Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W common/tables.h trzeba w tej strukturze:

typedef struct SRefineMaterial

w "int count" zmienić na "short count" -- (problem z ulepszaczami(3)  bez tej zmiany  // wyświetla ulepki z kosmosu nie zgodne z tymi z navi)

Bynajmniej u mnie był z tym problem . 

7plz01.jpg

Opublikowano

Hype czy to Ty?

Może k***a tak, może k***a nie hehe

Przyjacielu, to powiedz jaki a poprawie, nie chcę mi się przeglądać wszystkiego xD

Zmieniles kilka nie tych rzeczy co trzeba (bItemCount chyba, nie pamietam juz teraz).

Opublikowano

Może k***a tak, może k***a nie hehe

Zmieniles kilka nie tych rzeczy co trzeba (bItemCount chyba, nie pamietam juz teraz).

Bardzo możliwe, że coś jest niepotrzebne, ale proszę o wskazanie, skoro piszesz, że błędy.  :yay:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

­

short = 

ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Data too long for column 'username' at row 1 (query: INSERT DELAYED INTO command_log (userid, server, ip, port, username, command, date ) VALUES(2, 999, '192.168.0.23', 1, 'Pandi', 'i 71085 444', NOW())  errno: 1406)
Opublikowano

ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Data too long for column 'username' at row 1 (query: INSERT DELAYED INTO command_log (userid, server, ip, port, username, command, date ) VALUES(2, 999, '192.168.0.23', 1, 'Pandi', 'i 71085 444', NOW())  errno: 1406)

wtf? xD

Opublikowano

Emmm co ma max yang do zniesienia limitu stack?

W błędzie jest informacja, że login (username) jest dłuższy niż pozwala na to tabela.
Opublikowano

On chyba nie jest Polakiem :D

Wiem, ale ja się nie będę dostosowywał się do niego :f Rozumiem, jakby forum było anglojęzyczne to ok, ale tak to mam wyjebane xD Niech używa google tłumacza  :yay:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wszystko pięknie działa na int :P ani jednego błędu

Po co męczyć sprzęt rezerwowaniem 32 bitów pamięci skoro wykorzystuje się najwyżej 12 i to rzadko kiedy. Potem będą lagi, bo binka obsługuje 1 GB ramu, a tu w pierwszym mieście 900 MB zajęte przez głupie pisanie zmiennych.
Opublikowano

Po co męczyć sprzęt rezerwowaniem 32 bitów pamięci skoro wykorzystuje się najwyżej 12 i to rzadko kiedy. Potem będą lagi, bo binka obsługuje 1 GB ramu, a tu w pierwszym mieście 900 MB zajęte przez głupie pisanie zmiennych.

Tyle ci powiem:23244020168816670282.jpg

arezzo2_podglad3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...