Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MetinPvP [VPS] [PvP]

BazyliszeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kuźwa jak strace itemy to tam więcej nie wchodze !! ^^

no co ? człowiek pierw miał problemy z clientem a jak już jest dobrze to wyłączają nagle serwer

• Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

znow placzem dostali roske na magie i uwaga uwaga dagger bije 3.5k w bm z ochrona

bm w daggera bije 3k sferka

z*******y balans ;D

https://www.youtube.com/watch?v=qkUVToIfrKg&feature=youtu.be

Balans? Body ssie, mental ssie, dagger ssie, archer ssie (może na wojnach znajdzie zastosowanie), smok jest okej, WP lepszy, healer kosi wszystkich. Healer kosi wszystkich, bo BM jest bogiem. Ja BM-em, któremu do maxa brakuje 4k HP potrafię wziąć 3 leczących się co 2 sekundy healerów i wygrać.

Ale i tak serwer lepszy jak Castios.eu, widzę, że @1373230489-U611928.pngNukey w temacie siedzi, niech to przeczyta.

Opublikowano

Balans? Body ssie, mental ssie, dagger ssie, archer ssie (może na wojnach znajdzie zastosowanie), smok jest okej, WP lepszy, healer kosi wszystkich. Healer kosi wszystkich, bo BM jest bogiem. Ja BM-em, któremu do maxa brakuje 4k HP potrafię wziąć 3 leczących się co 2 sekundy healerów i wygrać.

Ale i tak serwer lepszy jak Castios.eu, widzę, że @1373230489-U611928.pngNukey w temacie siedzi, niech to przeczyta.

Jak zrobię te ulepszenia to myślę że wszystko się ustabilizuje.

Opublikowano

Jak zrobię te ulepszenia to myślę że wszystko się ustabilizuje.

Właśnie przed chwilą się zalogowałem po wywaleniu (przerwa?), dmg mi spadło. Chyba już jest ok, ale dmg bm-a troszkę bym jednak podniósł - mental mnie ciśnie na luzaku, to dziwne zważyszy na ochronkę.

Opublikowano

body bije we mnie wirem 4k, + 2k combo ja w niego głownym skillem bije po 3.5k czy to jest logiczne? kazdy inny skill 2k, tyle co jego combo ;D dagger 6k chmura + 3.5k zasadzka + 3x 3k wirek pozdrawiam gorąco, ogolnie to robie juz wp bo bm to scierwo ktore nic nie ugra ;)

Opublikowano

Właśnie przed chwilą się zalogowałem po wywaleniu (przerwa?), dmg mi spadło. Chyba już jest ok, ale dmg bm-a troszkę bym jednak podniósł - mental mnie ciśnie na luzaku, to dziwne zważyszy na ochronkę.

Poczekaj, skończę eq to wtedy będziemy rozmawiać o reszcie.

Opublikowano

wypowiedz czupakabry "pracujemy nad tym" po prostu sluchacie placzkow ktorzy nie potrafia grac bodym czy wp ktory moze zgniesc bma w pvp nawet bez roski ;) nerf roske na wartosc ataku w takim razie bo daje za duzo :)

Opublikowano

body bije we mnie wirem 4k, + 2k combo ja w niego głownym skillem bije po 3.5k czy to jest logiczne? kazdy inny skill 2k, tyle co jego combo ;D dagger 6k chmura + 3.5k zasadzka + 3x 3k wirek pozdrawiam gorąco, ogolnie to robie juz wp bo bm to scierwo ktore nic nie ugra ;)

BM troszkę słaby jest po zmianach. Przed apdejtem kosił konkurencję, teraz ze sferki biję 3,5k zamiast 7. Przy 16k HP max to troszkę słabo. Mam full ludzi, inta i zręki.

Poczekaj, skończę eq to wtedy będziemy rozmawiać o reszcie.

Wiem, Czupa. Piszę z Tobą w grze, ja to ten BM z nickiem zaczynającym się na duże "i".

Opublikowano

oo nieee tylko nie jakieś sety ^^

jak ja tego gówna nie lubie, a swoją drogą to najlepszy serwer jaki do tej pory widziałem na mpcforum

Pozdrawiam :)

Opublikowano

oo nieee tylko nie jakieś sety ^^

jak ja tego gówna nie lubie, a swoją drogą to najlepszy serwer jaki do tej pory widziałem na mpcforum

Pozdrawiam :)

Spokojnie, tylko set na 105. Wszystko co jest w standardach. :)

daj znac jak dodasz set na 105 to przetestuje bma wzgledem bodziaka ktorego zrobilem 

Już ;)

Opublikowano

Na serwer wejdę z ciekawości zobaczyć jak wygląda, jaka atmosfera wprowadzona przez Administrację.

Dla mnie fajny pomysł z tym VPS, lepiej tak, a nie żeby leżał. Trochę graczy będziesz miał. 

Do zabawy i na nudę, na pewno dobry serwer.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

dodatkowe 5% abs w zbroi zrobiło z bm totalne gowno tak jak podejrzewalem, poprosze o dodanie roski 30% na magie, lub 100% abs na sure w tarczy poniewaz mental bije 3x wiecej niz bm, z*******y balans (a moze balas?)

Opublikowano

Przestańcie w końcu płakac jaki to ten BM jest słaby czy dobry.. Każda klasa ma swój dmg i BM ma być wytrzymały a nie posiadać ogromny DMG....

Opublikowano

Przestańcie w końcu płakac jaki to ten BM jest słaby czy dobry.. Każda klasa ma swój dmg i BM ma być wytrzymały a nie posiadać ogromny DMG....

tzn wieksze hity od mentala i dagger uznajesz za wytrzymalosc? bo obie te postacie bije wiecej niz sura w owego bma z ochronka, body wirem w sumie tez przewyzsza dmg sfery nie wspomne o jego combo ktore bije wiecej niz ogniste duchowy czy mroczne

Opublikowano

Body jest od przeszywki.... WP wystarczy rozproszenie i BM nie ma szans. A co do mentala ze skilli to moim zdaniem tez ma przeszywke.. A dagger jak dagger. Jest to zabójca ktoymi tak cięzko ze skilli trafić. (zasadzka i szybki atak) także nie widze problemu i powodu Waszego do płaczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...