Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory Medium Server | start edycji: 05.09.2015r godz 19.00 ! exp: 1000x / drop: 60% !

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chyba zartujesz ze dl i mg od 1 lvl, powroc do orginalnego ustawienia a rf-a i sumke mozesz przeciesz ustawic ze od 200lvl lub 250 no chyba ze nie wiesz jak ;D

Opublikowano

500 expa różnicy między free a vipem?? Dobre zarty, a mówienie że jak sie chce to można mieć Golda i pandę i bedzie taki sam exp to jeszcze większy żart bo gość n vipie też może mieć pandę i wszystkie seale i dalej będzie 500 expa różnicy. Przy takim expie tesa bije się moment nie mówiąc o kolejnych jak status zostają. Różnica 100expa powinna być a nie 500...

roznica jest ale nie az tak bardzo poniewaz bez zadnych boostow i tak bijesz resa mniej niz 20min < napisane z buforem > a na subach z vipem nie mozesz przejmowac ( PK ) spotow a te najlepsze jak wiadomo zajete... wiec czas sie zbliza... a po drugie szczegolnie w tej edycji latwo jest zdobyc boosty bez placenia $$...

wlasnie to jest twoj problem czemu robisz rr acc co 2miesiace, pierwszy bo nikt nie kupuje donate, a drugi bicie resow na tym serverze ciagle ma taki sam schemat i jest to strasznie nudne, bo kto moze bic 10h lorka lt7 tarkan arena i tak do gr'a... Potem mowisz, ze jest handel bo Ci co kupili sobie sety za kase sprzedaja je i robia sobie z socketami. Konczy sie na tym zeby kupic co kolwiek trzeba albo placic w ch.j jeweli albo itemek fo

gowno prawda...

chcesz cos kupic... robisz seeda.... ( jak juz ktos pisal ten serwer dzieli sie na tych co kupuja redu i na tych co sprzedaja redu )... chcesz item f.o nie chce Ci sie walic GRa?? wystarczy wyprac redu ktorego pranie naprawde nie zajmuje az tak dlugo... dziennie przy odrobinie emocji ^^ smialo ogarniesz wiecej niz 1....

pomimo tego ze jest full donate to itemy identiko jak te z full donate na poprzednich edycjach mogles zdobyc w max  2 tyg grajac a nie majac zminimalizowane....

a na tej edycji bedzie to jeszcze szybciej mozliwe...

Opublikowano

Donejty oddawane są tylko z Poprzedniej Edycji?

Na stronie głównej widnieje informacja o tym, wystarczy poczytać.

Opublikowano

Widze znowu zaczna sie placz pr0 gejmerow.

Pierwsza okazja zdobycia gold vipa na 14 dni:

- TOP 3 do jutra do godziny 12.00 otrzymaja od nas vipa gold na 14 dni !.

Beda rowniez eventy dzieki ktorym bedzie mozna zdobyc vipa czy gold vipa, ale dla Was i tak na wogu liczy sie tylko donate :0

Tak jak ktos wyzej pisal, jezeli wezmiesz sie za pranie seedow, zbieranie johow, hrsow czy nawet b/s to w bardzo szybkim czasie zdobedziesz EQ na postac sprzedajac to "donatujacym". Jednak jezeli chcecie zaczynac gre z takim nastawieniem jakie macie to nie rozumiem po co w ogole wypisujecie te brednie tutaj zniechecajac innych nowych graczy.

Jestes slaby? To nie graj :D

Opublikowano

To nie jest low serwer wiec tutaj szybko sie bije resy ;)

wiem ze można szybko ale przy pierwszym resie jest to duze ulatwienie, bo zrobisz pierwszego i mozesz nawet zrobić drugiego zanim free zrobi pierwszego... 50%expa wiecej? zejdz na ziemie, uwierz mi nie zarobisz na tym^^

roznica jest ale nie az tak bardzo poniewaz bez zadnych boostow i tak bijesz resa mniej niz 20min < napisane z buforem > a na subach z vipem nie mozesz przejmowac ( PK ) spotow a te najlepsze jak wiadomo zajete... 

i myslisz ze na vipie będzie 100 osob że wszystkie dobre spoty beda zajete? jak bedzie 10 osob na vipie to pewnie max, glupota jest placic za serwer prywatny, jeszcze z takim expem i jak sam pisales na ktorym jest res acc co 2 miesiace... 

no to pieknie sie zapowiada, ktos kto kupi vipa bedzie w top 3 i dostanie kolejne 14dni za frajer... exstra event faktycznie zachęca on niesamowicie, chyba tylko do tego żeby wypełnić portfel adminowi... i nie pisz mi tu za raz ze tak nie jest^^ bo jakbyś napisał ze top3 bez vipa dostaje na 14dni vipa to można by pomyśleć że dbasz o ludzi nie płacących za grę tutaj.

