Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

smite na steamie

Szugones

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe, czy zrobią tutaj taki handel skinami jak ma CS :pls:

Wątpię, ale myślę, że pojawi się kupowanie gemów za euro na steamie. ;)

Opublikowano

Wątpię, ale myślę, że pojawi się kupowanie gemów za euro na steamie. ;)

Mój znajomy ma konto na steam z wczesnym dostępem do Smite(za pomocą kluczu rozdawanego przez Hi-rez do testów) - posiada on już taką opcje, więc będzie na 100%.

Opublikowano

A jak to będzie, mam smite zainstalowanego na PC, w folderze innym niż steam, połączy mi pliki, bo średnio mi się drugie pobieranie widzi? :_:

Opublikowano

A jak to będzie, mam smite zainstalowanego na PC, w folderze innym niż steam, połączy mi pliki, bo średnio mi się drugie pobieranie widzi? :_:

Pobierać na nowo niestety :v

Opublikowano

Pobierać na nowo niestety :v

A żeby to...

Będzie możliwość odpalenia gry poza Steamem? W sensie w ten aktualny sposób?

Opublikowano

A żeby to...

Będzie możliwość odpalenia gry poza Steamem? W sensie w ten aktualny sposób?

Nie ma takiej możliwości :v

Opublikowano

Czyli znowu pobieranie pierdolonych 5GB -.-

Gratuluję spierdolinie umysłowej, która to wymyśliła, że plików nie da się połączyć lub odpalić ze starego klienta.

Opublikowano

A moje pytanie brzmi: Czy achievmenty na Steam'ie, będą takie same jak w Smite, a jeśli tak, to czy się przeniosą.

Opublikowano

Czyli znowu pobieranie pierdolonych 5GB -.-

Gratuluję spierdolinie umysłowej, która to wymyśliła, że plików nie da się połączyć lub odpalić ze starego klienta.

w tych czasach 5gb to kilka minut wiec nie widze problemu

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Nie każdy ma neta paredziesiąt mb/s :yay:

Opublikowano

Taki Ty czy ja nie, ale spójrz na to mimo wszystko z większej perspektywy, gdzie nie każdy (choćby niektórzy na wsiach) mają 30 MB/s i wzwyż ;)

Opublikowano

A moje pytanie brzmi: Czy achievmenty na Steam'ie, będą takie same jak w Smite, a jeśli tak, to czy się przeniosą.

Będą one takie same jakie możesz spotkać w grze, po odblokowaniu jednego grając, odblokujesz jednocześnie jeden na steam - ale są one jeszcze w procesie dodawania.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngrawrHarper Ok, natomiast dalej nie znam odpowiedzi na to czy się przeniosą, bo nie widzi mi się wbijanie po raz kolejny dabyl kili, i innych tego typu achievmentów.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngrawrHarper Ok, natomiast dalej nie znam odpowiedzi na to czy się przeniosą, bo nie widzi mi się wbijanie po raz kolejny dabyl kili, i innych tego typu achievmentów.

Osiągnięć nie ma jeszcze na steam - tak jak mówiłam, są w trakcie dodawania, także na to pytanie nie odpowiem :P

Osobiście podoba mi się te całe przeniesienie smite na steam, wyczekuje z niecierpliwością.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...