlet :)

@AW 

Skąd bron 75lv ? Bo nie doczytałem.

Bronie 75 lecą tak samo jak na PL

Nic ciekawego, sklepy zajebane z vesterisa, typowy polski med/hard, skonczy się kasa kolejny rework ;)

Sklepy mamy własne a dokładniej własne skrypty.

Opublikowano

Skąd ta myśl serwer postoi bardzo długo i nie wiem ziomeczku co ty za głupoty wygadujesz , a takie pytanie do administracji czy bedzie jakiś kalendarz eventowy na stronie ?

Hah, zawsze się tak  pisze, że postoi a po miesiącu lub dwóch serwera nie ma. ;)

Opublikowano

Hah, zawsze się tak  pisze, że postoi a po miesiącu lub dwóch serwera nie ma. ;)

Po starcie zobaczymy kto będzie miał rację z naszej strony serwerek na chwilę obecną jest na 6 miesięcy :)

Opublikowano

truty jak na pl ale jak stary pl czy tylko rip czy nowy pl rip/av2

Truta będzie dostępna z groty v2 jak i z ripera itp.

Opublikowano

jeszcze jedno pytanie do administracji , czy bedzie moze bardziej rozbudowany system u biologa ? 

kMvxe8j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...