Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

G**********ie

Hinar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam świetny pomysł! Zróbmy cenzurę na forum, bo dzieci w tym wieku na pewno nie mają styczności w szkole z tymi słowami!

A jeszcze mam lepszy! Dodajmy fajne emotikony typu: :sex: :sex: :sex: żeby nie demoralizować młodzieży!

MPC to jednak schodzi na psy...

­

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo dobrze, że jest cenzura.  B) Przekleństwa są oznaką słabości i kiepskich nerwów. Nie wspominając, że nie najlepiej świadczą o danej osobie.  :ninja:

@1361622928-U485574.pngMarceli99

Otrzymujesz medal z ziemniaka i dyplom z psychologii :makka:

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zawsze możesz zmienić forum, po za tym nie każdy chce czytać przekleństwa jak ludzie jadą jedno za drugim. A wielkim debilizmem jest akurat Twój temat i nic więcej. Jeśli chcesz przeklinać no to wiesz idź na dwór, rób to w domu :).. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Tak, chcę mi się przeklinać, szczególnie jak widzę takie debilne posty. Na początku myślałem że to jakiś troll, ale patrząc na historię konta, to serio tacy ludzie istnieją... Ja p*******.

To jest dział pogaduszki i służy do dyskusji, tak się składa że ostatnio zaszła na forum dość istotna zmiana i nie widzę nic debilnego w zakładaniu tematu o niej. Tym bardziej, że nie chciałem tylko popłakać jakie to głupie, ale przede wszystkim poznać motywy administracji. Wcześniej nie było gwiazdkowania i wyobraź sobie, że ludzie przeklinali niewiele więcej, a jak ktoś "jechał jedno za drugim" to nikt tego nie musiał czytać bo był post przez moderatora usuwany. No ale wtedy nie było cie jeszcze na forum, co o dziwo nie przeszkodziło ci w wypowiedzeniu się na temat.

"Zawsze możesz zmienić forum" oficjalnie zaliczam do grupy tekstów "nie podoba się to zrób lepsze" i "powiem pani"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...