Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Pl Hackshield

Yahiko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znajaz zycie jak zwykle uczciwi, aktualizujacy gre gracze beda otrzymywac bledy i hackshield wykryje u nich miliony hackow a piraci przeslizgna sie miedzy zabezpieczeniami i nic nie zmaci ich spokojnego, cheaterskiego zycia :).

Zbieram + i - :)

Nie dojedziesz do konca ;>.

Dalej, dalej ^^

Jeszcze sie nie znudziles?

Naprawde wkurzajacy z ciebie koles.

Pewnie czekasz na niespodzianke ;).

Jeszcze troche...

Kolejna minuta z zycia innych ludzi <evil>.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nam to za bardzo niezaszkodzi oprocz kilku komutikatach o haksach nic nam niezrobia , KONIEC CHINSKICH BOTOW :) to odrazu wykryje i tak samo spam wiec bez szans :) chyba ze bedzie co 1 min robil nowe kontoa co bez sensu

Widać, że się nie znasz na zabezpieczeniach. HackShield to chyba największy badziew. Łatwo obejść. Ja już obszedłem i sobie ładnie hackuje. Spam Bot'y nadal spamują, ExpBoty Botują, A FishBotów narazie nie ma i małże poszły w górę -,-

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Jak uruchomicie metina z obejściem to mogą wam obciągnąć :D Zróbcie sobie kopie metka bo każda nowa instalacja już wam uniemożliwi granie hyhyhy :D

Jak będę miał czas to rozkminie w czym siedzi hackshield xD I jak komuś sie zainstaluje to jak go wypierdzielę stamtąd :D Poczekajcie do weekendu hehe :D

@Noix - nic trudnego, prawda? :D

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

HeHeHe ta "obrona" przed hackami nic im nie da :) Zaraz na epvp.de lub na naszym forum znajdzie się poradnik : Co zrobić aby hacki działały po aktualizacji :) O ile w ogóle nie będą działały xD Nie ma się czym martwić ^^

EDIT kurde :/ przez przypadek uruchomiłem torrenta i on ściągnął część tego programu i teraz nie działa mi obejście :(

Moje wcześniejsze konto MrMisiek zostało zbanowane :( Miałem na nim 900 postów + :)Wielkie dzięki Mou , Rosire i D&G . Chcecie wiedzieć za co dostałem bana?? Za wyrażanie swojej opinii! A podobno w tym kraju istnieje wolność słowa...

Opublikowano

Ja jak najszybciej zajmę się tym problemem i postaram się jako pierwszy zamieścić jakiś programik do tego i tuta :D

PFF!! Po instalacji mojego patcha 1.5 lub 1.6 HS już nie działa :D:D

@up, zainstaluj patcha mojego (nawet jak nie używasz easymetin, ale przynajmniej haxy zadziałają) xD

@down ^^^^^

Opublikowano

Liczymy na ciebie andrzej, bo juz to gówno mi sie zassalo :/

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

upuszczasz 1 charem a 2 AP podnosisz, z 2 postaci przenosisz handlem na np główna (im wiecej posredników tym bezpieczniej, im bardziej odizolujesz od siebie postacie tym lepiej.

Opublikowano

ale wy jesteście ogarnięci, cieszycie się ze wam hacki chodzą, jak ten HS jeszcze nie został uruchomiony....

Opublikowano

Gra bez Botow ...

Piszesz na chacie i 10 botów o yangach ci wywala na ekran ...

Najlepiej to grac na obejsciu kamera ;] , jeżeli ktos gry nie aktualizował

Opublikowano

Mi też ten syf zwany ''Hackshield'' sie zaktualizował . Niestesy mój ukochany ExpBocik nie działa wyskakuje mi ten błąd który wyskakuje gdy nie z-patchujemy gry :( . Mam nadzieje ze jest w tym jakaś luka i Expbocik znowu zadziała .

e6f347deb9b7f.jpg
Opublikowano

ale wy jesteście ogarnięci, cieszycie się ze wam hacki chodzą, jak ten HS jeszcze nie został uruchomiony....

Chyba jesteś nie poważny, zaktualizuj grę i zobaczysz, ze wyskakuje okno do akceptacji HackShielda, pobiera się on i haxy przestają działać...

Opublikowano

sranie w banie.

W warrocku też jest hackshield i co? działąją normalne hacki...

Jestem zalsers .Multi?Czy konto zalsers wciąż istnieje ? o nie

Jestes tu wiecej niz 1.5roku? o tak to napewno mnie znasz i nie pozalujesz :)

Opublikowano

Heh Obejście Wystarczy i Jakas Instalka Np z 18 Marca:)

W sumie Trzeba Zobaczyc jakie pliki Ściąga HS.Znalezc i wypierdzielic

@EDIT

Mi cos ExpBot dziala chodz nie mam zainstalowanego HackShielda

Sposób na HACK SHIELDA! METIN2

Opublikowano

Zobaczcie w moją sygnaturę, właśnie zamieściłem na forum HackShield Remower 1.0 - po kilku testach działa bez zarzutu :) Więcej info w tym temacie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...