Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Transarctica

Galador256

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu caly czas 0/20 dobrze widzę ?

Ja chciałem wbić ale sam nic nie moge zrobić :D pewnie takich jak ja jest wielu ale ktoś mnie(nas) musi dodać do miasta czy tam kolektywu bo ja chciałem kacapem zostać :)

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ja tez bym wtedy wbił z kumplami i zalozyl frankcje .

Nick w mc: Wiedzmin14   Założyciel gildii: Biale Wilki / Stronghold

Założyciel severa Imperial Lands I /II /III

Opublikowano

2hydix0.png

Żywność nie jest walutą. Waluta występuje w postaci wirtualnej (stan konta) ale jest przeliczalna na podstawowe produkty żywnościowe. Waluty znajdującej się w obiegu nie ubywa, wręcz przeciwnie. Oprócz tego każda stacja ma swój budżet. Za posiadane środki kupuje od graczy różne zasoby, np sztaby żelaza i stali albo węgiel. Sprzedając natomiast swoje produkty stacja zarabia. Cykl waluty jest zamknięty, a zapotrzebowanie na towary wymusza stały obieg. Jest to nasz autorski, unikalny system ekonomiczny, którego nie zdążył jeszcze nikt ukraść - jak to wcześniej bywało z innymi naszymi rozwiązaniami.

Mała ilość graczy wynika z dwóch czynników:

- Serwer jest bardzo trudny, przez to że dość realistyczny (temperatura, obciążenie, głód, pragnienie itd). Ludzie przyzwyczajeni to typowych serwerów nie potrafią lub nie chcą się tu odnaleźć i rezygnują.

- Ludzie wchodzą pojedynczo, a ponieważ nie ma nikogo, wychodzą.

Proponuję zapisać się na naszym forum i umówić z innymi na wspólne granie.

images.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niektóre screeny może i ciekawe, ale opis już nie. Dużo tekstu, żadnych wyróżnień, tego nie chce się nawet czytać. Prezentacja nie zachęca do zagrania na serwerze. 

8040135eb3.png

Profesjonalny serwer Minecraft

SV + Gildie 1.7.x |

IP: mc.mefarius.eu

Serdecznie zapraszamy!

Opublikowano

Niektóre screeny może i ciekawe, ale opis już nie. Dużo tekstu, żadnych wyróżnień, tego nie chce się nawet czytać. Prezentacja nie zachęca do zagrania na serwerze. 

Dziękuję za opinię. Jednak nie bardzo Cię rozumiem. Nie przeczytałeś opisu serwera bo Ci się nie chciało, ale spodobały Ci się screey. Równocześnie stwierdzasz, że serwer nie jest godny uwagi. Zdradź proszę, na jakiej podstawie powstała Twoja ocena, bo bardzo mnie to intryguje. Twój wpis wygląda jak zwykły spam i nic poza tym.

images.jpg

Opublikowano

Widzę, że czytanie ze zrozumieniem u ciebie leży. Nigdzie nie napisałem, że tego nie przeczytałem, a że takiego opisu czytać się nie chce. Są to 2 różne kwestie. Jeżeli elementarnych umiejętności nie nauczono cię w szkole to przykro mi bardzo, ale ja nie będę nadrabiać twoich zaległości za kogoś. Także w kwestii spamu radzę dokładnie przeczytać regulamin pod kątem tego zagadnienia, podobnie jak "odświeżania tematu", bo zarówno w pierwszym jak i drugim przypadku znajomość praw rządzących tym forum jest dla ciebie obca lub sam sobie definiujesz regulamin, a to jest błędne.

Widzę, że nie myliłem się co do wystawiania opinii na temat twojego "śmiesznego" serwera. Idąc twoim tokiem uznawania czegoś za "spam" powinieneś w takim razie otrzymać z 20 warnów jak nie więcej. Pod większością publikacji konkurencji wystawiasz opinię, która jest niezbyt konstruktywna. Oceniasz większość prezentacji negatywnie, a twoja kwalifikuje się w stali 1-10 na marne 4. Marne rezultaty da ci wystawianie negatywnych opinii konkurencji jeśli sądzisz, że na twój "śmieszny" serwer wejdzie rzesza ludzi.

A propos spamu, chyba lubisz wszystko uznawać za spam i zgłaszać moderatorowi, czyż nie ?  

Rzucając komuś kłody pod nogi samemu można się potknąć. Zapamiętaj to. Tym zakończę pisanie wiadomości w tym temacie.

8040135eb3.png

Profesjonalny serwer Minecraft

SV + Gildie 1.7.x |

IP: mc.mefarius.eu

Serdecznie zapraszamy!

Opublikowano

@up: Przeczytałem trzy pierwsze zdania Twojej wypowiedzi. Dalej nie chciało mi się czytać tego bełkotu o niczym. Widzę że spamujesz w moim temacie zamiast wyrażać konstruktywną krytykę. Proszę Cię więc o zaprzestanie wypowiadania się tutaj w taki sposób.

images.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...