Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MetinPvP [VPS] [PvP]

BazyliszeQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Nie bardzo mi to przypada do gustu, nic nowego nic ciekawego. Tak jak zawsze piszę server ma zachęcać prezentacja w której pokazano 3 ss nie zachęci nikogo. Powodzenia w rozwoju. 

Tu nie chodzi o wyglad lecz gre, serwer postawiony jest, poniewaz serwer vps zakupili i po co ma sie marnowac. Tak jak pisal w pierwszej stronie..

Jesli sie nudzisz wbijaj, zeby chociaz zagrac na moment w ktorym sie nudzisz a nic lepszego do roboty nie masz ;)

Masz rowne szanse w 100% z wszystkimi graczami, chyba ze bazyliszek da komus navi, w co watpie (navi chyba tak to sie pisalo xD)

Opublikowano

Tu nie chodzi o wyglad lecz gre, serwer postawiony jest, poniewaz serwer vps zakupili i po co ma sie marnowac. Tak jak pisal w pierwszej stronie..

Jesli sie nudzisz wbijaj, zeby chociaz zagrac na moment w ktorym sie nudzisz a nic lepszego do roboty nie masz ;)

Masz rowne szanse w 100% z wszystkimi graczami, chyba ze bazyliszek da komus navi, w co watpie (navi chyba tak to sie pisalo xD)

Nie będzie. ;)

­Nie bardzo mi to przypada do gustu, nic nowego nic ciekawego. Tak jak zawsze piszę server ma zachęcać prezentacja w której pokazano 3 ss nie zachęci nikogo. Powodzenia w rozwoju. 

Po co więcej? Napisałem to co chciałem napisać i tyle.

Opublikowano

Wszystko to co na PL jest?

szarfy?

alchemia?

system zwierząt domowych?

kostiumy z możliwością bonowania? 

kryształy energii? 

itd.

Opublikowano

Dodałbym 150 level oraz EQ na 149 i 150 (na 150 wypadała by np 20% na ulepszenie) w koncu klimat jak na PL :) tak urozmaicić to.

@top a na serwerze chyba zawitam jak nie będę miec co robić.

Opublikowano

To jest serwer typu pvp a nie "piechdol sie z eq jaka temidzie".

I bardzo dobrze, ze jest wszystko jak na plu bez zadnych innych durnych setow i leveli, lepszego balansu niz tego PLowskiego w pvp zapewne nie da sie zrobic.

I co ze zmiana skilli?

Opublikowano

Pomysł na serwer jest okej, ale czy serwer będzie stabilny? Liczę na brak cofek, drophacków, offtime-ów, całkowitego i ostatecznego OFF. Co z reklamą?

Opublikowano

Serwer na vps do zabawy ;) fajny pomysł nawet. Dużo osób narzeka właśnie że pełno nowości itd a vps starczy spokojnie na taką liczbę osób :D powodzenia i może wejdę jak znajdę chwilkę zobaczyć jak się prezentuje 

Opublikowano

Zagram, brakuje mi właśnie servera pvp na które wchodzisz i się bijesz :)

Na ss nie widać szpona u handlarza.

Postaram się dodać aby był na starcie.
Opublikowano

to jest serwer w stylu hamachi ? lub czymś zbliżonym do hamachi ? na vps chyba dużo ludzi nie wejdzie choć zależny to od vps

Może ze 100 osób będzie bez lagow... Zobaczymy.

@morjaN start dziś o 18 :)

Opublikowano

To mi się podoba! Wchodzę i się pizgom xD w sam raz serwer dla ludzi co pracują, studiują, uczą się i nie mają czasu na siedzenie po 12h przed kompem żeby lvl wbić xD

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...