Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MetinPvP [VPS] [PvP]

BazyliszeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co miałbym się bawić ? Może się coś zbugowało..

Graczy przeważnie jest do 60.

Jak zawsze jeden drobny błąd i wielkie zło. Serwer nie jest pod hajs. Administrator sam go postawił za własne pieniądze i dalej nad nim pracuje. Co kogo obchodzi, że gotowiec? Mnie jako normalnego gracza? Nic... Dla mnie i dla reszty powinno liczyć się to że poprawki i udoskonalenia są wprowadzane jak najszybciej tak jak i eliminacja błędów. Jestem chyba jedną z nielicznych osób, które potrafią coś docenić a nie tylko słać hejty. :D

• Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No niestety ale serwer już spadł na dno ponieważ kłania się eq navi. Ninja lata z łukiem na 55lv a wali po 70k a chociaż mam perf eq. Niestety odchodzę bo serwer zszedł na psy. A kto zapyta kto to taki to nick ICaluS.

Opublikowano

No niestety ale serwer już spadł na dno ponieważ kłania się eq navi. Ninja lata z łukiem na 55lv a wali po 70k a chociaż mam perf eq. Niestety odchodzę bo serwer zszedł na psy. A kto zapyta kto to taki to nick ICaluS.

To raczej nie navi tylko bug. Owszem rozdaja bronie slabsze do wygladu, ale bez bonusow

Opublikowano

Co można powiedzieć o serwerze... Gra na nim od 30 do 80 osób w końcu to pvp nie było na nim żadnej reklamy itp. Lv wbija się na psach (max 105) dropią z nich również kostiumy fryzy co jest fajne i pozwala to na unikatowy wygląd. Eq pvp robi się w max 2/3h łącznie z klasówkami. Wszystko jest za 0 yang więc nie trzeba się martwić o pieniądze. Ogółem wbić zrobić eq w parę chwil i się bić jak na serwer pvp przystało. Administracja widać, że obecna ponieważ organizują konkursy ox lub raz po raz ześlą kilka riperów w m1 dla zabawy. Moja ocena? Jako normalny gracz, który nie ma wygórowanych oczekiwań ocenił bym ten serwer 9/10. Typ to pvp i tak jest i w grze. Navi? Może i jest lecz ja się z tym nie spotkałem. Podobnież dzisiaj ma być update i wiele wiele się zmieni zobaczymy i trzymam kciuki. Nic więcej tylko polecić. :) Taki właśnie serwer mi się podoba i z miłą chęcią będę starał się pomagać gdy tylko znajdę czas.

Opublikowano

Strona i gra off. Wiem że miała być przerwa techniczna gdzieś z 5h ale to było wczoraj więc może wypowie się ktoś z Team serwera dlaczego teraz off ?

Robią drugi projket pod inną nazwą więc temat można zamknać.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Dziś odbędzie się Beta nowej odsłony serwer !!!!!!!!!!!  Więcej informacji będzie na Forum .

Forum , Strona etc będzie zmieniona Przed Oficjalnym Startem .

Forum Będzie Online około 21:30  ....

Aktualny Adres Forum : http://www.metinpvp.pl/forum/

Pozdrawiam [HA]Loska

Opublikowano

Dziś odbędzie się Beta nowej odsłony serwer !!!!!!!!!!!  Więcej informacji będzie na Forum .

Forum Będzie Online około 21:30  ....

Aktualny Adres Forum : Www.MetinPvP.pl/Forum

Pozdrawiam [HA]Loska

Errory:

• Ten link (www.MetinPvP.pl/Forum) - 500 Internal Server Error
  • Stary link (www.metinpvp.pl/forum) - 404 Not Found

A dobra nie doczytałem, że od 21:30. Można jakieś info odnośnie tego, co będzie, co się zmieni?

Opublikowano

Wszelkie Info o serwerze pojawi Się na Forum Serwera :)

Zapraszam na Forum o 21:30

[HA]Loska

Opublikowano

O kurcze. Czyzbyscie ogarneli balans na bardzo zadowalajacym poziomie, ogarneli co trzeba i ruszali od nowa? Wbijam zobaczyc :v

Opublikowano

Serwer jest na Nowych Plikach :) ale tak jak mówiłem UP  więcej na Forum !

Planowana Beta dla 20 - 30 osób !!!!

Opublikowano

Zwazajac na to, ze forum ruszy dopiero o 21:30 to chyba dopiero wtedy sie wszystkiego dowiemy :P

Klienta trzeba bedzie pobierac nowego? Jak tak to skad?

Opublikowano

Serwer jest na Nowych Plikach :) ale tak jak mówiłem UP  więcej na Forum !

Planowana Beta dla 20 - 30 osób !!!!

Pierwsze 20-30 osób, które napisze posta "chcę być betatesterem" czy jakiś plan macie na to szerszy?

Opublikowano

1 : Klient Będzie na Naszym Forum podany w odpowiednim poście !

2 : Nie Aby zgłaszać się na Beta będzie post na forum, ale właśnie rozmawiamy o Otw beta Testach :)

3 : Co do plików to nieważne. Ważne żeby nie było takich rzeczy jak na 1szej odsłonie

@Edit

Serwer Jest Medium / Easy ale PVP będzie tak samo rozwinięte jak trzeba :)

Opublikowano

No ja pierdacze! A liczylem, ze wbije sobie zrpbie szybko eq i sie z kims pobije :( Jak dlugo bedzie sie robic eq i lv wbijac jezeli czasu na gre nie mam praktycznie w ogole?

Baj de łej skoro to zupelnie inna odslona serwa to nowa prezka by sie nie przydala? ;)

Opublikowano

Spokojnie wszystko Będzie Dostosowane Tak aby było dobrze :) .

Ogłoszenie od Administracji "Beta Będzie dla 20-30 osób" będzie wyznaczona osoba na Naszym Forum która będzie za to odpowiedzialna .

Opublikowano

Dobrze mi czy innym? :v

I jakie sa szanse na zalapanie sie na tego beta testera? Czasu duzo nie mam, ale jak wygladam za bugami sprawdzam i spisuje najbardziej pierdolowate rzeczy ;)

Opublikowano

Spokojnie wszystkiego się dowiecie w swoim czasie :)

Co do Beta Testerów Będzie Post na Forum !

Opublikowano

Lol Widać udało wam się na tym vps postawić serwer pvp wbiło 50 graczy i nagle medium/easy na tej maszynie stawiają xDD Na pewno full osób na maszynie vps w serwerze medium.... 

Ps: Forum nie działa. 

93240497497637605478.jpg

Opublikowano

Lol Widać udało wam się na tym vps postawić serwer pvp wbiło 50 graczy i nagle medium/easy na tej maszynie stawiają xDD Na pewno full osób na maszynie vps w serwerze medium.... 

Ps: Forum nie działa.

Z tego co mi wiadomo admin planowal kupic cos mocniejszego wiec spokojna twoja rozczochrana :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...