Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin24 - Zapraszamy do teamu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Jest to zupełnie nowy projekt stworzony przez graczy, dla graczy, dzięki setką godzin spędzonym nad tworzeniem nowego serwera powstaje specjalnie dla Ciebie zupełnie coś innego, serwer na którym pomimo dość wolnego pozyskiwania doświadczenia gra będzie przyjemnością.
Aktualnie prowadzimy nabór na następujące stanowiska:

GameMaster
Technik serwera Metin2
Administrator forum
Moderator Wiki
Tester

Przykładowe CV

Wszelkie pytania dotyczące ofert oraz serwera prosimy kierować na adres [email protected]
Zapraszamy do współpracy z nami!
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A zdjęcie do CV ma być też dołączone?  :O

Do tematu: 

Czym Ty się zajmujesz? Aktualnie widzę, że szukasz każdego członka do teamu xD

Opublikowano

A zdjęcie do CV ma być też dołączone?  :O

Do tematu: 

Czym Ty się zajmujesz? Aktualnie widzę, że szukasz każdego członka do teamu xD

Z oferty wynika, że jest sponsorem.

Opublikowano

Ja jestem technikiem oraz tłumaczem. Poszukuję osoby, która będzie w stanie mnie z czasem zastąpić, chodzi o codzienne utrzymanie serwera.

Opublikowano

Ja jestem technikiem oraz tłumaczem. Poszukuję osoby, która będzie w stanie mnie z czasem zastąpić, chodzi o codzienne utrzymanie serwera.

Poważnie? CV na AF?

Chętnie wam pomogę w projekcie, ale bez przesady.. nie będę pisał CV i listu.

Opublikowano

ej no dobra CV zgodzę się, ale po co go tak ciśniecie jak to chyba 1 lepszy taki temat od paru miesięcy?. Ostatio tematy tylko "Szukam ludzi do ekipy trololo". Tutaj chociaż się postarali ;P

Opublikowano

Jeśli chodzi o wysyłanie CV nie chodzi o typowy list motywacyjny lecz przynajmniej napisać czym się zajmujemy itp.
Za chwilę postaram się dodać przykładowy list.

Dzięki temu jestem w stanie ułatwić sobie pracę, ponieważ wiele zgłoszeń zostaje automatycznie odrzucanych (Ekipa ma być dobra, by serwer był jednym z lepszych w polsce).

@ref Dodano przykładowe CV.

Opublikowano

a może zrób metin 100 ? fajna nazwa. No wiesz, powodzenia, bo nikt na pewno nie będzie pisał cv. xD

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Matko Boska.. CV? serio? plis.

aw: skoro jesteś technikiem i tłumaczem.. to kto jest sponsorem?  :huh:

Opublikowano

Yyyyy.... ten.... hahahaahahahahaha !! xD

CV na posade technika jeszcze jakoś, ale na testera?

Żeby było jaśniej i krócej to mogłeś napisać, że po prostu oferujesz sponsoring.

Jakie projekty z twojej ręki startowały?

Jakie wynagrodzenie dla technika?

Brak jakich kolwiek podstawowych informacji.

Skisłem jak to przeczytałem, nie polecam.

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Moje zdanie jest zawsze to samo: "Nigdy nie szukaj ekipy na MPC Forum".

Pominiesz poważne osoby, a przyjmiesz idiotów co "dużo mówią, mało robią".

Nie mówię, że nie znasz się na ludziach jednak zaufaj mi, są tu prawdziwi manipulanci.

Opublikowano

Szukasz ludzi do team i wymagasz CV, a co najbardziej zaskakujące, to klauzura. Dodawanie klauzury do fikcyjnego podania, to największa głupota jaką spotkałam na tym forum. 

Chciałbyś zebrać grupę ludzi, którzy utworzą razem z tobą team, ale niestety nie wspomniałeś nic o sobie. 

Ile masz lat? 

Jak długo zajmujesz się edycją plików? 

Co jest twoją mocną stroną? 

Na jakich ludziach Ci najbardziej zależy?

Jakie wynagrodzenie przygotowałeś? 

c8f7.png

Opublikowano

Najbardziej szukam osób zaufanych, nad plikami pracuję już kilka lat, lecz teraz dopiero zaczynają nabierać kształtu jaki chce, ogólnie to zajmuję się programowaniem od prostych stron www do pisania skomplikowanych programów dla firm.

Szukam osób odpowiedzialnych, które wywiązują się ze swoich zadań i nie ma dla nich rzeczy niewykonalnych.

Co do wynagrodzenia, niestety regulamin MPCforum nie pozwala aby pisać na jego temat.

Opublikowano

Klauzule do CV też trzeba dodać.

Czyli jak rozumiem jest to praca i podpisujemy umowę i dostaje wynagrodzenie?

Dobre jest to, że w tym wzorze CV znalazł się nick, a imie nie.
Jakieś wykształcenie wymagacie, czy tak po prostu trzeba je podać bo jak zobaczycie, że ktoś skończył tylko podstawówke/gimnazjum to z automatu odrzucone?

Jakimi funduszami dysponujesz na serwer? Czy nie dysponujesz żadnymi, bo jesteś tylko technikiem i tłumaczem, a sponsora brak?

Opublikowano

Klauzule do CV też trzeba dodać.

Czyli jak rozumiem jest to praca i podpisujemy umowę i dostaje wynagrodzenie?

Dobre jest to, że w tym wzorze CV znalazł się nick, a imie nie.

Jakieś wykształcenie wymagacie, czy tak po prostu trzeba je podać bo jak zobaczycie, że ktoś skończył tylko podstawówke/gimnazjum to z automatu odrzucone?

Jakimi funduszami dysponujesz na serwer? Czy nie dysponujesz żadnymi, bo jesteś tylko technikiem i tłumaczem, a sponsora brak?

Z technikiem będzie możliwość podpisania umowy o pracę bądź umowy o dzieło, wszelkie informacje zostaną przekazane osobą które przejdą naszą dość wymagającą rekrutację.

Nikogo z automatu nie skreślamy, ponieważ nie wykształcenie, ani wiek się nie liczy, lecz umiejętności, które jesteśmy w stanie sprawdzić po spotkaniu się osobistym lub w trakcie telekonferencji przeprowadzanej w procesie rekrutacji.

Dysponujemy sporą kwotą (posaidamy już serwery oraz mamy pewną kwotę przeznaczoną na reklamę oraz doskonalenie serwera, kwota ta jest zwiększana w miarę potrzeb).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...