Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MetinPvP [VPS] [PvP]

BazyliszeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I przy okazji w butach Qilina nie można by zmniejszyć bloku o parę procent? jest go 53%, postaci hitujące tracą sporo na tym :/

Mówiąc o balansie mam na myśli cały ekwipunek. ;)

• Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mówiąc o balansie mam na myśli cały ekwipunek. ;)

Aa to tak będziesz balansił, myślałem, że będziesz się bawił tylko mocą skili :P

Opublikowano

Aa to tak będziesz balansił, myślałem, że będziesz się bawił tylko mocą skili :P

Nie no, chce to od początku do końca dopracować..

Opublikowano

Nie no, chce to od początku do końca dopracować..

Powinni się od Ciebie wszyscy technicy uczyć jak się serwy robi :)

To jak już będziesz się bawił, to pewnie by się trochę więcej hp przydało, żeby pvp nie było na serię skilli i żeby wojny jakoś szły

Opublikowano

Powinni się od Ciebie wszyscy technicy uczyć jak się serwy robi :)

To jak już będziesz się bawił, to pewnie by się trochę więcej hp przydało, żeby pvp nie było na serię skilli i żeby wojny jakoś szły

Znaczy.. myśle aby wzorować się na jakimś serwerze na którym jest zrobiony balans bo jeśli o to chodzi to jestem troszkę tępy..

ItemShop czy Dotacje na Serwer ?

Win Dotacje :P

Też chciałem dotacje.. Nikt nie będzie poszkodowany :)

Opublikowano

@DarnoczeG

Gdzie mogę się z tobą skontaktować ?

PS. Balans już jest ?

przeciez ty napisales ze wojownicy i sury sa za mocne a to dagger jest ponad stawke ;DD o czym ty pierdolisz, balans jest ale jak sie nie potrafi grac to bedzie sie plakalo

Opublikowano

przeciez ty napisales ze wojownicy i sury sa za mocne a to dagger jest ponad stawke ;DD o czym ty pierdolisz, balans jest ale jak sie nie potrafi grac to bedzie sie plakalo

Jest jak na starym pl, czyli dobry dagger rozwala wszystko :)

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Która klasa przeważa w pvp? I nie pisać, że jest balans bo takie coś nie istnieje. :)

Lecz można zniwelować różnice tak że nie będzie ona zbyt widoczna i każda klasa będzie miała przewagę.

Nie pytajcie o balans bo potrwa chwilę zanim to zrobimy. Mogę napisać że mamy ogólny zarys..

Opublikowano

coś jest zjebane z tym pobieraniem z mega.

na 3 przeglądarkach pobierałem i przy wypakowaniu połowy plików nie wypakowuje, wyskakuje komunikat, że plik taki i taki jest uszkodzony.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

coś jest zjebane z tym pobieraniem z mega.

na 3 przeglądarkach pobierałem i przy wypakowaniu połowy plików nie wypakowuje, wyskakuje komunikat, że plik taki i taki jest uszkodzony.

Próbowałeś otworzyć programem 7zip ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...