Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin24 - Zapraszamy do teamu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam parę pytań:

1. czy można złożyć kilka podań (na różne stanowiska)?
  2. w "przykładowym cv" jest mowa o nicku, lecz jako dane jest (wymyślone) imię i nazwisko - co wpisać w CV?
  3. czy są jakieś wymogi w postaci wieku?
  4. co ze stanowiskiem "moderator forum" (opieka nad kulturą - forum)?
  5. co ze stanowiskiem "moderator gry" (opieka nad kulturą w grze)?

Pozdrawiam, jestem zainteresowany.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mam parę pytań:

1. czy można złożyć kilka podań (na różne stanowiska)?
  2. w "przykładowym cv" jest mowa o nicku, lecz jako dane jest (wymyślone) imię i nazwisko - co wpisać w CV?
  3. czy są jakieś wymogi w postaci wieku?
  4. co ze stanowiskiem "moderator forum" (opieka nad kulturą - forum)?
  5. co ze stanowiskiem "moderator gry" (opieka nad kulturą w grze)?

Pozdrawiam, jestem zainteresowany.

Witam, (1.) co do składania podań, można składać kilka podań na różne stanowiska.  (2.) Można bez problemu podać swój nick wymyślone imię oraz nazwisko jest tylko przykadem.

3. Co do wieku nie posiadamy żadnych ograniczeń (nie liczy się wiek, tylko umiejętności).

4. Aktualnie nie prowadzimy naboru na stanowisko moderatora forum, poszukujemy administratora.

5. Głównie zadanie moderatora gry (GameMastera) będzie polegało na opiece nad kulturą gry, oraz zapobieganiu oszustw na serwerze.

Opublikowano

Witam, (1.) co do składania podań, można składać kilka podań na różne stanowiska.  (2.) Można bez problemu podać swój nick wymyślone imię oraz nazwisko jest tylko przykadem.

3. Co do wieku nie posiadamy żadnych ograniczeń (nie liczy się wiek, tylko umiejętności).

4. Aktualnie nie prowadzimy naboru na stanowisko moderatora forum, poszukujemy administratora.

5. Głównie zadanie moderatora gry (GameMastera) będzie polegało na opiece nad kulturą gry, oraz zapobieganiu oszustw na serwerze.

Czyli GameMaster będzie jednocześnie moderatorem gry, organizatorem eventów oraz tutorem, tak? Dziękuję.

Opublikowano

Znajomość PHP - ma umieć programować rozumiem?

Znajomość MySQL - również

Na jakim stopniu i dokładniej do czego :D

Jeśli chodzi o wykonanie i programowanie przy forach to polecam @Matzar ale nie sądzę żeby się zgodził na stałą pracę do tego to CV.

Aktualnie z tego forum osoby które się oferują to TYLKO i wyłącznie @Matzar jeśli chodzi o IPB i programistę.

A jak odpiszesz na pytania co do wymagań PHP i MySQL to może się jakoś dogadamy.

Opublikowano

Okej, mam jeszcze kilka pytań. Zakładam, że na każde stanowisko musi być kilka osób. Jak przedstawiają się Wasze plany? Ilu planujecie mieć Administratorów forum, ilu GM-ów, ilu redaktorów wiki? Czy role GM-ów będą podzielone? Np. jeden będzie organizował eventy, drugi banował, trzeci robił za community menedżera, czy każdy będzie miał może takie same prawa, przywileje i obowiązki? Skreślacie osoby bez "udokumentowanego doświadczenia" (przyznam się, że nie mam dowodów, a i lista moich privów nie wygląda obiecująco)?

Jeśli chodzi o wykonanie i programowanie przy forach to polecam @Matzar ale nie sądzę żeby się zgodził na stałą pracę do tego to CV.

Aktualnie z tego forum osoby które się oferują to TYLKO i wyłącznie @Matzar jeśli chodzi o IPB i programistę.

A jak odpiszesz na pytania co do wymagań PHP i MySQL to może się jakoś dogadamy.

Ja polecam Chihayę.

@Chihaya.pl

/dodano member taga.

Opublikowano

Okej, mam jeszcze kilka pytań. Zakładam, że na każde stanowisko musi być kilka osób. Jak przedstawiają się Wasze plany? Ilu planujecie mieć Administratorów forum, ilu GM-ów, ilu redaktorów wiki? Czy role GM-ów będą podzielone? Np. jeden będzie organizował eventy, drugi banował, trzeci robił za community menedżera, czy każdy będzie miał może takie same prawa, przywileje i obowiązki? Skreślacie osoby bez "udokumentowanego doświadczenia" (przyznam się, że nie mam dowodów, a i lista moich privów nie wygląda obiecująco)?

Ja polecam Chihayę.

@Chihaya.pl

/dodano member taga.

@Reygras

Przewidujemy rekrutację po kilka osób na określone stanowiska, lecz nie więcej niż 2-3 osoby które znają się na tym co robią.

Jako pierwsze osoby wybieramy osoby które będą liderami zespołów na naszym serwerze, następnie przy udziale tych osób będą wybierane kolejne osoby. Każdy członek Teamu będzie miał określone obowiązki, którymi będzie się zajmował. Raczej takich osób nie będziemy natychmiast skreślać, ale to może w trudnych wyborach przesądzić o wyborze danej osoby.

