Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory Medium Server | start edycji: 05.09.2015r godz 19.00 ! exp: 1000x / drop: 60% !

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w godzinach szczytu ponad 200+ onlline... z czego wiekszosc bez multi i active bo resyszybko wchodza....

na vulcanus napierdalaja kilkaset razy dziennie wiec jest co robic...

Opublikowano

PANDORA EVENT
Jeżeli komuś uda się wykopać do końca ze złotej runy 1000 blesow ! Ma możliwość zamiany tego u nas na złotego fenrira. Złoty fenrir zwiększa exp o 30% i jest unikatowym zwierzakiem na naszym serwerze.

Powodzenia w kopaniu !

muonline_fenrir_zloty.png

Opublikowano

licznik rosnie a co najwiejsze sa to ludzie active w wiekszosci a nie 1k online duchow...

no i PK alltime... jebancy czekaja az GR zrobisz i na statach zerowych sie mszcza...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem otóż nie moge wejść do gry dostaje dc po wyborze serwera najlepsze to że wszystko normalnie działało i nagle d*pa także nie mam pojęcia o co może chodzić reinstalowałem gre z 10 razy i nic prosze o szybką pomoc żeby na bonus xp zdążyć :))

Opublikowano
Witam mam problem otóż nie moge wejść do gry dostaje dc po wyborze serwera najlepsze to że wszystko normalnie działało i nagle d*pa także nie mam pojęcia o co może chodzić reinstalowałem gre z 10 razy i nic prosze o szybką pomoc żeby na bonus xp zdążyć  :))

wiekszość wczoraj nie mogla wbic cos tam z serwerownia Glory pisal , od dzis jest juz ok mozna grac.

Zapraszam.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pomoze ktos bo nie moge odpalic gry ;d liveguard mi blokuje a na forum nie mozna nigdzie pisac jakas masakra po co to forum jest wtedy ... mam komunikat checksum error one of the files is currupted. LiveGuard will close your game now....

Opublikowano

Low server wróci?

Mam nadzieję, że wróci, ale nie w wersji gdzie bijesz full staty i kasują sie resy... Może tym razem coś z mniejszym resem i limitem resów z buildami rzecz jasna?

Opublikowano

Pomoze ktos bo nie moge odpalic gry ;d liveguard mi blokuje a na forum nie mozna nigdzie pisac jakas masakra po co to forum jest wtedy ... mam komunikat checksum error one of the files is currupted. LiveGuard will close your game now....

Nie używaj wspomagaczy :)

Próbowałeś ściągać clienta+patcha z wyłączonym antywirusem?

Witam,

Mam problem z serwerem,

http://przeklej.org/file/e3mhYL/Screen.11.01-13.18.-0000.jpg

podaje link do zdjęcia.

Czy ktoś może powiedzieć w czym tkwi problem? chodzi o to,że pasek w grze nie pokazuje ikon jak również klikając "V" nie pojawiają się kratki z miejscem na itemy itd. w "C" nie ma plusów do dodawania Pkt za lvl.

Link do tego nie chce się u mnie otworzyć. Jeśli masz przeźroczyste okna w mu to zapewne spróbuj za aktualizować sterowniki do karty graficznej, no chyba że masz zintegrowaną, bo też przypadki były z tym związane.

P.S. jeśli nie pomogłem wystarczy się zarejestrować na Forum i czekać na cudy widy na aktywacje od administratora, może w dziale Problemy/Pytania odnośnie gry znajdziecie odpowiedź.

Opublikowano

Low server jest w planach ale tak jak pisal Pardas nie w takiej formie jak byl wczesniej, byl to nasz 1 low serwer i troche taki niewypal :) ale czas uczyc sie na bledach. Myslalem nad max 50 resami, kasowanymi statami, i malejacym expem z kazdym resem :) to takie podstawy ile z tego by sie spodobalo nie wiem :) Nie chcemy z tego robic tasiemca gdzie trzeba bylo wbijac 420 resow bo to zwyczajnie strasznie nudzilo.

Tymczasen zapraszam na event na FB :) zostala jeszcze ponad godzina na typowanie i wygranie creditow :)

LINK do Eventu: https://www.facebook.com/211061892268282/photos/a.461438070563995.97498.211061892268282/1047354395305690/?type=3&theater

Opublikowano

A ja mam problem, otoz gdy wlaczam MU pokazuja sie statki itd, lecz wyboru serwera nie ma i nie pojawia sie.

Client ze strony, patch wgrany, dzwieki takze.

Wie ktos moze jak to rozwiazac?

Zapora wylaczona, antywirus tez.

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...