Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Pl Hackshield

Yahiko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP

Czyli koniec z hackami (niby) na pl :]

Dziś o 3 rano dodali hackshielda (antycheata) na metin2pl :D

logo_black3.png

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wspólnie przeciwko hakerom

Drogi graczu!

Aby zapobiec ciągle wzrastającej liczbie nielegalnych dodatkowych oprogramowań (boty oraz hacki), zdecydowaliśmy się zabezpieczyć Metin2 oprogramowaniem ochronnym. Użyjemy programu "Hackshield", który wprowadziliśmy z powodzeniem również w "AirRivals" oraz w "4Story". System zostanie wprowadzany stopniowo w przyszłym tygodniu, aby uniknąć problemów ze zgodnością oprogramowania.

Dla Ciebie nic się nie zmienia. "Hackshield" zostanie zainstalowany automatycznie przy następnej aktualizacji gry. Nie musisz więc sam instalować ani pobierać dodatkowego oprogramowania. Proszę bądź wyrozumiały, jeśli wystąpią na początku jakieś problemy związane z systemem. Hackshield instalujemy w Twoim interesie.

O funkcjach oraz zaletach systemu Hackshield możesz dowiedzieć się na stronie Oświadczanie o ochronie danych

.

Aby uzyskać dalsze informacje proszę odwiedź nasze forum

Z tego co tutaj pisze te całe gówno instaluje sie przy spaczowaniu metka wiec na c#@a paczowac : D? mozna grac prez mod kamera i tego gówna nie ma :D

Opublikowano

Mod kamera i wszystko dziala nie placzcie albo obejscie sobie zrobcie ja pierdziele panikujecie jak by byl koniec swiata ogarnijscie sie troche i zobaczcie ile tych tematow juz jest mod do roboty bo spamu w pizde

你他媽的

Przetłumacz sobie tak bo to do ciebie

Opublikowano

znalazłem na to sposób (jak nie pathować metka) robimy plik w notatniku w folderze metin2 i wpisujemy w nim metin2client.bin i zapiujemy plik pod nazwą metin2.bat i odpalamy z tego pliku

Opublikowano

W końcu koniec ze spamem. Wydaje się, że koniec z "haxami" na metin2 pl ale tak czy siak da się to obejść. Wiem z doświadczenia , że w grach które używają HackShielda czy Guarda i tak mozna uzywać wspomagaczy ^.^

Opublikowano

Wiecie co to własnie dobrze że wprawadzili "hackshield"!!

wkońcu będziemy mogli Sobię pograć bez cheaterów :))))

a instalka z marca nic Ci nieda i tak Ci się pobiorą aktualicację :)

Pozdrawiam was:*:****:*:*:*

Opublikowano

HackShield to niezwykle dziurawe oprogramowanie na które wszelkie hacksy robi się z ogromną łatwością. Wystarczą podstawowe info.

Gdyby GF się interesowało, to załatwiło by XTrap'a który jest praktycznie nie do przejścia.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

HackShield ... to jest proste jak but zaraz ktos to rozgryzie jak nie ktos z MPC to e*pvp czy jakos tak :P

na cabalu to jest i ... all boty tam dzialaja ale nie gadamy tu o cabalu ;p

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

No kurwa jest sposob nie patchujemy debile metina i odpalamy przez obejscie ktos wyzej napisal jak to zrobic a dla ciemnych polecam szukac na google;. ja pierdole jakie z was nie ogary kurwa

你他媽的

Przetłumacz sobie tak bo to do ciebie

Opublikowano

Wiecie co to własnie dobrze że wprawadzili "hackshield"!!

wkońcu będziemy mogli Sobię pograć bez cheaterów :))))

a instalka z marca nic Ci nieda i tak Ci się pobiorą aktualicację :)

Pozdrawiam was:*:****:*:*:*

Co ty robisz na tym forum?

@top

Zawsze się znajdzie sposób, nie ma co panikować ;)

@UP

Uspokój się.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

A w 4Story jak jest?, każdy hack jaki znajdziesz działa mimo ze jest ten hackshiled,

moje zdanie gówno im to da :D

beztytuu2aaa.png
Opublikowano

Hahaha o kurwa, aż się pośmiałem xDDD

Mi działają wszystkie hacki, które działały przed...

Wystarczy proste obejście...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Pomocnik
Opublikowano

@up Po prostu hack Ci się nie włączy, lub wyłączy się gra.

Opublikowano

@up Po prostu hack Ci się nie włączy, lub wyłączy się gra.

Co mi się wyłącza?! WTF?! xD

Wszystkie hacki mi działają!

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Z tym nie ma problemu...

W WarRocku też jest Hackshield i co?

g**no :D Dziwnym trafem spora część osób hackuje...

Z metinem nie będzie żadnego problemu.

Osoby ,które używają obejścia mają zero zmartwień :)

Masz Odwagę?

Pomogłem?

Nie dawaj 5 ani + !! Poprostu podziękuj :)

8275385.jpg

18706.png

Opublikowano

Widac, ze ogarnieci jestescie, takie niby hackshieldy, gowno robia, to samo z PUNKBUSTER, jest to program chyba w kazdej grze, powiedzmy np counter strike, ma na serwerze punkbustera (PB to program w rodzaju wykrywacza cheatow, i odrazu kicka Cie z serwera) to nic nie daje, no chyba ze na jakies multihacki z v. 0.1

jak już masz coś dać to daj minusa..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...