Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Transarctica

Galador256

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogę dostać się na serwer. Zrobiłem wszystko tak jak na forum pisze, na singlu mi wszystko działa, a gdy wchodzę na serwer wyskakuje : Forge Mod Loader could not connect to this server The mods and versions listed below could not be found They are required to play on this server : -camping : CAMP_VERSION

mod_RoadWorks : 1.8.0

Railcraft : 8.4.0.0

MineTweaker3 : 3.0.9B

DragonsRadioMod : 1.6.0

pamharvestcraft : 1.0

mod_LATL : 1.9

FlansMod : 4.1.1

TC : 4.1.4_024

EnviroMine : 1.1.89

Proszę o waszą pomoc, gdyż mnie i kolegę zaciekawił ten serwer i chcemy tam zagrać, gdyż lubimy takiego typu serwery ;)

Myślę, że pomogłem jeśli tak daj +

76561198037263640.png

Opublikowano

Pone, sa problemy ze strona. Nie wysyła haseł itp. na poczte na wp.pl.

Ja hasla nie pamietam, a probowalem wyslac sobie 2 dni temu ...

Tak, nie doszlo nic,a probowalem kilka razy :p

Opublikowano

Nie mogę dostać się na serwer. Zrobiłem wszystko tak jak na forum pisze, na singlu mi wszystko działa, a gdy wchodzę na serwer wyskakuje : Forge Mod Loader could not connect to this server The mods and versions listed below could not be found They are required to play on this server : -camping : CAMP_VERSION

mod_RoadWorks : 1.8.0

Railcraft : 8.4.0.0

MineTweaker3 : 3.0.9B

DragonsRadioMod : 1.6.0

pamharvestcraft : 1.0

mod_LATL : 1.9

FlansMod : 4.1.1

TC : 4.1.4_024

EnviroMine : 1.1.89

Proszę o waszą pomoc, gdyż mnie i kolegę zaciekawił ten serwer i chcemy tam zagrać, gdyż lubimy takiego typu serwery ;)

Gdybyś zrobił wszystko dobrze to by Ci działało. Prawdopodobnie uruchamiasz w menu startowym niewłaściwą wersję.

images.jpg

Opublikowano

Gdybyś zrobił wszystko dobrze to by Ci działało. Prawdopodobnie uruchamiasz w menu startowym niewłaściwą wersję.

Jestem pewny, że uruchamiam dobrą (poprzez paczkę pobraną) Może macie złe wersje modów które nie są kompatybilne z wersją, bo ja mam wersje 1.6.4 i wszystkie mody.

Myślę, że pomogłem jeśli tak daj +

76561198037263640.png

Opublikowano

Rzecz w tym, że innym osobom działa. Sprawdz czy na pewno zanim wgrasz paczke usuwasz cały katalog minecraft i instalujesz gre od nowa.

I jeszcze jedno. właściwa paczka jest NA FORUM - w dziale Transarctica

images.jpg

Opublikowano

2n852sw.png

Frakcja Braterstwo rozwija się i pozyskuje nowych członków! W ostatnim czasie serwer odnotował spore zainteresowanie, co pozwoliło w samym tylko kwietniu zdobyć ponad 150 PLN na jego dalsze funkcjonowanie. A wkrótce otwieramy III Edycję innego naszego serwera, na który spora ilość graczy nie może się już doczekać! Jednym słowem idziemy od sukcesu do sukcesu (w porównaniu z innym serwerami).

images.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...