Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory Medium Server | start edycji: 05.09.2015r godz 19.00 ! exp: 1000x / drop: 60% !

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O 12:14 pojawila sie informacja na stronie WOGa ;)

sorry kolego ale czytasz ze zrozumieniem? 

tylko ze takiej informacji na tu nie ma, zacząłem pisać o tym kolo 11 a dopiero po 12 pojawila się informacja (na stronie, na forum o tym była cisza) że nie bedzie włączonych sub vipów, nieskromnie twierdze że to dzięki mnie zmiana decyzji^^ joke.

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sorry kolego ale czytasz ze zrozumieniem? 

Bo takie rzeczy jak event na start wydaja mi sie logiczne ze musza byc prowadzone w rownej rywalizacji ;) zawsze tak bylo.

Opublikowano

tylko ze takiej informacji na tu nie ma, zacząłem pisać o tym kolo 11 a dopiero po 12 pojawila się informacja (na stronie, na forum o tym była cisza) że nie bedzie włączonych sub vipów, nieskromnie twierdze że to dzięki mnie zmiana decyzji^^ joke.

tylko ze tak bylo na poprzednich edycjach rowniez wiec hmmm raczej miales na to zerowy wplyw...

a co do wiekszy % na vipach to wystarczy napisac na post i zawsze ktos sie znajdzie kto pomoze bezinteresownie nawet nieznanej mu osobie...

Opublikowano

a co do wiekszy % na vipach to wystarczy napisac na post i zawsze ktos sie znajdzie kto pomoze bezinteresownie nawet nieznanej mu osobie...

pomoże mu wyprać set? no to jeśli tak to bardzo rodzinnie musi tam być ;p

Opublikowano

szkoda ze w devias na wormsie leci creation i life... i na BK nie odnawia się sama mana, dopiero po zabiciu mooba

Kamienie dropia na wszystkich mapach :)

Opublikowano

A mana nie odnawia się sama ;). Jak z resetowaniem statystyk? Niestety ale eksperyment RF niewypał bo bije po 40 i muszę pomyśleć jak inaczej rozdać punkty żeby to miało ręce i nogi..

Opublikowano

Stary zostaja nie resetuja sie :)

Mnie chodzi o zresetowanie statystyk na stronie Glorasku bo mam problem z RFem który bije mobki po 20-40..Muszę inaczej rozdać staty bo mała szansa że dobije do rr..

P.S Nie dociera mi mail aktywacyjny z forum (ani na interie ani na wp)

Opublikowano

Mnie chodzi o zresetowanie statystyk na stronie Glorasku bo mam problem z RFem który bije mobki po 20-40..Muszę inaczej rozdać staty bo mała szansa że dobije do rr..

na gmail.com odrazu miałem ;)

Opublikowano

Gram RF-em powiem tak na początku u RF jest trudno,ale później 20-30 i dalej rr idzie o wiele lepiej. Mam staty tak rozdane : 1200 str,5000 agi, 3000 vit i 4500 ene wbijam w agi i ene najwiecej i bije na krewetkach po 600-1000 czasem z ignor wejdzie 2000.

Opublikowano

A mana nie odnawia się sama ;). Jak z resetowaniem statystyk? Niestety ale eksperyment RF niewypał bo bije po 40 i muszę pomyśleć jak inaczej rozdać punkty żeby to miało ręce i nogi..

Staty mozesz sobie cofac fruitami w xshopie sa za darmo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...