Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób Na Hackshielda

KingSP1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daj + jak sie podoba

Witam Popatrzylem Sobie na Pliki jakie Ten hackShields Pobiera I znalazlem Rozwazanie jak go usunac[Hacki Sprawnie Dzialaja]

1. Usuwacie Folder o nazwie "hshield" "temp" i Plik "metin2torrent.config" Z głownego folderu metina

2.Kopiujecie cala zawartosc Paczki anty-shielder do glownego folderu metina Podmieniacie Pliki i otwieracie gre przez Plik "AntyShielder". Plik Mozecie wypieprzyc to tylko informacja Dodana do instalatora

3cieszycie Sie hackami jak nigdy!

Podoba Sie daj + MH Itd dzialaja jak nalezy nie wiem jak z expbotem

Uwaga Dzis Dodana Wersja z Instalatorem Jesli nie masz winrara to Mozesz skorzystac z tej wersji

Download [Anty-Shielder z instalatorem]

http://www.speedyshare.com/files/22394964/Metin2_PL_Anty-shielder_v_1.0.exe

Po zainstalowaniu AntyShieldera z instalatorem Pojaki sie folder "Metin2PL_Anty-Shielder" i z niego kopiujecie pliki do glownego folderu metka i nadpisujecie

Download[Anty-Shielder]

http://www.speedyshare.com/files/22387293/Anty-Shielder_MegaPack.rar

Skan

http://www.virustotal.com/pl/analisis/7b93b39422bc06f065af5060fd9f91115a7f7de2aaeff04056adcc9d8084ce2c-1273602241

Skan [wersja z instalatorem]

http://www.virustotal.com/pl/analisis/2cbdb171cb8d5ab237734ed2a7995ba52a9a5f9782f2381289c852f871d0b25b-1273655481

Sposób na HACK SHIELDA! METIN2

@EDIT

UWAGA

Działający ExpBor Znalazlem wersje dzialajacego expbota Musiscie go tylko zainstalowac i mozecie na naim grac bez zadnych obejsc

LINK do Downloadu z tym EXPBOTEM!

Najnowszy(Dziala na nim DropHack i xAngelBota 2.6)

EasyMetin2 Najnowszy

+ Mod kamera działający na Najnowszej Aktualzacji

Mod Kamera

Opublikowano

niewiem czy tak mozna tez robic teraz, ale ja poprostu usuwalem caly folder hackshield i odpalalem normalnie metina i wszystko dzialalo

Opublikowano

@UP

Szczerze mówiac dopiero jak napisales post tutaj to zobaczylem ten zolty napis.Twój zaraz przetestuje

Dziala expbot na twoim ? Ja na swoim sprawdze jutro

Spoko zrobione a niezle wykombinowalem?

Sposób na HACK SHIELDA! METIN2

Opublikowano

A ja wam powiem ze jestescie zalosnymi dzieciakami, ktore przez to ze nie potrafia same grac musza niszczyc rozrywke innym

Mam w dupie co o mnie sadzicie bo nie zalezy mi na opini dzieci-botow.

Jak nie umiecie grac w m2 bez hackow to wyjazd grac w tibie.

Opublikowano

CherryMT2 nie podoba ci się cos to spadaj z tego forum nikt o tobie tu nie będzie pamietał takie coś zachowaj dla siebie jeśli chcesz nadal być naszym usem !

Super TuT plus ! do podpięcia jestem za !

Tylko przed nazwa tematu powinien być [TuT]

Opublikowano

I tak nie dziala usunolem to wszystko i nic... pisze czy chcem klikam przerwij i wylacza klikam ok. to shield hacka pobiera;/

Pozdrawiam wszystkich Hombre...

Opublikowano

King dobrze gada , wszystko działa LUX ;] a i cherry jak piszą na górze gdybyś chciał widzieć to , to forum jest do wrzucania hacków botów itp. przynajmniej ten dział ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pobrany, przetestowany i działa prawidłowo.

Myślę jednak, że docelwo trzeba będzie sprawić narzędzie, które będzie oszukiwało HackShielda tak by działał, ale żeby można było korzystać z ulepszaczy. Podejrzewam, że prędzej czy później działanie HS będzie wymagane do uruchomienia gry. Oczywiście na razie nie ma co się tym przejmować, ale... Wystarczy aby wprowadzili by HS raportował swoją aktywność w momencie uruchomienia gry, a odpowiedni skrypt na serwerze sprawdzał, czy gracz będący online ma raport z HS'a - jeśli nie to ostrzeżenie lub ban.

Opublikowano

Posłużę się przykładem niemieckiego metina na którym HS jest od dawna. Jak dotąd działa na tej samej zasadzie co na PL. Na UK to samo.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

hehe Andrzejt17 jak zwykle o ExpBOT-ach ale w końcu jesteś w tym najlepszy ^^

@topic masz wielki + za ten sposób ^^

2rc8k5i.png

Opublikowano

Jest plik AntyShielder, który odwołuje się do pliku metin2client.bin więc działa jak tradycyjne obejście.

Opublikowano

Pytanie dzisiaj byl nowy patch i nie da sie polaczyc z gra bez pobrania go ... Co mam zrobic zeby zagrac skoro usunelem wszystko ? torrent itp ?

叶是白痴

Opublikowano

am proble, bo w moim folderze z metkiem nie ma

"hshield" Plik "metin2torrent.config", no a jak nie usune tych folderów to jak wlączam to obejście to sie nic nie wlącza

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przykro mi sposób już nie działa, pojawia się taki sam problem jak przy obejściu - nie łączy z serwerem. Moim zdaniem do kosza i szukamy wałka na HS dalej... :-/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Trudno przynajmniej ominelem I Faze Hs. @UP w bat jest najlatiwej moge tez w autoit bo umiem

@Edit

Pewnie pozmieniali IP serwerów

Opublikowano

Trudno przynajmniej ominelem I Faze Hs. @UP w bat jest najlatiwej moge tez w autoit bo umiem

@Edit

Pewnie pozmieniali IP serwerów

Tu nie chodzi o IP. Serwer nie akceptuje połączeń klientów, którzy mają starszą wersję pliku metin2client.bin niż przed wdrożeniem HS ;]

@donw - ano nie.

Pasjonat
Opublikowano

Pieknie THX.

Ale powiedz mi czy dalo by sie jakos zrobic aby kamera mod dzialal bo w nim fajny SH ktory widac ze sie atakuje bo w tym co naormalnie uzywam co w osobnym oknie co funkcja DH jest to nie widac jak sie atakuje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...