Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

G**********ie

Hinar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okej jestem na tym forum już 6 lat, zmieniało się wiele rzeczy ale jedno zawsze zostawało takie same - i być może to była jedyna rzecz która tej zmiany nie potrzebowała - polityka względem przekleństw.

wcześniej każdy dobierał takie słowa jakie uważał za adekwatne, regulamin wspominał tylko o nadmiernym użyciu a jeśli ktoś nie potrafił skleić zdania bez jednej k***y to tylko pokazywał swój poziom.

Teraz nie mogę powiedzieć z*********e bo brzydkie słowo trzeba schować przed dziećmi za gwiazdkami, a ktoś kto czyta posta musi liczyć gwiazdki czy chodziło mi o z*********e czy zjebane. Czuje się jak w przedszkolu a z tego co pamiętam przy rejestracji na tym forum trzeba potwierdzić, że ma się 13 lat!

Pomijam fakt że taka pseudocenzura jest największym debilizmem na świecie, na swoją obronę mam to że robi to za mnie forumowy filtr - ale nie każdy czytający mojego posta o tym wie.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przy rejestracji na tym forum trzeba potwierdzić, że ma się 13 lat

Poza tym w tym wieku w szkole robi się gorsze rzeczy
Opublikowano

Ja bluźnić nauczyłem się już w 1 klasie. Też uważam to za chore :)

Opublikowano

Ktoś kiedyś pisał, że wprowadzili cenzurę, bo google robiło problemy i pieniążki z adsense się nie zgadzały. 

s2c77Oa.png

Opublikowano

Bardzo dobrze, że jest cenzura.  B) Przekleństwa są oznaką słabości i kiepskich nerwów. Nie wspominając, że nie najlepiej świadczą o danej osobie.  :ninja:

Opublikowano

Bardzo dobrze, że jest cenzura. B) Przekleństwa są oznaką słabości i kiepskich nerwów. Nie wspominając, że nie najlepiej świadczą o danej osobie. :ninja:

A tam c**j k***a nie pierdol.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ta cenzura to jeden z najgorszych pomysłów a argument "tutaj są dzieci" jest śmieszny. No ale nic nie zrobisz.

Opublikowano

Cenzurze stanowcze przeciw! Mała k***a nikomu jeszcze nie zaszkodziła. Lecz nie można się godzić na przesadzających z tym gówniarzy.

Swoją drogą można pojechać komuś dużo bardziej nawet nie używając brzydkich słów. 

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Ja to bym w ogóle dawał warny za wulgi. Dla ludzi, którzy nie potrafią się kulturalnie wyrażać nie ma miejsca nawet w społeczeństwie, a co dopiero na forum dyskusyjnym. 

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Średnia wieku użytkowników to 10-14 lat. Poważnie chcesz uczyć dzieci takich wulgarnych słów?

a ty pewnie jesteś dumnym 15 latkiem, który się już nie mieści we wspomnianej przez Ciebie granicy. ;))

jak musi być cenzura to niech będzie, mi tam to nie przeszkadza. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

chuj jaka kurwa pierdolona cenzura?

a tak poważniej powinienem mieć opcje by to wyłączyć.

Opublikowano

Przekleństwa są oznaką słabości i kiepskich nerwów. Nie wspominając, że nie najlepiej świadczą o danej osobie.

To właśnie ukrywanie wulgaryzmów za gwiazdkami jest oznaką słabości, ja nie wiem czym się kierują tacy ludzie - chcą być w ten sposób kulturalni? nie chcą przeklinać ale nie znają innego sposobu na wyrażenie emocji? a może unikają w ten sposób kary na komputer. Nieważne jaki, nie ma dobrego argumentu za gwiazdkowaniem. Albo chcesz nadać wypowiedzi charakteru i wstawiasz coś mocnego, albo zachowujesz profesjonalizm i tego nie robisz. A nie jakieś, k***a, pomiędzy, homo-nie wiadomo.
Opublikowano

Ja to bym w ogóle dawał warny za wulgi. Dla ludzi, którzy nie potrafią się kulturalnie wyrażać nie ma miejsca nawet w społeczeństwie, a co dopiero na forum dyskusyjnym. 

No k***a nie sądzę.

Opublikowano

Myślą że 10 latki to takie grzeczne dzieciaczki które nie wyklinają i nie znają tak niecenzuralnych słów a co do czego przyszło to 10-letnie gnojki nieźle puszczają wiązankę i nie powstrzymuje ich jakaś cenzura, moim zdaniem czy ktoś powie "Ty chory cwelu" a "Ty chory pojebany skurwsynie" to nie ma znaczenia.

Opublikowano

Juz lepiej, zeby cenzura zostala zmieniona na jedno gwiazdkowa.

Ktos wspomnial o mozliwosci wl/wyl filtru cenzury.

To bylby swietny pomysl, bo jest cos takiego jak wolnosc slowa, a argument, ze tu sa dzieci - to co ja spotykam na codzien np. W tramwaju przerasta ludzkie pojecie o "nienagannosci" dzieci.

Niektorych doroslych, to wlasnie szczeniaki moglyby uczyc wulg.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Autor ma w 100% rację moderatorzy nie karają za używanie wulgaryzmów więc dlaczego mają one być ocenzurowane?

Za treść przeglądaną przez dzieci odpowiadają ich rodzicie i tak powinno zostać tyle w temacie.

Opublikowano

a ty pewnie jesteś dumnym 15 latkiem, który się już nie mieści we wspomnianej przez Ciebie granicy. ;))

jak musi być cenzura to niech będzie, mi tam to nie przeszkadza.

Nie, po prostu według mnie 15+ to jest wiek w jakim używanie przekleństw jest w miarę już dopuszczalne i nie jest niczym nowym dla młodego człowieka.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...