Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

smite na steamie

Szugones

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja właśnie nie wiem czy się cieszyć czy nie, strasznie nie lubię się logować na Steam'a, sam nie wiem czemu, długo się loguje, i w ogóle tak wolno, a kiedy wchodzę w Smite to raz dwa "play" i się włącza.

Opublikowano

Godziny niby też będą? Wątpię aby to gdzieś dotychczas zapisywali

Godziny będą naliczane na nowo, od momentu zainstalowania smite na steam :v

Opublikowano

Dodatkowo nie sadze by ktoś w dzisiejszych czasach nie wiedział o Smite, tylu youtuberów i streamerów w to maniaczyło przez 6 miesiecy że tylko osoba co była na bezludnej wyspie przez ostatni rok może o niej nie wiedzieć, nie zmienia to jednak faktu że przez pierwszy miesiąc będzie napływ graczy bo to jest na steam to warto looknąć,  jest na steam to jest lepszy dostep albo po prostu sobie odświeżyć gierke jednak wątpie by nagle grało w nią miliard osób zwłaszcza po 2 miesięcznym pobycie na steam. Nie mówie że smite zły nie jest, bo nie jest, jednak rewelacji też tutaj nie uświadczymy poza paroma aspektami co daja tej grze to coś, a ludzie są jacy są coś nowego ? ok lookne to nic ze grałem moze sie cos zmienilo pierwsze 2 tygodnie ? mega ludzi potem tylko ci co faktycznie chca w to grać czyli niewiele i od tego czasu będzie systematycznie wzrastać popularność tej gry na steam.

76561198013232167.png

Opublikowano

Ja już mam dostęp do Smite na Steam, bo mam key :D

@Edit

A tak wgl. dzięki temu będzie grało kilkatysięcy osób więcej, więc matchmaking się poprawi.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Z jednej strony fajna inicjatywa, a z drugiej średnia. Na myśl o pobieraniu tego... 

Ogółem, może i będzie więcej graczy, ale poziomu gry to raczej znacząco nie zmieni. Mimo wszystko cieszę się, że tytuł idzie drogą rozwoju. 

PS Może jakiś skin Steamowy będzie. :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...