@Algade

Umieć programować nie koniecznie, ale przynajmniej trochę ogarniać, tak by dzięki naszej pomocy z czasem był w stanie sam programować.

Co do znajomości MySQL to dobrze by było gdyby znane były podstawowe zapytania wysyłane do baz danych oraz orientowanie się w PHPMyAdmin

Opublikowano

@Reygras

Przewidujemy rekrutację po kilka osób na określone stanowiska, lecz nie więcej niż 2-3 osoby które znają się na tym co robią.

Jako pierwsze osoby wybieramy osoby które będą liderami zespołów na naszym serwerze, następnie przy udziale tych osób będą wybierane kolejne osoby. Każdy członek Teamu będzie miał określone obowiązki, którymi będzie się zajmował. Raczej takich osób nie będziemy natychmiast skreślać, ale to może w trudnych wyborach przesądzić o wyborze danej osoby.

Kiedy mniej więcej będą wyniki lub ile mniej więcej czeka się na sprawdzenie CV?

Opublikowano

1 temat naprawde ladnie opisany, dobrze zorganizowany gdyby nie to ze mam swoj projekt to bym sie pisal :D W kazdym razie zycze powodzenia bo jak serwer bedzie taki jak ten temat to rozowa przyszlosc przed nim.

Ps. Co do waszego spamu na temat CV zawsze musicie sie o cos przyczepic....

Tak przy okazji platnosc na konto czy paypal platnosci w psfc rowniez ? Pytam dla kolegi :D

Opublikowano

1 temat naprawde ladnie opisany, dobrze zorganizowany gdyby nie to ze mam swoj projekt to bym sie pisal :D W kazdym razie zycze powodzenia bo jak serwer bedzie taki jak ten temat to rozowa przyszlosc przed nim.

Ps. Co do waszego spamu na temat CV zawsze musicie sie o cos przyczepic....

Tak przy okazji platnosc na konto czy paypal platnosci w psfc rowniez ? Pytam dla kolegi :D

Co do płatności wszystko o ustalenia :)

Opublikowano

@ARmt2 Wzorem było cv, ale chyba nie musimy to pisać też w ad.Readerze? Sam mail zastosowany do wzoru wystarczy?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Moje zdanie jest zawsze to samo: "Nigdy nie szukaj ekipy na MPC Forum".

Pominiesz poważne osoby, a przyjmiesz idiotów co "dużo mówią, mało robią".

Nie mówię, że nie znasz się na ludziach jednak zaufaj mi, są tu prawdziwi manipulanci.

W pewnym stopniu się nie zgodzą, na mpc są i też porządni technicy, może nie wolni, ale jednak są :P

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Życiorys też wysłać czy raczej nie? :v 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Człowiek chcę was poznać choć trochę poprzez CV/list a wy robicie sobie z tego jaja... Fakt faktem w pewnym stopniu jest to jakaś praca.

Za parę lat @PussyLover. @Vaiktar

Pójdziecie do pracy i co ? Będziecie się śmiać bo pracodawca będzie oczekiwać od was CV?

KoSa_eune_92_4.png

Opublikowano

a może jeszcze pesel podać?

@up 
Pracodawca to osoba fizyczna z która mamy styczność.
Tutaj tego nie ma. Nie wiesz komu wysyłasz CV i swoje dane :)
Nie napisali nic o sobie. A i jedno jeszcze. Składając CV starasz się o pracę PŁATNĄ a nie kur.wa poznajesz ludzi.

2i6eukk.jpg

Opublikowano

@2StronaMT2PL

Chyba jedynie technik otrzymuje wy wynagrodzenie. Posada GM jest raczej darmowa. Wykonujesz swoje prace dobrowolnie.

Ja kiedy pracuje przy forach nie pobieram żadnych opłat. Robię to z czystej przyjemności i dlatego ze to lubię.

KoSa_eune_92_4.png

Opublikowano

Z technikiem będzie możliwość podpisania umowy o pracę bądź umowy o dzieło, wszelkie informacje zostaną przekazane osobą które przejdą naszą dość wymagającą rekrutację.

Nikogo z automatu nie skreślamy, ponieważ nie wykształcenie, ani wiek się nie liczy, lecz umiejętności, które jesteśmy w stanie sprawdzić po spotkaniu się osobistym lub w trakcie telekonferencji przeprowadzanej w procesie rekrutacji.

Dysponujemy sporą kwotą (posaidamy już serwery oraz mamy pewną kwotę przeznaczoną na reklamę oraz doskonalenie serwera, kwota ta jest zwiększana w miarę potrzeb).

Przepraszam, że się wtrącę, ale w jaki sposób chcesz podpisać umowę o pracę z technikiem? Serwer sam w sobie jest nielegalny, więc na jakiej podstawie założysz firmę, a następnie podpiszesz umowę o pracę czy też umowę o dzieło?

PS. Jeśli chcesz wypaść na bardzo porządnego, dokładnego i wiedzącego co robi człowieka (a takie mam wrażenie), to nie popełniaj chociaż błędów ortograficznych.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Zgodnie z polskim prawem serwer jest legalny, jednak używanie polskiego clienta gry nie jest legalne. Myślę, iż niektóry na MPCforum szukają dziury w całym, no ale cóż to jest polska mentalność...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...