Opublikowano

no to pieknie sie zapowiada, ktos kto kupi vipa bedzie w top 3 i dostanie kolejne 14dni za frajer... exstra event faktycznie zachęca on niesamowicie, chyba tylko do tego żeby wypełnić portfel adminowi... i nie pisz mi tu za raz ze tak nie jest^^ bo jakbyś napisał ze top3 bez vipa dostaje na 14dni vipa to można by pomyśleć że dbasz o ludzi nie płacących za grę tutaj.

Panie, mam Gold Vipa na zawsze nigdy nie byłem w TOP 1 co najwyżej w TOP 1000 :D Nie lubie robić Grand Resów, wszystko co zdobywam to co oferuje gra. 

Tak wgl. grałeś tutaj kiedyś? Pamiętasz Xardasa wielkiego czarodzieja, nekromante,sprzedającego multum exe w dobrej cenie dla każdego, aktywnego i wiecznie naćpanego od chodzenia po Goldach,Selupanach,Medusach,Nightmarach i innych rzeczy ?^^

Opublikowano

Panie, mam Gold Vipa na zawsze nigdy nie byłem w TOP 1 co najwyżej w TOP 1000 :D Nie lubie robić Grand Resów, wszystko co zdobywam to co oferuje gra. 

Tylko że na początku (a jutro do 12 to jest początek) to każdy ciśnie z lvlem żeby do pierwszego resa dobić i później jest o niebo łatwiej. Po paru resach już nie trzeba patrzeć na ranking tylko można skupić się właśnie na dobrych setach itd. Top1000 jak może być 400 online max? a ponoć po 200 online bylo na serwerze, stawiasz kompa dzien i noc i jestes w pierwszej 10-20 po kilku pierwszych dniach. 

Ale ten event zachęca tylko i wylacznie do kupna vipa bo dzięki temu mam bardzo duże szanse na kolejne 14 dni a w 14 dni na takim evpie robisz spokojnie GR. 

Opublikowano

No wiadomo że sobie wbije .

Top1000 jak może być 400 online max? a ponoć po 200 online bylo na serwerze,

Kali pisać ?

Twierdzisz że nie może być top 1000 na serwie bo jest maksymalnie 400 slotów ??

comment_QYYVFz1dfmonSZNwEW3bR96Pi4X1tfti

gif.gif

Opublikowano

Uploaduje clienta oraz patche pobierajcie teraz :) Download jest gotowy :)

Jak masz mniej niz te 564mb clienta to pobieraj od nowa.

Download juz dziala :)

Macie po 3 mirrory do clienta i patcha :)

Opublikowano

No wiadomo że sobie wbije .

Kali pisać ?

Twierdzisz że nie może być top 1000 na serwie bo jest maksymalnie 400 slotów ??

comment_QYYVFz1dfmonSZNwEW3bR96Pi4X1tfti

proste geniuszu że się da i gdzie ja napisałem ze tak twierdze? tylko jak jest max 400 slotow i kolo 200 online jesli tak faktycznie bedzie to jest masa graczy ktora nie gra 24/7 wiec dobra polowa jak nie 70% odpada z walki i jakikolwiek top... wiedziałbyś o czym piszę jakbyś miał jakieś pojęcie na ten temat.

Opublikowano

Ale ten event zachęca tylko i wylacznie do kupna vipa bo dzięki temu mam bardzo duże szanse na kolejne 14 dni a w 14 dni na takim evpie robisz spokojnie GR. 

ale podczas trwanie tego eventu startowego nie bedzie mozna kupowac ani uzywac zadnych boostow platnych z tej lub z poprzedniej edycji.. logiczne chyba.... wszyscy maja miec rowne szanse na starcie...

Opublikowano

ale podczas trwanie tego eventu startowego nie bedzie mozna kupowac ani uzywac zadnych boostow platnych z tej lub z poprzedniej edycji.. logiczne chyba.... wszyscy maja miec rowne szanse na starcie...

Dokladnie ;) tak samo jak i suby vip nie beda aktywne ;)

Opublikowano

dla mnie liczy sie zabawa a nie granie w topke wiec wbijamy :)

i o to w tej grze chodzi, tylko żeby ta zabawa była jeszcze dla wielu równa powinna być bez donate. Bo nie chodzi tu tylko o exp, drop również jest wiekszy, a on do zabawy jest potrzebny jak również % wbijania kamieni i maszynki na vipie jest zapewne wiekszy.

Dokladnie ;) tak samo jak i suby vip nie beda aktywne ;)

tylko ze takiej informacji na tu nie ma, zacząłem pisać o tym kolo 11 a dopiero po 12 pojawila się informacja (na stronie, na forum o tym była cisza) że nie bedzie włączonych sub vipów, nieskromnie twierdze że to dzięki mnie zmiana decyzji^^ joke.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...